tunio Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Czesc Marta.Nam rowniez milo bylo sie spotkac :cool1: BTW.Chcesz te kilka fotografii na ktorych Cie uwiecznilam ? :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Jasne, nie dodałam, że miałam OGROMNĄ w dosłownym tego znaczeniu przyjemność uwalić się na Maleństwie Carragan:loveu: cudo! Bardzo proszę o fotki, mam nadzieję, że jest też jakieś od pasa w górę :oops: :razz: Obiecana sesyja fotogeniczna :cool3: *** *** *** Quote
tunio Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Marto,pytanie w jakiej rozdzielczosci je chcesz ? W tej co sa (bodazje 1900 iles na niespelna 2500piks.)czy ciut mniejsze ? :razz: A tu jedno zmniejszone przez Alke :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Dawaj wielkie, zrobię sobie tapetę na ściane :loveu: ;) Quote
tunio Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Dawaj wielkie, zrobię sobie tapetę na ściane :loveu: ;) To dawaj maila,bo image ich przyjac niechce :evil_lol: BTW.Jednak wysle jutro wieczorem,teraz ide poczytac ksiazke do lozka i lulu :cool1: Quote
Marta Chmielewska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Coś nie mogę priva wysłać, dogo szwankuje znowu. Skoro idziesz czytać i spać, podam ci emajla jutro, co by go nie upubliczniać nadmiernie ;) *** *** *** *** Quote
bongobongo Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Marta! Brakowało tej relacji fotogenicznej;) ! Dobrze, że zaległości odrobione....:eviltong: Quote
Olynda Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 martus świetne fotki tylko troche do dupy oświetlenie ale jest spoko carragan switna fotka podoba mi się :eviltong::loveu: śliczne pieski ... martuś czy ja dobrze widze ?? czy tam stoi ten biały pp :loveu:?? Quote
Patka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Marta fiu fiu a który to :evil_lol: :cool3: napisz do meżatki priva i zajrzyj do nas czasem :diabloti: z tego Co mówiły dziewczyny to i tak przy tamtym oswietleniu te foty to mistrzostwo :p Quote
Marta Chmielewska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Jak widać, oświetlenie do bani :angryy: Ciąg dalszy fotek, jeszcze kilka zostało :p Olu, ten biały psiul koło Maleństwa Carragan to jest własnie nasz powderek :loveu: Dalsze fotaski *** *** *** *** Quote
Marta Chmielewska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 i ostatnia seria *** męczymy pieski :diabloti: *** teraz pańcia męczy *** *** *** *** a to kotek Anilli :loveu: tak dla rozjaśnienia klimatu ponurego spodka;) KONIEC :cool3: Quote
Asztir Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 :loveu::loveu::loveu: Kotecek jest prześliczny!!! Komu moge ukraść :cool3: uwielbiam rudzielce! :D A co do zdjęć to są itak super - moje ciemne wyszły albo ruszone :placz: Oczywiście mogę sobie pościągać do mojej galeri? :p Quote
Marta Chmielewska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Koteczek nie chciał zejść z szafy a drugi zza kanapy na widok moich potforów. Możesz wrzucić sobie fotki do galerii. A to drugi kotek :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Cześć Marta, miło było Cię poznać na wystawie i Twoje pieski :loveu: mam nadzieje, że choc kilka zdjec które robilam jakos wyszly, oswietlenie rzeczywiscie było fatalne :angryy: pozdrawiamy :multi: Quote
bongobongo Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Marta! Wielkie gratulacje i buziaki dla Ciebie za zdjątka, dokonałaś cudu w tym ponurym spodku!;) Quote
Marta Chmielewska Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Mi również było bardzo miło :p W sumie podziekowania należą się kilku osobom, które opiekowały się moimi betami i psiorami, inaczej nie zrobiłabym ani jednej fotki :mad: Quote
Patka Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Marta jak dobrze być otoczoną przez wierne dogomaniaczki, ;) ale poznałam Penny i wiem jak wielki, a urok więc sie nie dziwię ze Ona mialaś takie powodzenie a TY taką wolnosc ;) Quote
Olynda Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 extra fotaski martuchna mam nadzieje ze jeszcze troche masz a nasza martusia w swoich uniwersalnych dżinsach :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Mam kilka fotek z wystawy terierów typu bull:razz: nie są najlepszej jakosci ale wrzucę tutaj ;) Quote
Recommended Posts