Ada-jeje Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 shanti, jestes niezastapiona, wspaniala i same achy i ochy w Twoja strone. :loveu: :lol: Latek badz grzeczny i szczesliwy w nowym domu. :multi::multi::multi: Quote
shanti Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Nie mówcie tak:oops: Przyznaję, miałam wątpliwości i to spore, ale mam koło siebie bardzo madrego człowieka, który mi bardzo pomaga i wspiera. Bardzo mu dziękuję:loveu: Oby to był ten dom, bo niestety nikt nie jest jasnowidzem. :shake: Quote
Ada-jeje Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Masz racje, ze nikt nie jest jasnowidzem, ale badzmy dobrej mysli ze Latkowi sie udalo. Wiem o kim piszesz, to dla Ciebie bardzo wazne, i napewno w takiej atmosferze lepiej sie pracuje. Quote
psiara_agg Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 jejku ale się cieszę, że Łatuśś ma dom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Cool!::bigcool: on tyle czekał ... :angryy: oby tylko domek okazał się odpowiedni :razz: Quote
Dominika 0_0 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 super wiadomość ! ; D Łatek bardzo długo już w schronisku siedział... należało mu się ; ))) Quote
shanti Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jest jeszcze astka. Niemłoda i pewnie będzie ciężko. No i taki bulowaty. Miał brzydką biegunkę ale już wyleczony. Fantastyczny chłopak. Następny chłopak w typie bulowatym. Quote
Ada-jeje Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Oby im sie przed zima udalo opuscic schronisko, no i koniecznie kastracje. Quote
shanti Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Jak tylko skończy im się kwarantanna, tniemy.;) Quote
monika55 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Jeszcze poczekam na zmiane tytułu. I dwie nowe biedy. Quote
andzia69 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Łatek znalazł domek? - suuuper!:):):) ale widzę, ze doszły kolejne:( Quote
Ada-jeje Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Tak andzia, jeden znalazl domek a dwa przybyly :-( Quote
monika55 Posted April 18, 2010 Author Posted April 18, 2010 Jakis dziwny telefon mialam o astke. Quote
psiara_agg Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 a nie 3 doszły? jest ta astka w prążki na pierwszej str. zdj, brązowy samczyk w boksie jzk i pittbuloway słodki i łagodny też samczyk na pojedynczych.. Tyle tych bidulek jest :( takie maja trudniej, bo nie wszyscy sobie z nimi poradzą ... Quote
psiara_agg Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 jedno zdjęcie astki... chyba czas pomyśleć nad imieniem dla niej : ) poszukam coś.. Quote
psiara_agg Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 mam trochę imion .. coco coffe cleo cora dora dusia afra holi jodie joko kaira kala kora lori lucy lily landrynka mila mucha nesti nira nina nutka rafa raja rosa shiba szarlotka tajga tara tila toffinka tosia tyśka vanilka może któreś do niej pasuje : ) ? Quote
psiara_agg Posted April 26, 2010 Posted April 26, 2010 i jak z tymi imionami :P ?? Ale fajnie jest w schronisku bez Łatusia, bo ten to już wyjątkowo długo siedział .. -.- ale i tak jeszcze tyle mamy tych biednych sierotek ;( jedne idą, a drugie przychodzą .. błędne koło Quote
psiara_agg Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 I zdjęcia bandziorka .. taki troszkę jeszcze nie ufny, ale smakołyki robią swoje :cool3: ładnie z ręki bierze.. Baaaaaaardzo delikatnie. Ciekawe kiedy da się wziąć na dwór i całkowicie nam zaufa :razz: Quote
psiara_agg Posted April 29, 2010 Posted April 29, 2010 Jeszcze trochę po nas krzyczy, ale to nic.. dajmy mu czas ;) ps. Czy widać wszystkie zdjęcia ?? jest ich 16 Quote
Recommended Posts