Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest ambird
Posted

Dzisiaj rano był u mnie szwagier z młodszą (3 lata) weszli tylko na chwilę bo musieliśmy cos załatwić. Szczerze mówiąc bardziej bałem się tego co one mogą zrobić mu niż na odwrót:D. Ogólnie był zadowolony że przyszedł ktos nowy kogo można obwonchac i pozaczepiac, mała troszke na początku z rezerwą później szczęśliwa że widzi pieska i może go pogłaskać niestety na tym wizyta się zakończyła bo musieliśmy wyjść. Mimo pozornej niewinności ja wdzidziałem dziesiątki pomysłów w jej głowie jak by tu uprzykrzyc pieskowi życie. Nie ma mowy żeby został sam z dziwczynkami (starsza ma 7) dla niego i dla ich dobra. Ogólnie pisząc tak jak sie spodziewałem jest wporządku. W 2 dzień świąt jade do siostry, wezmę go ze sobą bedzie bliższa rodzina i dzieci. To dom z ogródkiem więc troszke się wyszaleje. Nie lubie takich spotkań więc z adługo tam nie posiedzimy.

W takim wypadku już wysałam PW z aderesem. Napewno zje z ochotą karmie go 2 razy dziennie. Wode ma cały czas. Co do kondycji to rano chodziłem z nim około 60 minut, po połodniu 30 wieczorem 20 ale było widać że wieczorem był już zmęczony. Teraz śpi wykończony. Chciałbym z nim rano biegac, biegam 4 razy w tygodniu na dworzu spędzam godzine 15 minut marsz-30 trening głowny-15minut marsz. Biegam bo jestem cukrzykiem i tak zalecił lekarz osobiscie wole sporty siłowe , nie wiem jednak czy to będzie dla niego dobre poobsrwuje go jeszcze jakis czas a później zobaczymy. Szkód nie poczynił żadnych jestem z niego bardzo zadowolony przerósł oczekiwania.

I co Wy na to? :evil_lol:

Guest ambird
Posted

A, zapomniałam. Munio zmienił imię na Storm :)

Posted

zuzka napisał(a):
To są bardzo dobre wiadomości.
Oby tak dalej Monio

jasne, że dobre wiadomości!:) niech się chłopak dalej dobrze aklimatyzuje;)

Posted

Stormik trafił naprawdę dobrze :loveu: teraz tylko trzymajcie cioteczki kciukasy by obecny dom okazał się już stałym , kwestia dogadania się Stromika z dziećmi :)

Jak będą nowe fotki to wrzucimy i tu .

• 2 weeks later...
Posted

Laura1108 napisał(a):
Stormik trafił naprawdę dobrze :loveu: teraz tylko trzymajcie cioteczki kciukasy by obecny dom okazał się już stałym , kwestia dogadania się Stromika z dziećmi :)

Jak będą nowe fotki to wrzucimy i tu .

Trzymamy

• 2 weeks later...
Posted

Co za wiesci! To wielka radosc i ulga:multi::multi::multi: Bo jak sobie przypomne ten Munia wzrok na schroniskowym lancuchu...:shake: A teraz ma swoj wlasny domek!:lol:
Powodzenia piesku, badz juz na zawsze szczesliwy, kochany i bezpieczny:loveu: