Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Jestem.
Jak dla mnie to rzeczywiście bardziej mieszanka BA. Gdzieś koło DA, któryś z przodków może i stał, ale niezbyt blisko chyba ;), bo jeno w głowie można się jakiegoś podobieństwa dopatrywać.
Jeśli chodzi o łaty u DA, to takowe są dopuszczalne na głowie, ale tylko całkowicie czarne i nie zajmujące więcej niż 10% powierzchni łba.

Posted

słuchajcie, przepraszam, ja nie na temat ale bardzo potrzebuję informacji. czy ktoś spotkał się z czymś, co zastępuje kołnierz ochronny dla psa a wygląda jak napompowane kółko zakładane psu na szyję? bardzo tego poszukuję od kilku dni...gdzies ktoś pisał o tym na dogo. jakby co to bardzo proszę o pw by już nie zaśmiecać.

Posted

maciaszek napisał(a):
Jestem.
Jak dla mnie to rzeczywiście bardziej mieszanka BA. Gdzieś koło DA, któryś z przodków może i stał, ale niezbyt blisko chyba ;), bo jeno w głowie można się jakiegoś podobieństwa dopatrywać.
Jeśli chodzi o łaty u DA, to takowe są dopuszczalne na głowie, ale tylko całkowicie czarne i nie zajmujące więcej niż 10% powierzchni łba.

Maciaszku- a o czym - tzn. którym psie ty piszesz bo nie jarzę:oops:

Kolejna przesłodka sunieczka:-( w Łowiczu:

http://www.dogomania.pl/threads/193162-Zoja-cudowna-sunia-ttb

Posted

Dłuzyna, do przyjęcia
lp 552, od 7.09. 2010, oddana, 1 rok, Czika

no i jeszce znajomy zadzwonił, ze jego jakiś tam znajomy chce uśpić 4-letnią sunię ast. Robert jej nie weźmie, bo ma samca i jak mówi nie ogarnie dwóch psów...

Posted

magda z. napisał(a):
Dłuzyna, do przyjęcia
lp 552, od 7.09. 2010, oddana, 1 rok, Czika

no i jeszce znajomy zadzwonił, ze jego jakiś tam znajomy chce uśpić 4-letnią sunię ast. Robert jej nie weźmie, bo ma samca i jak mówi nie ogarnie dwóch psów...

tą sunię też kojarzę...no ale moze się mylę - w każdym razie biała z takimi ucholami miała gdzies watek na dogo...za dużo ich i juz nie ogarniam:(

Posted

Beata zamówiła niuni sterylkę - kierownik do momentu zdjęcia szwów jej nie wyda. Potzrebne będą nam ogłoszenia, ja teraz będę uziemiona, bo lolki Luśka u mnei sie powczasuje około 2 tygodni z hakiem i nie zostawię mojego Bismarcka z nią samego, bo zbójowi nie wierzę. Szkoda, że z nami Mirka nie było, bo by ja zabrał na spacer i byłoby lepsze foto

Posted

rasa: amerykański pit bull terrier

miasto: Przyborówko

sterylizacja: tak
szczepienia: tak
odrobaczenie: tak

opis:
Szczeniak, razem ze swoim bratem trafił do schroniska z potwornych warunków. Skrajnie wychudzony i odwodniony z trudem doszedł do siebie. Mimo młodego wieku, jest już psem po przejściach, ponieważ życie dało mu w kość. Dlatego szukamy dla psiaka domu odpowiedzialnego i wyrozumiałego.

kontakt:
Schronisko dla zwierząt Przyborówko k. Szamotuł (ok. 30 km od Poznania) 64-500 Szamotuły Schronisko dla zwierząt Rusiec k. Wągrowca 62-120 Wapno Wanda Jerzyk, tel: 501770118, 886368528 Kontakt do wolontariuszy: Weronika (Poznań): 511819130 (najlepiej po 18g.) Magda (Poznań): 665491937 (może nie odebrać, wtedy prosimy o sms)

Posted

chciałabym prosic o zamieszczenie na watku suni Lory

[FONT=&quot]Lora to przekochana amstaffka, ma super charakter. Znaleziona za Nowym Dworem, sunia leciała wzdłuż ulicy, możliwe, że ktoś wyrzucił ją z samochodu. [/FONT]
[FONT=&quot]Lora ma około 4 lat, zachowuje czystość, jest bardzo dobrze ułożona, toleruje inne zwierzeta, uwielbia ludzi. Sunia jest zaszczepiona, odrobaczona, będzie wysterylizowana.[/FONT]
[FONT=&quot]Nie ma w sobie w ogóle agresji, jest bardzo mądrym i przyjacielskim psem. [/FONT]
[FONT=&quot]Obecnie mieszka w DT w Jabłonnie.[/FONT]
[FONT=&quot]Kontakt: 506-403-514[/FONT]
[FONT=&quot]Mail: prentis@onet.pl[/FONT]

Posted

Lulka - sunia ma wątek? jeśli tak to podaj...

muszę ciut uaktualnic 1 stronę...ale tak mi net działa, że jedno zdjęcie czasem mi się wkleja pół godziny:( no ale po troszku jakos dam radę...chyba...

Posted

Do schroniska w R. Śl. trafił 6 amstaff. Niestety nie mamy już ani cm miejsca. Przez wakacje przyjeliśmy strasznie dużo zwierząt i niestety nadal dochodzą. Mimo ogłoszeń nikt psami się nie interesuje. 5 z tych psiaków musi być zamkniętych osobno. Dlatego jeśli nie znajdzie się jakaś pomoc w zabraniu na Dt lub hotel trzeba będzie uśpić te z najtrudniejszymi charakterami. Błagamy o pomoc. Naprawdę nie mamy już miejsca.....a psiaków strasznie szkoda. Niedługo zima, a psom już jest strasznie zimno. Nie mam pojęcia co robić:(