Alojzyna Posted March 8, 2006 Author Posted March 8, 2006 Marta, on jest cudowny!!!:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 O to mi się przydadzą wolne ręce, ktoś będzie musiał siusiola zabawiać i wysikiwać, mam nadzieję, że znajdą się jakieś ciotki klotki ;) Chłopak jedzie się pokazać, bo wciąż jest na sprzedaż :cool3: Od razu goły, nie trzeba rozbierać, kawał chłopa :evil_lol:;) Quote
tomo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 O nie, Marta , nie mogłam powstrzymać się , żeby tego nie powiedzieć !!! ON JEST B O S K I !!! Może przyjadę Wam podopingować i ze spokoje popatrzeć jak się produkujecie na ringu .:eviltong: To jest superowe uczucie !!! Życzę wszystkim POWODZENIA ! Trzymam kciuki !!!:multi: Quote
Marta Chmielewska Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 :grin::grin::grin: Boski lolo zrobił kareirę w tłumie bullowatych ;) Ładnie to tak śmiać sie z wysiłków na ringu, zamiast pocieszyć... przekupić sędziego... :diabloti: Quote
Patka Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Mata ty sie przyznaj chcesz łysego jako łapówkę wcisnąc za wygraną :evil_lol: ale widząc jak sie podoba zabulonym zaraz mu znajdziesz na wystawie rodzinę :lol: Quote
bongobongo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Marta! My już całą rodzinką zgłaszamy się do niańczenia "łysolka". Tyle i tylu będzie chętnych, że jeszcze będziesz te ciotki i wujki przeganiać, bo Ci psa "rozpuścimy":lol: Quote
Marta Chmielewska Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Chachacha, pozostało tylko liczyć na to, ze nikt go nie kupi do tego czasu. Ale spokojnie, w razie czegoś mam na wymianę jeszcze kudłatego :loveu: Quote
Alicja Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Chachacha, pozostało tylko liczyć na to, ze nikt go nie kupi do tego czasu. Ale spokojnie, w razie czegoś mam na wymianę jeszcze kudłatego :loveu: :loveu:ja też się głoszę do niańczenia :multi:obojętne mi czy łysy czy w odzieniu:p Quote
Marta Chmielewska Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 Jak tam przygotowania do wystawy trwają? :p Ja tu sobie oglądam różne takie i widzę, że nasz stafikowy sędzia bardzo upodobał sobie piękną Aykę :loveu: Będę niestety bez łysego, tylko z kudłatym, łysy właśnie poszedł do nowego domku :-( Quote
Alojzyna Posted March 19, 2006 Author Posted March 19, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Jak tam przygotowania do wystawy trwają? :p Ja tu sobie oglądam różne takie i widzę, że nasz stafikowy sędzia bardzo upodobał sobie piękną Aykę :loveu: Raz ją tylko oceniał, więc trudno powiedzieć jak będzie w tym roku, tym bardziej, że Ayka jeszcze nie doszła całkiem do formy.:shake: Poza tym, nie ma żadnej reguły, że jak raz się wygrało u danego sędziego, to zawsze tak będzie. Znam psa, któremu ten właśnie sędzia dał najwyższe noty i Res.CACIBA, a rok później ocenę bardzo dobrą...:cool3: Marta Chmielewska napisał(a): Będę niestety bez łysego, tylko z kudłatym, łysy właśnie poszedł do nowego domku :-( Kudłaty też może być - zawsze można go ogolić...:evil_lol: Quote
Asztir Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 :placz: a tak go chciałam zobaczyć, nigdy nie widziałam takiego malucha "łysego" nie łysego ;) :cool3: no wielka szkoda :( W takim razie wymiziamy Ci białaska :) No i właśnie jak tam? Jadą wszyscy? Aya też? Muszę ją koniecznie zobaczyć :loveu: no i czekamy na wszystkie inne uśmiechnięte mordeczki :multi: Quote
Patka Posted March 19, 2006 Posted March 19, 2006 NO I MARTA WYKRAKAłA GOłY JUZ MIZIANY W NOWYM DOMU :evil_lol: oj ale wam zazdrosze Marta obiecaj ze przyjedziesz do Torunia :cool3: Quote
Marta Chmielewska Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Alojzyna, ja tylko podziwiam, nie ma sie co oszukiwać, Ayjka piękna sunia, bardzo w moim typie ;) Jakby nie patrzeć sędzia będzie miał nad czym myśleć ;) Same tak miałyśmy, że jeden sędzia różnie oceniał :cool3: Asztir łyse będą oceniane w niedzielę, jeśli możesz podskocz popatrzeć to zapraszam, ewentualnie mogę odgarnąć włosy kudłatego, ciałko pod kudłami mają takie same :lol: ;) Patko droga, postaram się do Torunia pojechać, choć już widzę schody, bo moja kierownica zapowiedziała, że nie jedzie :mad: Coś wymyślę. Może wy przyjedziecie do nas? :razz: Quote
Alojzyna Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Jakby nie patrzeć sędzia będzie miał nad czym myśleć ;) Owszem, prawie w każdej klasie stawka bardzo wyrównana i trudno z góry wskazać zwycięzcę. :lol: Szanse są niemal równe Mam nadzieję, że większość wystawiających potraktuje udział w wystawie jak zabawę, bo póki co przy ringu staffików panuje fajna atmosfera.:loveu: Wiem na pewno, że klasę championów suk wygra moja Alfa :multi: :evil_lol: Quote
Marta Chmielewska Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ja na szczęście trafiam tylko na fantastycznych ludzi, pijęk kawkę z największą koknurencją i bardzo, bardzo sie cieczę, że nie czuć zawiści (no, może od niektórych:diabloti:) Przede wszystkim świetnie się bawimy (jak tu się nie bawić jak się ma takiego wspaniałego psa :eviltong:). No wiesz... co do klasy championów to ja już sobie z sędzią pogadam wcześniej :evil_lol:;) Quote
Kati Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 A więc do zobaczenia jutro :) Życzę wszystkim samych I lokat i dobrej zabawy. Powodzenia. Quote
Alojzyna Posted March 24, 2006 Author Posted March 24, 2006 :hand: Niestety nie znam szczegółów wszystkich wyników, z racji, że byłam tylko z Kasią, która zawsze była naszym "sekretarzem". Mam nadzieje, że Justuss wszystko notowała i po powrocie z wyboru BOB nam to przekaże. Podaję tylko głównych zwycięzców: Psy: BOB, BOS, CACIB, CWC - TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka :klacz: :klacz: :klacz: Gratulacje i czekamy na relacje z wyborów BOG. Res.CACIB, CWC - AGENT J23 Stawka Większa niż Życie:multi: :multi: Gratulujemy ukończenia Championa Polski!!! Suki: BOS, CACIB, CWC - AYKA Stawka Większa niż Życie:sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Ayka również ukończyła Championa Polski Res.CACIB, CWC - ALFA Skordatura:smilecol: Klasę pośrednią psów wygrał GOLD CHARGER Buldożer - GRATULACJE dla bongobongo:loveu: Przykro mi, że nie mogę podać wszystkich wyników. Sami wiecie, jak to jest na wystawie, jak samemu wystawia sie psa - można nawet nie pamietać kolejności we własnej klasie. Tym bardziej, że poza ringiem moje Niuńki nie były najgrzeczniejsze:diabloti: (co było słychać:oops: ) i cały czas absorbowały moją uwagę. Pozdrowienia dla wszystkich, których miło było mi spotkać na wystawie. Zdjęć niestety nie mam. Poczekamy na Alę - wszak obiecała...;) :mad: Quote
Złośnica Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 To ja też się pochwalę...LUGER - CWC, CACIB i BOB :sweetCyb::B-fly:a moja DODA ELEKTRODA 3 lokata z oceną doskonałą :multi::multi::multi: Quote
Justuss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Alu dziekujemy bardzo za gratulki i ja również Wam serdecznie gratuluje i oczywiscie wielkie brava dla Ayki za ukończenie CHAMPIONA:klacz: :klacz: Nio to wyniki staffików PSY kl.mł: 1.ZW.MŁ., NJwR UMPUMAKI VALI HUARES Staff-Ka FCI- Huarik ukończył MŁODZIEŻOWEGO CHAMPIONA -ogromne gratulacje dla właścicielki 2.Sharoc FRANSOMO LAD 3.NOSTRADAMUS Daffodil Yellow nb- DARK CHOKOLATE Berserker nb- XANTARRIAN QADZIS GRANDSTAFF Staff-Ka FCI kl.pośr: 1.CWC GOLD CHARGER Buldożer 2.CASTOR TROY Redbull 3.Darestock FRANSIMO LAD 4.MISTER MAN MERY Mariatos kl.ot: 1.CWC, Res.CACIB AGENT J 23 Stawka Większa niż Życie 2.ABBEY TROY Bestomentos 3.INTELLIGENT GENTELMEN Pullera 4.MYRON Port Erin kl.ch: 1.CWC, CACIB, BOB TORPEDUS SANDARRI Staff-Ka FCI SUKI kl.mł: 1.ZW.MŁ.TOSCAM MADONNA Mendog 2.TYRONE POWELL Mendog 3.DESET ROSE Berserker 4.OUR OPIUM Daffodil Yellow kl.pośr: 1.CWC UARRPIDA KITTERY PEKKA Staff-Ka FCI kl.ot: 1.CWC, CACIB AYKA Stawka Wieksza niż Życie 2.CAIRA CENTURIA Redbull 3.PENNY LANE Port Erin 4.VICTORIA Skordatura kl.ch: 1.CWC, Res.CACIB ALFA Skordatura Gratulacje dla wszystkich Fotki będą niebawem jak wrócimy do domku bo póki cio to goscimy u ślązaków Quote
Asztir Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Ja mam nieco zdjęć, ale jestem wściekła bo aparat szwankował :angryy: i nie mam Ayki :-( Mam dla Was trochę takich zdjęć :) - Kasia z Alfą - Ala z Ayką a reszty panienek nie pamiętam :oops: - Fafik :D - pieski młodzież Wszystkim gratulujemy zwycięstw ocen i generalnie wspaniałych piesków :multi: :loveu: Quote
bongobongo Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No my też już w domku.:lol: Bardzo miło było wszystkich spotkać, po zimowej przerwie! Bardzo serdecznie dziekujemy za gratulki i my WSZYSTKIM RÓWNIEŻ GRATULUJEMY!!!:multi: :multi: Quote
jak.pies.z.kotem Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 [quote name='Asztir']Ja mam nieco zdjęć, ale jestem wściekła bo aparat szwankował :angryy: Nie do konca to chyba wina aparatu. Po prostu tlo bylo beznadziejne i ciemno :madgo: . Z glownej sali zdjecia ladniutkie powychodzily. Dodaje, co mam: Darkestock Fransimo Lad Gratulacje dla Wszystkich !:klacz: Quote
Asta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 jezeli sie nie myle, to ring typu bulll w sali gimnastycznej... Quote
Recommended Posts