Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko, czemu....:placz::placz::placz::placz::placz:
Od trzech dni urabiałam męża że może wzięlibyśmy koleżankę Arionowi, a maleńka już za tęczowym mostem. Jak to się stało, nie miała objawów żadnych?:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Posted

Dokładnie rok temu moja dożka Simba przekroczyła TM, może właśnie się spotkały i brykają razem. Zawsze staram się wierzyć, że ona już teraz nie cierpi i jest szczęśliwa. Taką też mam nadzieję odnośnie białej Laluni.

Posted

Rzenia napisał(a):
Matko, czemu....:placz::placz::placz::placz::placz:
Od trzech dni urabiałam męża że może wzięlibyśmy koleżankę Arionowi, a maleńka już za tęczowym mostem. Jak to się stało, nie miała objawów żadnych?:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Miała :( Ze schroniska została zabrana ze zdiagnozowanym zapaleniem oskrzeli i płuc i ropnym wyciekiem z nosa :( Była tam leczona, dostawała antybiotyki.
Nie wiem dokładnie co się stało, nie pora wypytywać, zresztą .. to już nie ma znaczenia....
Dzisiaj rano dostałam wiadomość, ze Lalunia jest bardzo ciężko chora. Potem okazało się, ze to to, czego najbardziej się wszyscy obawiali - nosówka w bardzo zaawansowanym stadium :(

Lalunia wiele przecierpiała w swoim krótkim życiu. Ostatnie dni były dla Niej prawdziwym darem. Poznała co to dom, miłość, ciepło, opieka i pełen brzuszek .... Niech te piękne chwile trwają dla niej zawsze :(:(:(:(:(:(:(

• Posted

Oj i znowu grochowe łzy.:placz: :placz: :placz: :placz:

Ale teraz sobie biga po łąkach z innymi dodżkami i moim kochanym wielkim błękitkiem, napewno się polubili.....

Posted

Pytają - bo śliczna była...
    Wreszcie dziś mogłam tu zerknąć - a tu takie smutne wieści :( :( :(
    Laleczko
    [*]
    [*]
    [*]
    i gdzie tu sprawiedliwość na tym świecie... :(