piotrek_b Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 W sobotę 20.05. - grupy:2,3,7,9,10, czy ktoś tam jedzie??? Quote
Alojzyna Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Może bym pojechała, ale nie mam czym. Może masz wolne miejsca? (1 osoba + jeden pies), oczywiście z udziałem w kosztach. Quote
Złośnica Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Ala...ja również się zastanawiam i raczej bedę mieć autko kombi :) Quote
Nitencja Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Zlosnica :) jedz jedz wy i Lukierek macie realne szanse zrobic Intera. 3ymam kciuki a kto tam teriery sedziuje ? Quote
Złośnica Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 [SIZE=1]Hans-E. Grüttner, Gudensberg / D Bullterrier Cesky Terrier English Toy Terrier Manchester Terrier Norfolk Terrier Norwich Terrier Schwarzer Terrier Sealyham Terrier Irish Soft Coated Wheaten Terrier Welsh Terrier Margret Möller-Sieber, Eiterfeld / Airedale Terrier Brasilianischer Terrier Irish Terrier Kerry Blue Terrier Jack Russel Terrier Japanischer Terrier Lakeland Terrier Parson Russell Terrier West Highland White Terrier Walter Berghäuser, Burbach-W. / D Australian Silky Terrier Australian Terrier Bedlington Terrier Border Terrier Cairn Terrier Dandie Dinmont Terrier Irish Glen of Imaal Terrier Scottish Terrier,Skye Terrier Quote
Alojzyna Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 A kto sędziuje staffiki? - jakoś nie mogę ich znaleźć.:shake: :crazyeye: Złośnica, nie przygarnęłabyś mnie z Ayką? Quote
piotrek_b Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Alojzyna napisał(a):Może bym pojechała, ale nie mam czym. Może masz wolne miejsca? (1 osoba + jeden pies), oczywiście z udziałem w kosztach. Z miejscem nie byłoby problemu, ale myślę jechać w piątek i kimnąć gdzieś na miejscu bo z łodzi to jakieś 840 km :lol: Quote
Quelthalas Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Tak sobie myślę-jeśli wybieracie się w sobotę,jesli jeszcze są zapisy...to może i ja pojechałabym z dogiem...Tylko,że jest tak:mogę dać autko(chryslera grand voyagera,na szczęscie na gaz),możemy zostawić 6 foteli i bagażnik i tak jest duży,albo wyjąć dwa(zostanie cztery miejsca),wtedy wejdzie nas mniej,ale psów więcej.Ja zabieram jednego doga ...Tylko,że jest podwójny problem-jestem kompletnym antytalenciem językowym i nie dogadam się w żadnym języku,prócz polskiego...No i nie mam prawka:p .Więc jeśli chcecie jechać w sobotę(no i są te zapisy)...to potrzebujemy kierowcy i kogoś normalnego(czytaj:w przeciwieństwie do mnie znającego chociaż jeden język obcy)i możemy jechać. Quote
blaira Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 kuszaca propozycja ..... Jezyk mam opanowany prawko tez mam ale nie podejmuje sie tak dalekiej drogi. Zlosnica jak wy jedziecie? Quote
Fuka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Quelthalas napisał(a):Tak sobie myślę-jeśli wybieracie się w sobotę,jesli jeszcze są zapisy...to może i ja pojechałabym z dogiem...Tylko,że jest tak:mogę dać autko(chryslera grand voyagera,na szczęscie na gaz),możemy zostawić 6 foteli i bagażnik i tak jest duży,albo wyjąć dwa(zostanie cztery miejsca),wtedy wejdzie nas mniej,ale psów więcej.Ja zabieram jednego doga ...Tylko,że jest podwójny problem-jestem kompletnym antytalenciem językowym i nie dogadam się w żadnym języku,prócz polskiego...No i nie mam prawka:p .Więc jeśli chcecie jechać w sobotę(no i są te zapisy)...to potrzebujemy kierowcy i kogoś normalnego(czytaj:w przeciwieństwie do mnie znającego chociaż jeden język obcy)i możemy jechać. Do Niemiec to ja niestety nie bardzo - bo ostatnio głównie jeżdzę z psami z Anglii i mają niekompletne ogony:p, ale może dałoby się połączyć siły i pojechac w inne rejony? Dysponuję językiem i znakomitym kierowcą, a łaknę zawsze większego auta i składkowego towarzystwa:roll: Quote
Monia-Fionia Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Witam, my jestesmy osobami chętnymi wstepnie na ta wystawę. Mamy 1 owczarka szetlandzkiego. Ale jechalibysmy na 2 dni, gdyż w sob. mamy klubówkę. O wiele lepiej byloby, gdyby ktos nam towarzyszył, szczególnie w kosztach. (u nas 2 osoby) Jestesmy z Wrocławia. Co o tym myslicie? Czekamy na odzew. A nam np. bardzo zalezy na tej wystawie, bo sędziuje nas angielski sędzia. Jako że mieszkamy względnie dosyć niemieckiej granicy, gdyby ktoś mieszkał dalej, to mógłby do nas dojechac, a potem to już pojechaliibysmy razem. Ach i mamy auto na gaz. To też ważne. Quote
Quelthalas Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Fuka napisał(a):Do Niemiec to ja niestety nie bardzo - bo ostatnio głównie jeżdzę z psami z Anglii i mają niekompletne ogony:p, ale może dałoby się połączyć siły i pojechac w inne rejony? Dysponuję językiem i znakomitym kierowcą, a łaknę zawsze większego auta i składkowego towarzystwa:roll: Fuka,rzeczywiście-można pomyślec i o innych wystawach :)A na Draculę jedziecie? Quote
Alojzyna Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Drugi termin zgłoszeń do Gissen upływa 13 kwietnia. Chętnie zabrałabym się z kimś (1 osoba + jeden średni pies). Interesuje mnie sobota, ale mogę zostać na niedzielę, pod warunkiem, że zdążę wrócić do poniedziałku rano. Gdyby jakiś wspólny wyjazd się uskutecznił, to ja jestem chętna. Złośnica, może jednak najpier skoczymy do Gissen a tydzień później do Neumunster? Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Quelthalas napisał(a):Tak sobie myślę-jeśli wybieracie się w sobotę,jesli jeszcze są zapisy...to może i ja pojechałabym z dogiem...Tylko,że jest tak:mogę dać autko(chryslera grand voyagera,na szczęscie na gaz),możemy zostawić 6 foteli i bagażnik i tak jest duży,albo wyjąć dwa(zostanie cztery miejsca),wtedy wejdzie nas mniej,ale psów więcej.Ja zabieram jednego doga ...Tylko,że jest podwójny problem-jestem kompletnym antytalenciem językowym i nie dogadam się w żadnym języku,prócz polskiego...No i nie mam prawka:p .Więc jeśli chcecie jechać w sobotę(no i są te zapisy)...to potrzebujemy kierowcy i kogoś normalnego(czytaj:w przeciwieństwie do mnie znającego chociaż jeden język obcy)i możemy jechać. Kasiu ty antytalencie ??(ja chyba nie znam tego pojęcia w Twoim przypadku :evil_lol:) :lol: podejrzewam że ktoś chętny się na pewno znajdzie trzeba tylko dokładnie poszukac ja będę trzymac kciuki (P.S Z Lewiskiem?? ) ;-) Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Quelthalas napisał(a):Fuka,rzeczywiście-można pomyślec i o innych wystawach :)A na Draculę jedziecie? kuszące...ale nie ma z kim :lol: Quote
tunio Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 A ja mam niedyskretne pytanie o sedziow na gr.X.Nie moge sama sprawdzic,bo mi sie komputer buntuje. BTW.Jak miemam to wystawa halowa ?Jesli tak,to czy ktos moglby opisac warunki tam panujace ? Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 carragan napisał(a):A ja mam niedyskretne pytanie o sedziow na gr.X.Nie moge sama sprawdzic,bo mi sie komputer buntuje. BTW.Jak miemam to wystawa halowa ?Jesli tak,to czy ktos moglby opisac warunki tam panujace ? a to już nie na powietrzu będzie? Quote
Złośnica Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 [quote name='Alojzyna']Złośnica, może jednak najpier skoczymy do Gissen a tydzień później do Neumunster? nie dam rady kasowo niestety...chce w tym sezonie zaliczyć jeszcze wypad do Rosji i Rumunii. tak więc na dzien dzisiejszy Giessen u mnie odpada :-( Quote
Monia-Fionia Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Alojzyna, jako widzę, że jestes chętna i może byśmy się razem zabrali,ale nie wiem, czy terierki bull wpuszczają do Niemiec? Juz pare osób pisało na forum, że Niemiec mają jakies opory?Gdybyś się dowiedziała. Quote
Alojzyna Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 Bullowate mogą bez przeszkód wjeżdżać do Niemiec na takich samych prawach jak inne rasy. Z ostatniego miotu jedna sunia powędrowała do Niemiec. Napisz mi na priv. o której byłby wyjazd (domyślam się, że z Wrocławia), kiedy planowany powrót i gdzie i za ile nocleg. Wtedy będę widziała jak zorganizować sobie dojazd do Wrocławia i spowrotem. Quote
Quelthalas Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 jo-jo napisał(a):Kasiu ty antytalencie ??(ja chyba nie znam tego pojęcia w Twoim przypadku :evil_lol:) :lol: podejrzewam że ktoś chętny się na pewno znajdzie trzeba tylko dokładnie poszukac ja będę trzymac kciuki (P.S Z Lewiskiem?? ) ;-) Jojeczku,do Niemiec to tylko z Lewisem,oprócz niego żaden z moich psów nie miałby po co wychodzić na ring.Niemcy preferują tylko "tradycyjne niemieckie"dogi,a nie jakieś tam włoskie czy francuskie czy holenderskie typy...Podpatrzyłam na ichniej klubówce :) Quote
Quelthalas Posted March 28, 2006 Posted March 28, 2006 jo-jo napisał(a):kuszące...ale nie ma z kim :lol:Na piechotę,ale na Darculi muszę być :p Wracając do tematu-kochani,podtrzymuję propozycję-mogę dać autko,jeżeli nie będzie chętnych to szukam miejsca dla siebie i dla doga-nawet nie wspominam,że dog spokojny,ułożony i po szkoleniu :) Quote
blaira Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Czy ktos jedzie? bo ja chetnie bym pojechala ale sama jestem bez auta ja tak samo jak Alojzyna mam staffika i wystawiam w sobote. Quote
Alojzyna Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Ja odpadam.:placz: W związku ze skróceniem roku szkolnego poprzesuwały mi się zajęcia w szkole zaocznej i niestey nie mam się z kim zamienić (okres komunijny). Za to w wakacje może poszalejemy. Pod konec lipca jest w Niemczech wystawa bullowatych, więc chyba dopiero na nią pojadę. Quote
Recommended Posts