Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

Posted

[quote name='Kana']Ale 3 to jeszcze nie tłok :bigcool:[/QUOTE]

haha, taaa, jak mi sie dorzucicie do jakiegos jeepa, to moge i 3ecia wziac ;) Bo do mojego auta to chyba juz 3ech nie zmieszcze :>

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

A propos tej suni, o której pisała wcześniej agnieszka32 - to suczka z Nowodworu, zabrana z interwencji wraz z inną suczką bokserką (podejrzewamy, że być może jej matką) oraz szczeniakiem od właściciela - rozmnażacza, który poszedł do więzienia. Suczka jest młoda, ma ok. 1,5 roku. Chciałyśmy ją zabrać na DT, ale była dość agresywna, kłapała zębami i nie chciała wyjść z budy - a nie mamy DT, który by takiego psa wziął. Potem kilka dni w schronisku nic nie jadła, dostawała glukozę i p. Grzegorz (pracownik) zaczął poswięcać jej czas - wychodzić, zajmować się nią. Nieco się otworzyła, jest pogodniejsza i już nie agresywna - podejrzewamy natomiast, ze chyba w depresji...

Posted

No niestety.. ja osobiście wysiadam.. mam dość.!
Tyle psów na raz to chyba jeszcze w historii nie zapisane!
Przydałoby się pierwszą stronę zaktualizować.
Wywalić może te psiaki które byly dodane dawno dawno temu bo one to już zapewne nie aktualne.
Mniej więcej teraz prawie wszystkie schroniska obstawione więc ostatnie strony to najbardziej aktualne.

A ja bym także prosila o pw jakby jakiegoś z waszych psiaków nie bylo na www.bullowate.republika.pl

Posted

[quote name='Kana']No niestety.. ja osobiście wysiadam.. mam dość.!
Tyle psów na raz to chyba jeszcze w historii nie zapisane!
Przydałoby się pierwszą stronę zaktualizować.
Wywalić może te psiaki które byly dodane dawno dawno temu bo one to już zapewne nie aktualne.
Mniej więcej teraz prawie wszystkie schroniska obstawione więc ostatnie strony to najbardziej aktualne.

A ja bym także prosila o pw jakby jakiegoś z waszych psiaków nie bylo na www.bullowate.republika.pl

Kana - pierwsza strona jest aktualna - ostatnio była aktualizowana 21 stycznia..aktualizuję w miarę działania dogo i czasu na szukanie po wątkach czy pies znalazł już może dom czy nie - bo ktos tu psiaka wstawia...ale mało osób informuje co dalej...

zerknęłam na niebieskie forum...Omen, który został wyadoptowany od Mosii podobno wylądował na podwórku po urodzeniu się dziecka:-(
http://www.amstaff-pitbull.eu/viewtopic.php?f=71&t=823

czy ktoś, kto miał coś wspólnego z tą adopcją mógłby zrobić wizytę poadopcyjną? nie wiem czy umowa była na Mosii czy na Fundację SOS Katowice...:shake:

Omen:

Posted

Pręgowany samczyk od soboty przebywa w schronisku w Celestynowie. Siedzi w pomieszczeniu gospodarczym, bez światła... oj marne, marne ma chłopak szanse na adopcje.
W ogóle to jakiś znajomy mi się wydaje, ale ostatnio wszystkie psiaki wydają mi się znajome :)

Zdjęcia są bardzo słabiutkie.

Posted

[quote name='doddy']Sunia została adoptowana ze schroniska. Niewysterylizowana niestety.

mała nie została adoptowana;) siedzi na tymczasie u Moniki (Monikita z wątku Boryska):evil_lol: ale bidulka ma kaszel kenellowy:-( kaszel tak, ze jej oczy na wierzch wychodzą...tylko, ze Monika ma ją od wczoraj czy przedwczoraj...wiec albo była w adopcji i wróciła albo nie mam pojęcia jak to sie stało:shake: Dziewczynka jest bardzo grzeczna, psów i kotów nie zaczepia;)

jak dojdą mi nowe fotki to wkleję