Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Młoda psina( około 11 miesięcy) wyrzucona z meliny. " Właściciel" przypomniał sobie o psie, kiedy ten był już w schronisku. Maciuś trafił do schronu wraz z dotychczasowym towarzyszem niedoli. Mimo przeżyć nadal jest ufny, uwielbia pieszczoty , garnie się do człowieka. Zamieszkał w boksie ze swoim przyjacielem, ale tez z pewną młodą , apodyktyczną damą - nie jest mu łatwo:(. Maciuś to cudowny, piękny rudzielec. Szukamy dla niego odpowiedzialnego domku.
w przypadku chęci adopcji Maciusia prosimy o kontakt:

kontakt:
E-mail: otoz.oddzial@gmail.com

telefony:

telefony:
691-485-682
602-373-129
505-982-729

Adres Schroniska, w którym również opiekujemy się zwierzętami:
Oświęcim ul. Kamieniec (bez numeru)
W schronisku najczęściej można nas zastać w godzinach południowych między 10:00 a 13:00

maciuś ma juz ogloszenia na: alegratka, adopcja psa, i caffeanimal

Posted

to naprawdę kochany psiak- to taka kochana przytulanka spragniona kontaktów z człowiekiem. Nie radzi sobie jednak w schronisku.
Schroniskowy hałas( szczekanie psiaków) powoduje że biedaczysko cały się trzęsie. na spacerku jest pogodnym, wesolutkim psiaczkiem lecz z chwilą , gdy wraca do boksu- gaśnie:( pilnie potrzebny jest dobry domek dla tego kochaniutkiego malca

Posted

jestem...

Maciek to priorytet. jest tak zastraszony przez te małą, że az dziw. jest starszy, większy, silniejszy....

potzrebne mu pilnie ogloszenia. napisz martuś w pierwszym poście jakie ogloszenia juz ma , niekoniecznie musza byc podlinkowane

Posted

danal1983 napisał(a):
dlaczego nikt nie odwiedza maciusia????

Ja jestem, jak nie mogę wejść na kompa to myślami też :-)

Piękny Maciuś i mam nadzieję że dzisiaj został wymiziany i wyspacerowany:-)

Cioteczki i Wujkowie zapraszamy do Maciusia, pomóżcie nam w ogłoszeniach:-)