Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest tez kiepska astka, w typie naszego Oskara, trudna bedzie jej adopcja, bo ona jest za bardzo z kundlem wymieszana. Przynajmniej tak ja okreslam wedlug zdjecia. Tak czy owak sterylka w pierwszej kolejnosci.

Posted

Dziewczyny - nie znacie kogos z samochodem, kto mógłby pomóc w transporcie suni na operację? trzeba zawieźć sunie z Katowic do Zabrza...potem odbierze ja tz Jaagi...ale nie ma kto jej zawieźć:(:(

i potrzebujemy sprawdzic domek w Sosnowcu...

sorki za zaśmiecanie wątku bidusiów:(:(

Posted

Latamy nie tylko z Łatkiem, są takie które za nic w kojcu się nie załatwią i trzeba je wyprowadzać. Na szczęście jest Krokiecik, który nie pozwoli żeby jakiemuś psiakowi w schronisku działa się krzywda.:painting:

Posted

A dajcie spokój :oops:
Robimy co do nas należy, a że mamy przy tym sporo satysfakcji to już inna sprawa. Jak się robi co sie lubi, to nie patrzy się że praca od..do.. tylko się zapierdziela do oporu. :evil_lol:

A tak wogóle to Łatuś poszedł dziś do domu.
Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Młody chłopak, była wizyta p/a, zgadza się na odwiedziny i sesje zdjęciowe w domu. Spisane dwie umowy adopcyjne, schroniskowa i fundacyjna. Nie wiem co jeszcze mogłam zrobić. Trzymajcie po prostu kciuki oby było dobrze.