Jump to content
Dogomania

Bulowate Do Adopcji - Jeden Wątek Dla Wszystkich-aktualizacje str.1 post:1,2,5,8!!!

Recommended Posts

• Replies 7.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

W nowodworskim schronisku kolo Lubartowa(25 km od Lublina)
przebywa ok 140 psów schronisko jest przepełnione ...

psy mają jedzenie wode i "opieke "

ale to tylko schronisko ....... ten bialas jest wlasnie z tego schroniska :-(

Posted

[quote name='agaga21']tengusiu, koniecznie zrób mu wątek.to pies czy suka?>

robienie watku w tym wypadku nie bardzo ma sens, nic o tym psie nie wiem (nie wiem czy to suka czy pies), nie mam kontaktu ze schroniskiem, niewiem co to za schronisko ... wiec zakladac watek tylko po to by byl sensu raczej nie ma ... co innego gdyby znalazl sie ktos kto jezdzi do tego schronu wtedy mozna dzialac a tak to lipa :shake:

[quote name='Asior']Tengusiu, to skąd masz info o psiaku????

dostalam od dziewczyny na gg jej nick z dogo to ANETTTA

Posted

[SIZE="3"]Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu domu tymczasowegona 2-3 tygodnie dla amstafki Toji z opolskiego schroniska. Toja nie ma jeszcze swojego wątku, ani nie zdążyłam jej pokazać tu na wątku. Z resztą była by to kolejna prośba o dom stały i wsparcie finansowe.

Toja ma zerwane więzadło krzyżowe i miała przejść operację. Niespodziewanie udało się załatwić operację znacznie taniej, ale musieliśmy się dostosować do terminu. I tak oto Toja jest właśnie teraz operowana! Po operacji nie może skakać, biegać i powinna być pod dobrą opieką. Najważniejsze są 2-3 tygodnie po zabiegu. Jeśli będzie w schronisku to nikt nie będzie w stanie jej kontrolować i zabieg pójdzie na marne.

Wiem, że na domy tymczasowe czeka mnóstwo psów i wiem jak trudno jest znaleźć tymczas. Ale może taki tymczas na określony czas uda się znaleźć. Może być też płatny.

Posted

Poparzcie na to:
http://www.tvn24.pl/28377,1598440,0,1,ostra-konkurencja,fakty_wiadomosc.html

i na tę cip.., tym swoim egzaltowanym głupawym tonem mowiącą: "...psy, ktore sobie na tę sławę wielokrotnie zasłużyły". Boże jak dobrze, ze nie mam tv w żadnym wydaniu. Oglądać to dziadowstwo...
I tak dodatkowo- czy ktoś kojarzy panią hodowczynię Maddalenę N. z końca tego nagrania? Kto to jest w światku amstaffowo-pitbulowym? Bo kim była w tosach to:shake:!

Posted

Wiking szuka dobrego domu jest to szczeniak(Pit Bull), którego zabrałam z pseudohodowli. Pogryzła go matka gdy podszedł do miski z jedzeniem, właściciel pozostawił ranę samej sobie polewał mu oczko Rivanolem :(
gdy odbierałam Wikinga myślałam, że stracił zupełnie oczko, ponieważ miał około centymetrową warstwę ropy i błota.
Szczeniak jest do adopcji obecnie jest w domu tymczasowym czyli u mnie w Zelowie pow.bełchatów woj.łodzkie. Nr.tel. do mnie 500-606-903

Posted

Ruda Śląska

Nero 11 miesięczny amstaff. Został oddany przez swojego właściciela (ok.60 lat), ponieważ dostał go od kolegi.:shake: Facet nie miał już dla niego czasu, a rodzina również miała do psa negatywne podejście.

Nero to sympatyczny psiak, zna kilka podst. komend, uwielbia się bawić aportując piłki i patyki. Bardzo miły i łagodny do ludzi. Na spacerach zgadza się z innymi psami jednak w domu powinien być sam.
Nero ma już za sobą kilka ciężkich przeżyć, ponieważ w schronisku rozchorował się na parwowirozę i cudem z niej wyszedł. Teraz odzyskał już siły i nabiera ciałka.

amstaff2@poczta.fm
gg 8429081
kom. 509 450 480

Posted

jeden pójdzie do domu...to zaraz z 10 przybywa:placz:

Agar to cudowny piesek ,podobny do amstafa, bardzo łagodny, długo błąkał się p ulicach.
Ropieje mu oczko, będzie miał mały zabieg.
Lgnie do człowieka, przytula się.
Agar jest wykastrowany, posiada mikroczip, 2 szczepienia oraz aktualną książeczkę zdrowia.
Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x536.
Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x536.

"Fundacja "Medor"
Przyjaciele Bezdomnych Zwierząt
ul. Urocza 9 95-100 Zgierz
kom. 506-761-221
e-mail:
schronisko.medor@op.pl

Posted

ZGIERZ - fundacja MEDOR

Do adopcji amstaff (80%), łagodny i sympatyczny dla ludzi. Oddamy do domu, gdzie nie ma innych zwierząt. Koniecznie do domu z ogrodem, nie nadaje się do mieszkania.
tell 42 611 60 33
psiak jest wykastrowany w azylu obowiazuja koszty adopcyjne

...........................
Szukamy domu dla 3 letniej amstafki - Terri, którą właścicielka nie możę się
już opiekować, ponieważ jest w ósmym miesiącu ciąży, a ponieważ jest sama,
jest jej bardzo cięzko zapewnić psu odpowiednie spacery,opiekę i rozrywkę.
Terri jest bardzo dobrze ułożoną i rozumną sunią. W domu jest psem kanapowym
a na dworze lubi poszalec, wybiegać się...
ciąża jest zawsze pretekstem sunia jest kochana do ludzi ale jak każda kobieta jest indywidualistką
i nie lubi innych piesków musi zamieszkac w domuu sama

.........................................

astkowata zabrana ze schroniska w krężelu kategoria: psy

imię: Lolita
rasa: staffordshire bullterier
WCZORAJ ZNALAZŁA NOWY DOMEK

Posted

ładniejsze zdiecia amstaki z medoru sunia wogóle ma wszczepionego czypa ze schroniska marmurowej w łodzi mamy dane włascicieli jednak nie odbieraja telefonu
sunia oczywiscie nie była wysterylizowana była szczenna poddalismy ja zabiiegowi sterylizacji aborcyjnej było by 10 szczeniaków pomóznie szukac elwirce domu
teraz jej domem stało sie 2 schronisko