fidekangela Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 NO I JADE !! :multi: Daga ty masz mój numer prawda ?:) Quote
wix Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 no właśnie słyszałam że p.Gilarski strasznie długo sędziuje.. widzę że to nie pierwszy raz.. więc nie wiem czy sobie nie daruję tym razem.. :shake: :shake: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Vio,pójdź na MP!;) Nie ma się co tak wahać,raz kozie śmierć ;) Może i p.Gilarski strasznie długo sędziuje,ale napewno sobie poradzisz :) Quote
daga10011 Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 fidekangela napisał(a):NO I JADE !! :multi: Daga ty masz mój numer prawda ?:) mam;) a ja caly czas myslalam,ze bedzie nas sedziowal pan Mrugasiewicz,a tu pani Rogowska-nigdy o niej nic nie slyszalam Quote
Gazuś Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 =VioaoiV= napisał(a):no właśnie słyszałam że p.Gilarski strasznie długo sędziuje.. widzę że to nie pierwszy raz.. więc nie wiem czy sobie nie daruję tym razem.. :shake: :shake: Więc może i ja nie pójdę. Sędziowanie goldenów w jednej klasie zazwyczaj trwa niecałe pół godziny i to Doc wytrzymywał, ale po godzinie na ringu będzie zwyczajnie znudzony) Quote
wix Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ja nie wiem kurczę no.. Zobaczym. Mam do wystawienia przesłodkiego buldożka i być może doga kanaryjskiego :) ( karolka, jeśli będę potrzebna do porównania to proszę wołać :) dog kanaryjski jest na tym samym ringu, a buldożek na samym początku więc nie będzie problemu jeśli chodzi o czas, jedyny problem będzie jeśli będzie lać, wtedy od razu wracamy po ringu, chyba że boxer znajomej dostanie nominację do BIS Puppy to wtedy zostajemy do końca :D ). Quote
Asta Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Dziewczyny, macie się nie wycofywać ! I Gazuś z Angelą zgłosic sie do mnie na wystawie jak wolne będziecie ! :lol: Quote
Gazuś Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Asta, to może podasz nr startowy, czy COŚ :lol: A tak w ogóle, może dziewczyny swoje fotki tutaj wstawimy, żeby się było łatwiej rozpoznać? Macie jakies zdjęcia z wystawy, gdzie widać nie tylko psa, ale i Was? Quote
fidekangela Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Ja ide napewno , chcę się sprawdzić :] Gazuś moich masz pełno na mojej stronce o handlingu :cool3: Quote
Asta Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 No to ze mną gorzej... Numer startowy 610 prztczepiony przez klipsa z srebrną główka amstaffka a o stroju powiem dopiero w sobote, bo wteyd jade po nowy stroj Quote
best13 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 daga10011 napisał(a):mam;) a ja caly czas myslalam,ze bedzie nas sedziowal pan Mrugasiewicz,a tu pani Rogowska-nigdy o niej nic nie slyszalam Daguniu, a co możesz powiedzieć o Panu Mrugasiewiczu? Ten Sędzia będzie nas oceniał, a to nasz pierwszy raz...plissssssss.............. Może na GG jak nie na Forum...? Quote
wiki_2006 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Hej!! Czy ktos z Was moze mi pozyczyc pieska na mp?? GG-4007176 (NIedzela) Pozdrawiam Quote
best13 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Chętnie bym Ci pożyczyła, ale moja małpa z nikim innym oprócz mnie nie chce iść. A skąd jesteś Wiki_2006 ? Quote
wiki_2006 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Dzieki za dobre checi:) ok ja jestem z Torunia Quote
Asta Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Jutro już po stój, a B.J prezentuje się świetnie :) I jeszcze okaząło się, że będę ćwiczyć z psiakiem Bushak :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Mnie już chyba większość zna,ale jak coś to wyglądam tak: Będę dokładnie w tym samym stroju,więc myślę,że nie będzie problemu z rozpoznaniem mnie :-D No i na MP będę rzecz jasna z moim Cavalierem ;) Quote
best13 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Cavalierka, jak zdążę, to chętnie podejdę, żeby kciuki trzymać!!!:multi: Quote
Asta Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 No a do mnie podejdziecie? :> Szczegółówy opsi jak mówiłam jutro Quote
wix Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Kurczę.. "Mój" buldożek jest wystawiany po 4 psach ogólnie, ale jesteśmy sami w klasie, więc zapewne do porównania wyjdziemy po kolejnych 7 buldożkach (w międzyczasie po rasach jedno porównanie dwóch bostonów). Co daje razem 11 psów. Dostałam propozycję wystawienia charta, którego naprawdę bardzo chciałabym zaprezentować. Z tym że jest on po 9 psach w innym ringu, po 2 porównaniach briardów i afganów. I cholera jasna no :( Nie zdążę pewnie co?? Nie mam szans.. Quote
daga10011 Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 best13 napisał(a):Daguniu, a co możesz powiedzieć o Panu Mrugasiewiczu? Ten Sędzia będzie nas oceniał, a to nasz pierwszy raz...plissssssss.............. Może na GG jak nie na Forum...? ten pan nas nigdy nie sedziowal,ale slyszalam,ze jest dokladny i sprawiedliwy:lol: .chcialam do niego pojechac,a trafic nie moge-podobno zwraca uwage na ruch i ustawienie konczyn-ale tak naprawde to malo wiem i bylam sama ciekawa jak sedziuje..napisz prosze po wystawie jak sedziuje i jakie daje opisy..i czy dlugo sie przyglada,kaze biegac etc:lol: .bo niektorzy sedziowie w stawce 7 w klasie potrzebuja 10 minut,a niektorzy w stawce 2 w klasie potrzebuja az 20 minut-i wole tych drugich:lol: .Z reguly daja bardziej szczegolowe opisy-a opis jest rownie wazny jak lokata dla mnie-choc czasem bywaja bzdurne:evil_lol: Quote
Asta Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Zdążysz ;) Pozatym pierwsza zawsze idzie młodsza, pozatym jak nie zdążyła byś to podejdę do organizatorów i poczekają, albo później poszła ;) Quote
Asta Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 No to więc tak Ci to wytłumaczę... Zawsze pierwsza idzie grupa młodsza, a jeżeli się nie mylę, ty jesteś starsza. Pozatym zazwyczaj zaczynają MP po zakończeniu oceny ringach, ale jakby było inaczej i akurat kiedy była byśna ringu a zaczynało by się MP, to bym poszła do gości co sie tym zajmują i powiedziała, że wystawiasz jeszcze jakiegoś tam psiaka ;) Quote
wix Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Asta wiem która grupa idzie pierwsza. nie chodzi mi o kolizję ring- MP, tylko ring wilczarzy-ring buldogów. Quote
Recommended Posts