Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ambird
Posted

Kombinujemy z DT dla Munia.
Z kim mogę się kontaktować w jego sprawie?
Kto może ewentualnie na miejscu w schronisku pomóc?

Guest Madziadalena
Posted

Munio, trzymam kciuki i wierzę, że znajdzie się dobry ludzki opiekun dla ciebie :)

Guest ambird
Posted

Zgłosił się pan chętny przygarnąć Munia, narazie jako DT i jak wszystko będzie w porządku to u niego zostanie na stałe. Dziś wieczorem odbędzie się u niego wizyta.

Guest ambird
Posted

Munio w piątek zostanie zabrany ze schroniska :multi:
Na razie tymczasowo, jak wszystko będzie ok to zostanie na zawsze ;)

Posted

I to są wieśći na Dzień Dobry :)

Munio to uroczy Pan więc chyba marne szanse by ktoś zechciał go oddać przynajmniej ja się łudzę taka nadzieją i trzymam kcuki za Munia :)

Posted

jakie optymistyczne wieści u Munia:multi::multi::multi:

a ja ciągle czekam na jego ogłoszenie w gazecie, może się ukaże w tym tygodniu, jeśli nie, znów będę "molestować" redakcję...i tak do skutku...:oops:;)

Guest ambird
Posted

Plany się zmieniły i dopiero w poniedziałek.

Guest ambird
Posted

Munio grzeje już tyłeczek w domu :multi: :multi: :multi:
Jak będą nowe informacje i fotki, zaraz Wam cioteczki je przyniosę :razz:

Guest ambird
Posted

Mamy wieści :multi:

Więc tak, trochę się obawiałem o jego zdrowie ale wszystko jest wporządku, bardzo spokojny nie wiem czy to efekt stresu ale nawet raz nie szczeknął, obszedł całe mieszkanie
i zwyczajnie połozył mi się pod nogami teraz sobie śpi. Bardzo zaimponował mi spokojem jutro z rana zapewnie mu godzinny spacer zobaczymy w jakiej jest kondycji. Fotki zrobiłem aparatem kolegi jeszcze do mnie nie doszły, jak będą to zaraz wstawie. Korzystając z okazji chciałbym wszystkim podziękować za wszelką pomoc za karmę za zaangażowanie. Jestem dobrej myśli i liczę że u zastanie na stałe

Fotki będą później :)

Posted

aż się łezka w oku kręci - Munio - siła spokoju i szansa na własny domek - oby się spełniło!:):):)

Ale najważniejsze - nie tkwi już w schronie!!!!!!!!!!!! :)

Guest ambird
Posted

Własnie wróciliśmy ze spaceru, jest bardzo żywiołowy, wszędzie by chciał 30 minut które z nim przechodziłem to raczej dla niego za mało. Jutro z rana pochodzimy 45-60, martwi mnie że ma rozwolnienie. Ze względu na to że karma nie doszła, kupiłem mu 500 g poprosiłem sprzedawce o dobrą gatunkowo karmę określiłem wiek rase i płeć, dostał też przysmaki, nie dawałem mu tego dużo bo bałem sie jak to zniesie w zasadzie to wcale nie dostał wygląda raczej na szczęśliwego niż zestresowanego. Świetnie sygnalizuje że chce wyjść nie załatwia się w domu. Co do imienia to zmieniłem na Storm, na Munio nie reagował a Storm bardzo dobrze mi się kojarzy. Zostawiam mu tylko wodę w domu będe około godziny 10:30 zobaczyc co się z nim dzieje.

Czyli wszystko jest ok ;)

Guest ambird
Posted

Mamy zdjęcia

To 2 zdięcia z 1 dnia, zrobię więcej jak będe miał dostep do aparatu. Zostawiłem go dzisiaj samego w domu nie zniszczył niczego spisał się medal. Jak narazie żadnych zarzutów mieć nie mogę. Najważniejsza kwestia to jak zachowa się w stosunku do dzieci, ale z tego co widze jest naprawdę dobrze.

Wszystko jest na dobrej drodze :multi: