Jump to content
Dogomania

2 x CACIB & CAC Kishinev, 13-14.05.2006

Recommended Posts

Posted

Bongobongo, dziękuję za informacje. U nas niestety znów wyjazd nie wypalil i bardzo żałujemy, ale taki życie napisało nam scenariusz...

Powiedz mi jeszcze jak było z opłatami za wystawę?

I gratulacje dla wszystkich, jak zywkle Polskie pieski pięknie się spisały!!! :) :) :)

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elitesse napisał(a):
a jak sie juz ktos zlituje i bedzie pisal sznaucerki dla Orsini to niech dorzuci tez srednie pieprz i sol :modla: :modla:

Ja niestety nie mam katalogu, bo przez pomyłkę oddałam dwa właścicielom Figi......:oops: Taka byłam nadgorliwa!

Posted

Agappe napisał(a):
gratuluje wszystkim!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

czy mogłabym prosić staweczki akit (japońskich) o ile takie w ogóle były??

Przeglądałam na wystawie katalog i wydaje mi się, że nie było żadnej, ale głowy sobie nie dam uciąć......
Wystawa była kameralna, na pewno zobaczyłabym jakąś akitę, z pewnością na Bisach, na których bylismy do końca w oba dni.

Posted

bongobongo napisał(a):
Przeglądałam na wystawie katalog i wydaje mi się, że nie było żadnej, ale głowy sobie nie dam uciąć......
Wystawa była kameralna, na pewno zobaczyłabym jakąś akitę, z pewnością na Bisach, na których bylismy do końca w oba dni.

dziękuję za informacje :)

Posted

A wiecwielkie gratulacje dla Figi :) No i rudaska :) tak jak pisala Marta - los tak chcial ze znow nas nie bylo, ale wierze ze jeszcze kiedys i my tam zawitamy :)

Posted

Agasia napisał(a):
A wiecwielkie gratulacje dla Figi :) No i rudaska :) tak jak pisala Marta - los tak chcial ze znow nas nie bylo, ale wierze ze jeszcze kiedys i my tam zawitamy :)

Na pewno! Wzbogacone o nasze doświadczenia i poprzedniej ekipy:lol: !
A to ciekawe swoją drogą, bo na którejś granicy, chyba ukraińsko-mołdawskiej, wet mówił, że już byliśmy w marcu......;)