Givera Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [*] [*] [*] [*] [*] Cudna Biała Damo, nie powinnaś jeszcze odchodzić, byłaś zbyt młoda i zbyt piękna! Ale może tam za TM będzie Ci lepiej. Odszukaj tam moja Armuszkę i powiedz jej, że bardzo za nią tęsknię, na pewno się polubicie:loveu: . Quote
Asta Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 [*] [*] [*] To bardzo przykre jak tój najlepszy przyjaciel odchodzi na zawsze...:placz: Quote
Lagunka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 To czwarty dog z adopcji, który przeszedł za Tęczowy Most [*] Quote
shirrrapeira Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Lagunko tak mi przykro, ze odszedl taki piekny dog, byla przewpiekna. Zbyt mloda aby umrzec. Spij spokojnie. ['] Quote
Lagunka Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 Wczoraj dowiedziałam się o śmierci Amona ... Aż trudno uwierzyć... Teraz razem z Lalunią biegają po Tęczowych Łąkach Quote
bzuma Posted March 13, 2006 Posted March 13, 2006 wlasnie wrocilam z Crufts gdzie naogladalam sie tyle pieknych,kochanych i szczesliwych psow a tu taka koszmarna wiadomosc :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: bylam pewna,ze niedlugo bedzie jedna z nich-bedzie miala milosc i cieplo domowe.:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Dlaczego ten swiat jest taki niesprawiedliwy :-( :-( :-( :-( DLACZEGO??????:placz: Quote
Lagunka Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Tak.. Amonek i Lalunia są razem :( Tylko jego wątek ciągle w nowych domach :( Quote
elżbietarusos Posted March 15, 2006 Posted March 15, 2006 Właśnie dlatego od dawna nie rozmnażałam dogów. Tak mało osób jest godnych tego , by posiadać doga !!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lagunka Posted March 16, 2006 Posted March 16, 2006 elżbietarusos napisał(a):Właśnie dlatego od dawna nie rozmnażałam dogów. Tak mało osób jest godnych tego , by posiadać doga !!!!!!!!!!!!!!! Och Elżbieto :( Żeby choć połowa hodowców miała takie podejście jak Ty, mniej byłoby dożych nieszczęść, a wystawy też wyglądałyby jak powinne :( Quote
patusiove Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 O jej ;c jaka piękna... ;c z wielką chęcią bym wzięła, ale gdyby żyła i mama by mi pozwoliła to byłoby fajnie ;c ehh . ♥ spoczywaj w pokoju malutka ! Quote
Recommended Posts