Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justa- wielkie brawa i gratulki dla Ciebie i Fafiora!:klacz::klacz::klacz:

Alu - też wielkie! Aya, Agent, Alfa - super !:laugh2_2::sweetCyb::beerchug:

Pozdrawiam też wszystkich pozostałych udziałowców - :hand: gratulki!

Czekam na porzadną fotorelację!

Posted

WYNIKI JAJOGłOWYCH

PSY
Klasa Młodzieży

Quest YMER ZW.Mł.

Klasa Pośrednia

TONY RICKARDSSON Opalplast CWC, Res CACIB
KENZO Bisurman
TEDE Buteo
EMINEM OPALPLAST Lakonga

Klasa Otwarta

SCOOTER Buteo CWC,CACIB, BOB :mrgreen:
ARCADIUS White Dragon's J.M.
MAKBET Niebezpieczne Związki bdb
FRANKE Nindża Cru bdb

Klasa Championów
Ch.PL.Mł.Ch.PL. SAN REMO Jedi

SUKI

Klasa Szczeniąt

ABSOLUTELY PERFECT Opalplast
AMIA z Domu Gadów nb

Klasa Młodzieży

BIRMA z Góry Jeżowskiej Zw. MŁ., Najlepszy Junior
BEZWZGLĘDNA DOROTKA z Autostrady Słońca dosk.
HOSSA HOSANNA Tridacna
ROZI Bu Am Sti

Klasa Pośrednia

TEKLA Gal Bull CWC,NSwR CACIB :thumbs:
ETNA Lakonga
TORI AMOS Opalplast
BJORK THE BEAUTIFUL Ja Mar

Klasa Otwarta

NAOMI CAMPBELL Blandior CWC, Res. CACIB
KONKRETNA KLEMENTYNA Timar
GIGA BITE SAURON Mauna Kea ...dosk. ...hiehie :mrgreen:
QUATTRO Dziedzictwo Tudora

Klasa Championów
Ch.PL. PLATER EMILIA Opalplast

Klasa Weteranów

Ch.PL. GUARA Dziedzictwo Tudora

Posted

Asta napisał(a):
Marusia gratulacje za skończenie Championa ;) :laola:

Dzięki Asta. :D Bardzo nas cieszy kolejne duże CWC i to, że jeszcze w klasie pośredniej udało nam się championat zakończyć.

Posted

Justuss - nie odebrałaś pucharu za Najlepszego Psa w Rasie i medalu za CACIB-a.:shake: My to zrobiliśmy dopiero dzisiaj i moja Kasia widziała, że nie byłaś odkreślona.:roll:

Jakoś tak dziwnie, że te "akcesoria" nie były wręczane na ringach, tylko trzeba było iść po nie do sekretariatu.:razz:

Posted

Marusia napisał(a):
Dzięki Asta. :D Bardzo nas cieszy kolejne duże CWC i to, że jeszcze w klasie pośredniej udało nam się championat zakończyć.

Jeszcze raz Wam gratuluje, a teraz Davosa do jakiej klasy bedziecie zglaszac?

Posted

[quote name='Alojzyna']Justuss - nie odebrałaś pucharu za Najlepszego Psa w Rasie i medalu za CACIB-a.

Odebrałam wczoraj chwilke przed wyborami na głównym ringu, bo miałam troszke czasu i wyczytałam w katalogu, że są ufondowane pucharki dla NPwR/NSwR..i pani spisała mnie z nr katalowego..!!! Alu dziękuje bardzo za troskę...:smile: :smile: :smile:
(właśnie się dzisiaj zastanawiałam czy Wy też odebrałyście) dobrze, ze macie blisko do Katowic....:biggrina:

Pozdrawiam i dozobaczenia;-)

Posted

Gratulki i całuski dla wszystkich :multi::multi::multi:
niektórych miałam okazję spotkać osobiście , psiaki wyściskać :loveu:

Zdjęcia staffików robiła też Marta Chmielewska więc moze wrzuci jak wróci do domu :razz:.Oświetlenie było fatalne :shake:

Posted

Asta napisał(a):
Jeszcze raz Wam gratuluje, a teraz Davosa do jakiej klasy bedziecie zglaszac?

Póki co to Davo wnet będzie mieć 2 latka, także klasa pośrednia będzie dla nas już zamknięta....................czyli czas na otwartą;) Bynajmniej do czasu póki nie dostaniemy dyplomu z Zarzadu Głównego, a znając nasze szczęście będzie to trwało miesięcy kilka :p

Karola co Ty się tak przejmujesz, przecież jak życie pokazało byłaś przed nami we Wlocławku:eviltong:

Posted

Wszystkim zwycięzcom serdecznie gratuluję.
Wystawa była bardzo udana, Amstaffy były tak szybko oceniane, ze zdążyłam zobaczyć bulle (końcówke, czyli Lugera na ringu :) ) i staffiki.
fotki wstawiłam do galerii.

Posted

Witam po przerwie, dopiero dziś wróciłam z wyjazdu Katowice- Wrocław. Mam zdjęcia prawie albo nawet wszystkich stafików, ale dopiero wieczorem wrzucę. Bardzo miło było poznać tę część dogomaniaków której nie znałam a w szczególności przesympatyczną Alicjęrydzewską :p która objęła pieczę nad moimi kundlami :razz:
I oczywiście jeszcze raz gratulki dla wszystkich i specjalne buziaki dla Bongobongo :cool3:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Witam po przerwie, dopiero dziś wróciłam z wyjazdu Katowice- Wrocław. Mam zdjęcia prawie albo nawet wszystkich stafików, ale dopiero wieczorem wrzucę. Bardzo miło było poznać tę część dogomaniaków której nie znałam a w szczególności przesympatyczną Alicjęrydzewską :p która objęła pieczę nad moimi kundlami :razz:
I oczywiście jeszcze raz gratulki dla wszystkich i specjalne buziaki dla Bongobongo :cool3:

No! Dobrze, że się wytłumaczyłaś:mad: , bo już się zastanawialiśmy, gdzie się z Peny i "białym puchatkiem" podziewacie:???: ?
I w cale nie chodzi nam o zdjęcia:eviltong: , może odrobinkę......;) !

My też przesyłamy specjalne buziaki:loveu: , tylko czemu Twoje są z "marsową miną"?