Justuss Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 W sali gimnastyczniej były tylko i wyłącznie amstaffy..!!! bulle w hali głównej a staffiki gdzies w szarym koncie, gdzie było duszno i ciemno...:angryy: Quote
Asta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 To wspaniałe miejsce Wam powybierali... :rolleyes: Ale na szczęście chyba psy nie wariowaly Quote
AMFI Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Justa- wielkie brawa i gratulki dla Ciebie i Fafiora!:klacz::klacz::klacz: Alu - też wielkie! Aya, Agent, Alfa - super !:laugh2_2::sweetCyb::beerchug: Pozdrawiam też wszystkich pozostałych udziałowców - :hand: gratulki! Czekam na porzadną fotorelację! Quote
Marusia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Psy młodzież Psy pośrednia Czy zna ktoś wyniki buli :?: Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Marusia gratulacje za skończenie Championa ;) :laola: Quote
Złośnica Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 WYNIKI JAJOGłOWYCH PSY Klasa Młodzieży Quest YMER ZW.Mł. Klasa Pośrednia TONY RICKARDSSON Opalplast CWC, Res CACIB KENZO Bisurman TEDE Buteo EMINEM OPALPLAST Lakonga Klasa Otwarta SCOOTER Buteo CWC,CACIB, BOB :mrgreen: ARCADIUS White Dragon's J.M. MAKBET Niebezpieczne Związki bdb FRANKE Nindża Cru bdb Klasa Championów Ch.PL.Mł.Ch.PL. SAN REMO Jedi SUKI Klasa Szczeniąt ABSOLUTELY PERFECT Opalplast AMIA z Domu Gadów nb Klasa Młodzieży BIRMA z Góry Jeżowskiej Zw. MŁ., Najlepszy Junior BEZWZGLĘDNA DOROTKA z Autostrady Słońca dosk. HOSSA HOSANNA Tridacna ROZI Bu Am Sti Klasa Pośrednia TEKLA Gal Bull CWC,NSwR CACIB :thumbs: ETNA Lakonga TORI AMOS Opalplast BJORK THE BEAUTIFUL Ja Mar Klasa Otwarta NAOMI CAMPBELL Blandior CWC, Res. CACIB KONKRETNA KLEMENTYNA Timar GIGA BITE SAURON Mauna Kea ...dosk. ...hiehie :mrgreen: QUATTRO Dziedzictwo Tudora Klasa Championów Ch.PL. PLATER EMILIA Opalplast Klasa Weteranów Ch.PL. GUARA Dziedzictwo Tudora Quote
Marusia Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Asta napisał(a):Marusia gratulacje za skończenie Championa ;) :laola: Dzięki Asta. :D Bardzo nas cieszy kolejne duże CWC i to, że jeszcze w klasie pośredniej udało nam się championat zakończyć. Quote
Alojzyna Posted March 25, 2006 Author Posted March 25, 2006 Justuss - nie odebrałaś pucharu za Najlepszego Psa w Rasie i medalu za CACIB-a.:shake: My to zrobiliśmy dopiero dzisiaj i moja Kasia widziała, że nie byłaś odkreślona.:roll: Jakoś tak dziwnie, że te "akcesoria" nie były wręczane na ringach, tylko trzeba było iść po nie do sekretariatu.:razz: Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Marusia napisał(a):Dzięki Asta. :D Bardzo nas cieszy kolejne duże CWC i to, że jeszcze w klasie pośredniej udało nam się championat zakończyć. Jeszcze raz Wam gratuluje, a teraz Davosa do jakiej klasy bedziecie zglaszac? Quote
Justuss Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 [quote name='Alojzyna']Justuss - nie odebrałaś pucharu za Najlepszego Psa w Rasie i medalu za CACIB-a. Odebrałam wczoraj chwilke przed wyborami na głównym ringu, bo miałam troszke czasu i wyczytałam w katalogu, że są ufondowane pucharki dla NPwR/NSwR..i pani spisała mnie z nr katalowego..!!! Alu dziękuje bardzo za troskę...:smile: :smile: :smile: (właśnie się dzisiaj zastanawiałam czy Wy też odebrałyście) dobrze, ze macie blisko do Katowic....:biggrina: Pozdrawiam i dozobaczenia;-) Quote
Alicja Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gratulki i całuski dla wszystkich :multi::multi::multi: niektórych miałam okazję spotkać osobiście , psiaki wyściskać :loveu: Zdjęcia staffików robiła też Marta Chmielewska więc moze wrzuci jak wróci do domu :razz:.Oświetlenie było fatalne :shake: Quote
Olynda Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 gratulacje martusiu moja koffaniutka trzeciej lokatki :cool3: :cool3: :cool3: i czekay na twoje fotencje ... Quote
Marusia Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Asta napisał(a):Jeszcze raz Wam gratuluje, a teraz Davosa do jakiej klasy bedziecie zglaszac? Póki co to Davo wnet będzie mieć 2 latka, także klasa pośrednia będzie dla nas już zamknięta....................czyli czas na otwartą;) Bynajmniej do czasu póki nie dostaniemy dyplomu z Zarzadu Głównego, a znając nasze szczęście będzie to trwało miesięcy kilka :p Karola co Ty się tak przejmujesz, przecież jak życie pokazało byłaś przed nami we Wlocławku:eviltong: Quote
Złośnica Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 SCOOTER BUteo czyli LUGEREK oraz NSwR - Tekla Gal Bul i NPwR - SCOOTER Buteo Quote
Carbonara Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gratulacje dla Wszystkich:multi: :multi: :multi: Bravo! Złośnica świetny jest Twój jajogłowy...:loveu: :loveu: i extra fotki Quote
Kati Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluję. Wystawa była bardzo udana, Amstaffy były tak szybko oceniane, ze zdążyłam zobaczyć bulle (końcówke, czyli Lugera na ringu :) ) i staffiki. fotki wstawiłam do galerii. Quote
Alojzyna Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 A ja dostałam od Wilczura taką oto fotkę - serdecznie dziekuję:loveu: Quote
Diana14 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Gratuluję wszystkim sukcesów na wystawie, zwłaszcza zwycięzkiej mamusi Ayce ;) Quote
Złośnica Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 ALA....to zdjęcie jest cudowne !!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Witam po przerwie, dopiero dziś wróciłam z wyjazdu Katowice- Wrocław. Mam zdjęcia prawie albo nawet wszystkich stafików, ale dopiero wieczorem wrzucę. Bardzo miło było poznać tę część dogomaniaków której nie znałam a w szczególności przesympatyczną Alicjęrydzewską :p która objęła pieczę nad moimi kundlami :razz: I oczywiście jeszcze raz gratulki dla wszystkich i specjalne buziaki dla Bongobongo :cool3: Quote
bongobongo Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Marta Chmielewska napisał(a):Witam po przerwie, dopiero dziś wróciłam z wyjazdu Katowice- Wrocław. Mam zdjęcia prawie albo nawet wszystkich stafików, ale dopiero wieczorem wrzucę. Bardzo miło było poznać tę część dogomaniaków której nie znałam a w szczególności przesympatyczną Alicjęrydzewską :p która objęła pieczę nad moimi kundlami :razz: I oczywiście jeszcze raz gratulki dla wszystkich i specjalne buziaki dla Bongobongo :cool3: No! Dobrze, że się wytłumaczyłaś:mad: , bo już się zastanawialiśmy, gdzie się z Peny i "białym puchatkiem" podziewacie:???: ? I w cale nie chodzi nam o zdjęcia:eviltong: , może odrobinkę......;) ! My też przesyłamy specjalne buziaki:loveu: , tylko czemu Twoje są z "marsową miną"? Quote
Recommended Posts