bico Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 fajne foty, widać, że psiak odpoczywa po schronisku:) Quote
agata51 Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Munio, jak to możliwe, że cię przeoczyłam! Tym bardziej się cieszę. Quote
ciapuś Posted March 24, 2010 Author Posted March 24, 2010 Nawet nie wiecie jak ja się cieszę że się udało :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::cunao: Quote
Guest ambird Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 Dzisiaj rano był u mnie szwagier z młodszą (3 lata) weszli tylko na chwilę bo musieliśmy cos załatwić. Szczerze mówiąc bardziej bałem się tego co one mogą zrobić mu niż na odwrót:D. Ogólnie był zadowolony że przyszedł ktos nowy kogo można obwonchac i pozaczepiac, mała troszke na początku z rezerwą później szczęśliwa że widzi pieska i może go pogłaskać niestety na tym wizyta się zakończyła bo musieliśmy wyjść. Mimo pozornej niewinności ja wdzidziałem dziesiątki pomysłów w jej głowie jak by tu uprzykrzyc pieskowi życie. Nie ma mowy żeby został sam z dziwczynkami (starsza ma 7) dla niego i dla ich dobra. Ogólnie pisząc tak jak sie spodziewałem jest wporządku. W 2 dzień świąt jade do siostry, wezmę go ze sobą bedzie bliższa rodzina i dzieci. To dom z ogródkiem więc troszke się wyszaleje. Nie lubie takich spotkań więc z adługo tam nie posiedzimy. W takim wypadku już wysałam PW z aderesem. Napewno zje z ochotą karmie go 2 razy dziennie. Wode ma cały czas. Co do kondycji to rano chodziłem z nim około 60 minut, po połodniu 30 wieczorem 20 ale było widać że wieczorem był już zmęczony. Teraz śpi wykończony. Chciałbym z nim rano biegac, biegam 4 razy w tygodniu na dworzu spędzam godzine 15 minut marsz-30 trening głowny-15minut marsz. Biegam bo jestem cukrzykiem i tak zalecił lekarz osobiscie wole sporty siłowe , nie wiem jednak czy to będzie dla niego dobre poobsrwuje go jeszcze jakis czas a później zobaczymy. Szkód nie poczynił żadnych jestem z niego bardzo zadowolony przerósł oczekiwania. I co Wy na to? :evil_lol: Quote
zuzka Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ambird napisał(a):I co Wy na to? :evil_lol: To są bardzo dobre wiadomości. Oby tak dalej Monio Quote
NusiaiJa Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 zaglądam i tylko podziwiam tski zgrany duecik !!! Quote
Guest ambird Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 A, zapomniałam. Munio zmienił imię na Storm :) Quote
bico Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 zuzka napisał(a):To są bardzo dobre wiadomości. Oby tak dalej Monio jasne, że dobre wiadomości!:) niech się chłopak dalej dobrze aklimatyzuje;) Quote
Laura1108 Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Stormik trafił naprawdę dobrze :loveu: teraz tylko trzymajcie cioteczki kciukasy by obecny dom okazał się już stałym , kwestia dogadania się Stromika z dziećmi :) Jak będą nowe fotki to wrzucimy i tu . Quote
NusiaiJa Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 ....przepraszam a może ktoś chciał by dać dom białemu labkowi? jest w tomaszowskiem schronisku? http://www.dogomania.pl/threads/173025-TomaszA-w-Mazowiecki-i-jego-zwierzAE-ce-biedy?p=14357715#post14357715 Quote
bico Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 ciapuś napisał(a):czy mogę zmienić już tytuł :cool3: napisz, że na razie jest w DT;) Quote
zuzka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 No moze po świętach bedą jakieś nowe wiadomości Quote
agata51 Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Laura1108 napisał(a):Stormik trafił naprawdę dobrze :loveu: teraz tylko trzymajcie cioteczki kciukasy by obecny dom okazał się już stałym , kwestia dogadania się Stromika z dziećmi :) Jak będą nowe fotki to wrzucimy i tu . Trzymamy Quote
ciapuś Posted April 30, 2010 Author Posted April 30, 2010 Mam super wieści :cunao:Munio zostaje w nowym domku na stałe. :cunao: Quote
bico Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 Co za wiesci! To wielka radosc i ulga:multi::multi::multi: Bo jak sobie przypomne ten Munia wzrok na schroniskowym lancuchu...:shake: A teraz ma swoj wlasny domek!:lol: Powodzenia piesku, badz juz na zawsze szczesliwy, kochany i bezpieczny:loveu: Quote
Recommended Posts