Ada-jeje Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Moniko a gdzei Ty ja wstawilas bo ja jej nie wiedze :shake: Quote
Ada-jeje Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 To jest tez kiepska astka, w typie naszego Oskara, trudna bedzie jej adopcja, bo ona jest za bardzo z kundlem wymieszana. Przynajmniej tak ja okreslam wedlug zdjecia. Tak czy owak sterylka w pierwszej kolejnosci. Quote
shanti Posted March 29, 2010 Posted March 29, 2010 Spróbujemy, a może się uda. Wiem że to będzie trudna adopcja, bo i pies nie dla każdego. Quote
psiara_agg Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Łatuś nie chcemy Cię w schronisku idź sobie już do domu! On jet najbiedniejszy.. ; (( zdecydowanie za długo czeka. Quote
andzia69 Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Dziewczyny - nie znacie kogos z samochodem, kto mógłby pomóc w transporcie suni na operację? trzeba zawieźć sunie z Katowic do Zabrza...potem odbierze ja tz Jaagi...ale nie ma kto jej zawieźć:(:( i potrzebujemy sprawdzic domek w Sosnowcu... sorki za zaśmiecanie wątku bidusiów:(:( Quote
psiara_agg Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 ojej, nie znam niestety, jeżeli będzie taka okazja to dam znać na WP Quote
Krokiecik Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 spasło mu się trochę, ale kondycje jeszcze ma. Dzisiejsze bieganie nie sprawiło mu trudności, wręcz przeciwnie;-) Quote
shanti Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Kurtka wodna, że mnie tam dziś nie było:evil_lol:;) Quote
Krokiecik Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Też byś z nim biegała? 10 tuji i po Tobie;-) Quote
shanti Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dzięki za komplement:mad: Założymy się?:cool3: Quote
monika55 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 To Wy tuje wyrywacie czy z Łatkiem dookola latacie? Quote
shanti Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Latamy nie tylko z Łatkiem, są takie które za nic w kojcu się nie załatwią i trzeba je wyprowadzać. Na szczęście jest Krokiecik, który nie pozwoli żeby jakiemuś psiakowi w schronisku działa się krzywda.:painting: Quote
psiara_agg Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a ja się cieszę, że w schronisku w końcu jest fajnie! :D Quote
Ada-jeje Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Co to znaczy, odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu. :loveu: Quote
psiara_agg Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 dokładnie :) odpowiedizalni pracownicy, fajna atmosfera, jest po prostu porządek, i psy mają lepiej Quote
IKA & SONIA Posted April 6, 2010 Posted April 6, 2010 [quote name='psiara_agg']dokładnie :) odpowiedizalni pracownicy, fajna atmosfera, jest po prostu porządek, i psy mają lepiej[/QUOTE] I to się chwali :) Quote
monika55 Posted April 6, 2010 Author Posted April 6, 2010 To wszystko wazne jest, tylko zeby wiecej dobrych domow sie pojawilo. Quote
shanti Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 A dajcie spokój :oops: Robimy co do nas należy, a że mamy przy tym sporo satysfakcji to już inna sprawa. Jak się robi co sie lubi, to nie patrzy się że praca od..do.. tylko się zapierdziela do oporu. :evil_lol: A tak wogóle to Łatuś poszedł dziś do domu. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Młody chłopak, była wizyta p/a, zgadza się na odwiedziny i sesje zdjęciowe w domu. Spisane dwie umowy adopcyjne, schroniskowa i fundacyjna. Nie wiem co jeszcze mogłam zrobić. Trzymajcie po prostu kciuki oby było dobrze. Quote
Recommended Posts