ketunia Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 [FONT=Times New Roman]Wątek zakładam w imieniu koleżanki, która nie bywa na dogo.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ramzes to miły i łagodny czteromiesięczny szczeniak. Kocha ludzi, psy i koty.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Niestety nie trafił na dobrą i kochającą rodzinę a na KATA, który traktował go jak worek treningowy.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Melina to miejsce gdzie mieszkał Ramzes. Był bity, głodzony i często wyrzucany z domu. Szwendał się po ulicy w poszukiwaniu jedzenia. Na szczęście to już przeszłość. Ramzes został odebrany.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Jednak nie ma się gdzie podziać od niedzieli.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Ramzes szuka nowego domu lub tymczasu.[/FONT] [FONT=Times New Roman]Proszę pomóżcie. Przecież to jeszcze dziecko...[/FONT] [FONT=Times New Roman]banerki:[/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie DT/DS[/FONT] [FONT=Times New Roman]Agnieszka 669 439 530[/FONT] [FONT=Times New Roman]ketunia@wp.pl[/FONT] Quote
2010 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 jaki fajny maluch ale gdzie on przebywa...? Quote
agnes3254 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Piesek znajduje się w Jaworze (koło Legnicy), pewna Pani zgodziła się go przetrzymać tylko do niedzieli Quote
marlenka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Ketunia ile miesięcy ma ten chłopczyk bo nie iwdze zebyś napisała. Ciekawe jak duży będzie :) Quote
agnes3254 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 piesek ma około 4-5 miesięcy. Teraz waży 15,5 kilo, jak dorośnie będzie dużym i ślicznym psem Quote
paweeł Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Jaki fajny :D . Teko właściciela trzeba ukarać !:mad: Że tacy ludzie są bezkarni :shake: . Trzymam kciuki za niego ! Zapraszam na wątek Bezy ! http://www.dogomania.pl/threads/180339-Kto-mnie-przygarnie-Beza Quote
Ekiana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Gdzie mogę przekazuję info o tym naszym Pisklaczku :) Prześliczny jest, cały czarny! Rozkoszne ma spojrzenie. Właścicielowi to nic tylko nalać do d... Przydało by się więcej konkretnych informacji na jego temat - ile ma miesięcy, jak duży to będzie pies, i jakich ras to jest mix? Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Jak wejdzie Agnes to uzupełni informacje. Ja niestety niewiele więcej wiem. Szczeniak ma jakies 4-5 miesięcy i będzie spory. Quote
Ekiana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Już w trzy miejsca rozesłałam info - do ludzi, wobec, których mam zaufanie, ze tylko porządny domek będą szukać. Może to coś da. Piesek jest piękny, nie mogę się na niego napatrzeć!!!:loveu: Nie dobrze by się stało gdyby taki duży piesek na wstępie swojego życia dziczał w schronisku, albo został uśpiony bo nikt go nie zechce. Przecież jemu w schronisku grozi śmierć :shake::placz::placz::cool3::-o:shake: Quote
Basia1244 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Piękny szczeniak! Spróbuję go "poreklamować" ale ciężko to widzę, bo psisko wielgachne będzie :( a teraz moda na mini psy. Quote
asl Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Taki maluch i już zaznał kim potrafi być człowiek... Zapisuję sobie wątek i mocno trzymam kciuki aby do niedzieli coś się znalazło. Quote
Ekiana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 A może jeszcze jakieś bannerki - porobiłam kilka nowych, może się przydadzą: Jest taki śliczny, kochane ma oczęta. Szkoda żeby się zmarnował w bidulu. :shake: Quote
ketunia Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Dzisiaj machnę mu trochę ogłoszeń Quote
Ekiana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 super! Tylko zastanawiam się czy ktoś je w ogóle czyta np. na allegro. ech :( Quote
Igiełka Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 O matko jak można tak krzywdzić żywą istotę- Biedny psiaczek. Quote
Ekiana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Strasznie biedny - ludzie to potrafią być potworni. Ten piesek ma taką czarującą mordkę i w ogóle jest czarniutki jak węgielek, że w myślach nazwałam go sobie Czaruś. A jak naprawdę ma na imię? Quote
GoskaGoska Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 jejku , trzeba prosic o DT dla niego , przecież takie cudo zaraz znajdzie DS, wrzucę go na wrocławski wątek Quote
Ekiana Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 Wrzucaj wrzucaj on jest cudowny, śliczny, piękny!! Na pewno wszyscy to zobaczą. Trzeba mu znaleźć naprawdę przytulny domek. Trzeba go ratować przed schronem! Quote
Recommended Posts