ewawet Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Młody,domowy owczarek niemiecki trafi do ochronki Pilnie proszę o pomoc w znalezieniu domu ( choćby nawet tymczasowego!) dla wspaniałego młodego owczarka niemieckiego. Pies został najprawdopodobniej porzucony przy ruchliwej drodze krajowej Legnica-Chojnów, ponieważ koczował na mrozie w jednym miejscu i podbiegał do zatrzymujących się samochodów. Zabrałam go ze sobą podczas ostatniej fali mrozów. Jestem lekarzem weterynarii i pies jest pod moją opieką od kilku dni. Miał zapalenie pęcherza moczowego, z którego już został wyleczony. Jest bardzo łagodny w stosunku do ludzi, bardzo przymilny, spokojnie znosi jazdę samochodem, nie brudzi w mieszkaniu. Również przy dzieciach nie sprawia kłopotu. Jeśli nie znajdzie nowych opiekunów, niestety będę musiała go oddać do schroniska. kontakt do mnie: ebaryluk@wp.pl tel. 505063690 link ze zdjęciami psiaka na stronie Fundacji http://www.psiratownicy.pl/forum/viewtopic.php?f=13&t=1060#unread Quote
rodzice Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 mam chętnego na owczarka niemieckiego , proszę o informacje w jakim mniej wiecej wieku jest chlopiec i czy jest juz moze wykastrowany . Quote
Recommended Posts