bongobongo Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Jak dla mnie jakość może być;) Fajnie, że je wstawiłaś, bo to przekrojówka przez wszystkie bullowate....:lol: Quote
Olynda Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ala fajne fotaski... martsia jaka lasencja a penny jak się ustawia do fotek :eviltong:;) Quote
Diamant Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Widze,że i moje dwa "potfforki" załapały się na zdjęciach:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Dwie małe "paskudy" poza ringiem :lol: :lol: :lol: Jakoś nie najgorsza ;) ;) Pozdrawiam. Quote
Marta Chmielewska Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 No a ja to jakiego typu bull jestem? :eviltong:;) Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 [quote name='Marta Chmielewska']No a ja to jakiego typu bull jestem? :eviltong:;):oops:mam wykadrować :razz: Quote
Marta Chmielewska Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 No co ty Alu, może być, nie da sie oszukać, taka już jestem paskudna :diabloti::placz: Quote
jak.pies.z.kotem Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 [quote name='Złośnica']SCOOTER BUteo czyli LUGEREK Z pozdrowieniami i duzymi :klacz: ... Quote
Złośnica Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 [quote name='jak.pies.z.kotem']Z pozdrowieniami i duzymi :klacz: ... tu sie zaczęła miłość tej zwyciezkiej pary, skonsumowana parę dni później :oops: :oops: :oops: ...zobaczymy czy coś z tego wyjdzie i czy efekty tej miłości będą tak jak rodzice podbijać polskie ringi wystawowe :razz: :razz: :razz: Dzięki za fotki :cool1: Quote
Recommended Posts