Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

O to mi się przydadzą wolne ręce, ktoś będzie musiał siusiola zabawiać i wysikiwać, mam nadzieję, że znajdą się jakieś ciotki klotki ;) Chłopak jedzie się pokazać, bo wciąż jest na sprzedaż :cool3: Od razu goły, nie trzeba rozbierać, kawał chłopa :evil_lol:;)

Posted

O nie, Marta , nie mogłam powstrzymać się , żeby tego nie powiedzieć !!! ON JEST B O S K I !!!

Może przyjadę Wam podopingować i ze spokoje popatrzeć jak się produkujecie na ringu .:eviltong:
To jest superowe uczucie !!!

Życzę wszystkim POWODZENIA ! Trzymam kciuki !!!:multi:

Posted

Mata ty sie przyznaj chcesz łysego jako łapówkę wcisnąc za wygraną :evil_lol:
ale widząc jak sie podoba zabulonym zaraz mu znajdziesz na wystawie rodzinę :lol:

Posted

Marta! My już całą rodzinką zgłaszamy się do niańczenia "łysolka".
Tyle i tylu będzie chętnych, że jeszcze będziesz te ciotki i wujki przeganiać, bo Ci psa "rozpuścimy":lol:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Chachacha, pozostało tylko liczyć na to, ze nikt go nie kupi do tego czasu. Ale spokojnie, w razie czegoś mam na wymianę jeszcze kudłatego :loveu:
:loveu:ja też się głoszę do niańczenia :multi:obojętne mi czy łysy czy w odzieniu:p

• 2 weeks later...
Posted

Jak tam przygotowania do wystawy trwają? :p Ja tu sobie oglądam różne takie i widzę, że nasz stafikowy sędzia bardzo upodobał sobie piękną Aykę :loveu:
Będę niestety bez łysego, tylko z kudłatym, łysy właśnie poszedł do nowego domku :-(

Posted

Jak tam przygotowania do wystawy trwają? :p Ja tu sobie oglądam różne takie i widzę, że nasz stafikowy sędzia bardzo upodobał sobie piękną Aykę :loveu:

Raz ją tylko oceniał, więc trudno powiedzieć jak będzie w tym roku, tym bardziej, że Ayka jeszcze nie doszła całkiem do formy.:shake:
Poza tym, nie ma żadnej reguły, że jak raz się wygrało u danego sędziego, to zawsze tak będzie. Znam psa, któremu ten właśnie sędzia dał najwyższe noty i Res.CACIBA, a rok później ocenę bardzo dobrą...:cool3:

Będę niestety bez łysego, tylko z kudłatym, łysy właśnie poszedł do nowego domku :-(

Kudłaty też może być - zawsze można go ogolić...:evil_lol:

Posted

:placz: a tak go chciałam zobaczyć, nigdy nie widziałam takiego malucha "łysego" nie łysego ;) :cool3: no wielka szkoda :(
W takim razie wymiziamy Ci białaska :)
No i właśnie jak tam? Jadą wszyscy? Aya też? Muszę ją koniecznie zobaczyć :loveu: no i czekamy na wszystkie inne uśmiechnięte mordeczki :multi:

Posted

Alojzyna, ja tylko podziwiam, nie ma sie co oszukiwać, Ayjka piękna sunia, bardzo w moim typie ;) Jakby nie patrzeć sędzia będzie miał nad czym myśleć ;) Same tak miałyśmy, że jeden sędzia różnie oceniał :cool3:
Asztir łyse będą oceniane w niedzielę, jeśli możesz podskocz popatrzeć to zapraszam, ewentualnie mogę odgarnąć włosy kudłatego, ciałko pod kudłami mają takie same :lol: ;)
Patko droga, postaram się do Torunia pojechać, choć już widzę schody, bo moja kierownica zapowiedziała, że nie jedzie :mad: Coś wymyślę.
Może wy przyjedziecie do nas? :razz:

Posted

Jakby nie patrzeć sędzia będzie miał nad czym myśleć ;)

Owszem, prawie w każdej klasie stawka bardzo wyrównana i trudno z góry wskazać zwycięzcę. :lol: Szanse są niemal równe

Mam nadzieję, że większość wystawiających potraktuje udział w wystawie jak zabawę, bo póki co przy ringu staffików panuje fajna atmosfera.:loveu:

Wiem na pewno, że klasę championów suk wygra moja Alfa :multi: :evil_lol:

Posted

Ja na szczęście trafiam tylko na fantastycznych ludzi, pijęk kawkę z największą koknurencją i bardzo, bardzo sie cieczę, że nie czuć zawiści (no, może od niektórych:diabloti:) Przede wszystkim świetnie się bawimy (jak tu się nie bawić jak się ma takiego wspaniałego psa :eviltong:).
No wiesz... co do klasy championów to ja już sobie z sędzią pogadam wcześniej :evil_lol:;)

Posted

:hand: Niestety nie znam szczegółów wszystkich wyników, z racji, że byłam tylko z Kasią, która zawsze była naszym "sekretarzem".
Mam nadzieje, że Justuss wszystko notowała i po powrocie z wyboru BOB nam to przekaże.

Podaję tylko głównych zwycięzców:

Psy:
BOB, BOS, CACIB, CWC - TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka :klacz: :klacz: :klacz:

Gratulacje i czekamy na relacje z wyborów BOG.

Res.CACIB, CWC - AGENT J23 Stawka Większa niż Życie:multi: :multi:

Gratulujemy ukończenia Championa Polski!!!

Suki:

BOS, CACIB, CWC - AYKA Stawka Większa niż Życie:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:

Ayka również ukończyła Championa Polski

Res.CACIB, CWC - ALFA Skordatura:smilecol:

Klasę pośrednią psów wygrał GOLD CHARGER Buldożer - GRATULACJE dla bongobongo:loveu:

Przykro mi, że nie mogę podać wszystkich wyników. Sami wiecie, jak to jest na wystawie, jak samemu wystawia sie psa - można nawet nie pamietać kolejności we własnej klasie.
Tym bardziej, że poza ringiem moje Niuńki nie były najgrzeczniejsze:diabloti: (co było słychać:oops: ) i cały czas absorbowały moją uwagę.

Pozdrowienia dla wszystkich, których miło było mi spotkać na wystawie.
Zdjęć niestety nie mam. Poczekamy na Alę - wszak obiecała...;) :mad:

Posted

Alu dziekujemy bardzo za gratulki i ja również Wam serdecznie gratuluje i oczywiscie wielkie brava dla Ayki za ukończenie CHAMPIONA:klacz: :klacz:

Nio to wyniki staffików

PSY

kl.mł:
1.ZW.MŁ., NJwR UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka FCI- Huarik ukończył MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA -ogromne gratulacje dla właścicielki
2.Sharoc FRANSOMO LAD
3.NOSTRADAMUS Daffodil Yellow
nb- DARK CHOKOLATE Berserker
nb- XANTARRIAN QADZIS GRANDSTAFF Staff-Ka FCI

kl.pośr:
1.CWC GOLD CHARGER Buldożer
2.CASTOR TROY Redbull
3.Darestock FRANSIMO LAD
4.MISTER MAN MERY Mariatos

kl.ot:
1.CWC, Res.CACIB AGENT J 23 Stawka Większa niż Życie
2.ABBEY TROY Bestomentos
3.INTELLIGENT GENTELMEN Pullera
4.MYRON Port Erin

kl.ch:
1.CWC, CACIB, BOB TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI

SUKI

kl.mł:
1.ZW.MŁ.TOSCAM MADONNA Mendog
2.TYRONE POWELL Mendog
3.DESET ROSE Berserker
4.OUR OPIUM Daffodil Yellow

kl.pośr:
1.CWC UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka FCI

kl.ot:
1.CWC, CACIB AYKA Stawka Wieksza niż Życie
2.CAIRA CENTURIA Redbull
3.PENNY LANE Port Erin
4.VICTORIA Skordatura

kl.ch:
1.CWC, Res.CACIB ALFA Skordatura

Gratulacje dla wszystkich

Fotki będą niebawem jak wrócimy do domku bo póki cio to goscimy u ślązaków

Posted

Ja mam nieco zdjęć, ale jestem wściekła bo aparat szwankował :angryy: i nie mam Ayki :-(
Mam dla Was trochę takich zdjęć :)
- Kasia z Alfą
- Ala z Ayką a reszty panienek nie pamiętam :oops:
- Fafik :D
- pieski młodzież

Wszystkim gratulujemy zwycięstw ocen i generalnie wspaniałych piesków :multi: :loveu:

Posted

No my też już w domku.:lol:

Bardzo miło było wszystkich spotkać, po zimowej przerwie!

Bardzo serdecznie dziekujemy za gratulki i my WSZYSTKIM RÓWNIEŻ GRATULUJEMY!!!:multi: :multi:

Posted

[quote name='Asztir']Ja mam nieco zdjęć, ale jestem wściekła bo aparat szwankował :angryy:

Nie do konca to chyba wina aparatu. Po prostu tlo bylo beznadziejne i ciemno :madgo: . Z glownej sali zdjecia ladniutkie powychodzily. Dodaje, co mam:

Darkestock Fransimo Lad

Gratulacje dla Wszystkich !:klacz: