bety Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Leszno 28.II.2010 (Championów) Sędzia: Ove Germundsson (Szwecja) PSY Klasa championów: LORIEN Buntaro Jazgar MAD MAX Redwitch THE BEAT GOES ON (chyba) ;) Pzdr Quote
bety Posted March 3, 2010 Author Posted March 3, 2010 Leszno 28.II.2010 (Championów) Sędzia: Ove Germundsson (Szwecja) PSY Klasa championów: LORIEN Buntaro - V2 Jazgar MAD MAX - V3 Redwitch THE BEAT GOES ON - V1, CWC, Zwyc., BOB, BOG 2 m. (chyba) Pzdr Quote
bety Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 To jeszcze kilka fotek dzięki jamnicze :lol: [quote name='jamnicze']kilka akitek amerykańskich dla bety i na ringu, a tu już oczywiście były problemy z robieniem zdjęć Pzdr Quote
Muszka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Ja niestety nie mam jeszcze aparatu fotograficznego :shake::shake::shake::shake::cry::cry::cry: ale moze mi wojek kupi na gwiazdke!!!:jumpie::jumpie: Ale narysowalem to co tam bylo! niezbyt umiem rysowac, ale psy sa takie jak na fotach!!! pls o komenty :motz::motz::smilecol::cool2::cool2::bigok: Quote
Recommended Posts