Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asta, a umiescili w innej, czy wogole? Ogolnie ja kilka razy dzwonilam by potwierdzic moje zgloszenie i zawsze mnie zbywano. Zaczelam juz miec watpliwosci czy ujrze moja sucz na liscie, ale na szczescie jest :)

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta, byc moze niedopatrzenie. Za telefon i dzwonic. Choc z doswiadczenia wiem, ze ciezko jest sie czegokolwiek dowiedziec u nich, a i godziny otwarcia oddzialu sa skromne :(:mad:

Posted

Musze tą wyjaśnić sprawę najpóźniej do wtorku, tak się składa, że nie maja ustalonych godzin "dzwonienia" więc w poniedziałek zadzwonię i jeszcze wysłałam e-mail do pani co robiła katalog :roll: I mam nadzieję, że to było nie dopatrzenie

Posted

ASTO zadzwoń jutro pod ten numer (0-605) 34-64-85 ja tez już dzwoniłam ,choc w innej sprawie ,ale ta pani jest bardzo miła przez telefon i napewno Ci pomoże

Posted

:-o leonbergery sa tylko moje:-o .To jak ta z otwartej(17 miesiecy-pierwsza wystawa od prawie roku) nie odwali nic na ringu to bedzie porownanko i bede potrzebowala az 2 osoby do porownania:roll: .bo ze mloda w mlodziezy dostanie doskonala to wiem na 100%,suka z posredniej juz byla u tego sedziego i tez zlazla z doskonala miesiac temu w klasie mlodziezy:lol: ,a ta co w otwartej idzie to nie wiem co odwali-na ostatniej wystawie w klasie szczeniat polozyla sie na ringu i nie chciala chodzic:shake: -wiec moze ona do porownania nie wylizie-ale jak pojdzie dobrze i sie ustawi to doskonala rowniez murowana,bo jej nic sie nie da zarzucic w budowie:loveu: .Kto chetny??? .w razie doskonalej w otwartej to ona idzie ze mna-oddam mloda 9 miesiecy do porownania,Gala idzie z Findekangela

Posted

carotina napisał(a):
Szukam transportu dla mojej mamy:eviltong:
Ma ktoś może miejsce dla jednej osoby i suczki shih-tzu (Gdańsk)?? Dokładamy się do kosztów:razz:

Mam 1 miejsce wolne,ale wyruszamy z Gdyni.;) :)

Posted

niki_ill napisał(a):
Asta, a umiescili w innej, czy wogole? Ogolnie ja kilka razy dzwonilam by potwierdzic moje zgloszenie i zawsze mnie zbywano. Zaczelam juz miec watpliwosci czy ujrze moja sucz na liscie, ale na szczescie jest :)

a może by tak zamiast krytykować,zgłosić psa w terminie i w dodatku czytelnie:-( ?
wtedy organizatorzy mieliby czas wcześniej wszystko zrobić i dokonać ewentualnych poprawek:roll:
w terminie było w Słupsku 100 zgłoszeń -i co mieliśmy z tym zrobić ?zamknąć -przyjmowaliśmy do 11 maja.Prawie 1/3 zgłoszeń nie powinna być przyjęta z powodów merytorycznychnp.brak nr .rejestracyjnego który jest podstawa przyjecia psa.Czasem siedzę 15 min.nad rozszyfrowaniem jednego zgłoszenia i jeszcze szukam po katalogach z innych wystaw.
Ludzie ,trzymajcie sie regulaminu a potem wymagajcie tego od innych.

Posted

[quote name='bonia']ASTO zadzwoń jutro pod ten numer (0-605) 34-64-85 ja tez już dzwoniłam ,choc w innej sprawie ,ale ta pani jest bardzo miła przez telefon i napewno Ci pomoże

Dziękuję Ci bardzo :) Zadzwonię trochę później

[quote name='vertragus']a może by tak zamiast krytykować,zgłosić psa w terminie i w dodatku czytelnie:-( ?
wtedy organizatorzy mieliby czas wcześniej wszystko zrobić i dokonać ewentualnych poprawek:roll:
w terminie było w Słupsku 100 zgłoszeń -i co mieliśmy z tym zrobić ?zamknąć -przyjmowaliśmy do 11 maja.Prawie 1/3 zgłoszeń nie powinna być przyjęta z powodów merytorycznychnp.brak nr .rejestracyjnego który jest podstawa przyjecia psa.Czasem siedzę 15 min.nad rozszyfrowaniem jednego zgłoszenia i jeszcze szukam po katalogach z innych wystaw.
Bradzo szanuję pani pracę, ale akurat uważam, żę akurat zgłoszenie co wysyłałam bło czytelne i chyba ze 100 razy patrzałam czy wszystko jest :roll:

Posted

vertragus napisał(a):
a może by tak zamiast krytykować,zgłosić psa w terminie i w dodatku czytelnie:-( ?

Więc ZK powinno zamykać listę PO terminie! I tyle! Przecież jest REGULAMIN, czy ZK chociażby PRZYKŁADOWO nie powinien się tego trzymać?! Jak bez nr rej nie powinni przyjmować, to niech nie przyjmują!

A co do zgłoszenia - wysłałam opłacone i CZYTELNE ZGŁOSZENIE, a matka mojego psa to "IVEE Yavanna" a nie katalogowa "NEE Yavanna". Zauważyłam peeeeełno literówek.

Posted

[quote name='Cavalierka']

Daga,ja z wielką chęcią Ci pomogę przy porównaniu ;)

vertragus,mam takie pytanie: Czy można zgłaszać się na "Młodego Prezentera" na wystawie?

Asta,koniecznie to wyjaśnij!

to super:multi: .Tylko na wszelki wypadek musialabys z nia przed wystawa pocwiczyc,zeby sie przyzwyczaila do ciebie,bo to mlode i glupie jeszcze-ma tylko 9 miesiecy:lol:

Posted

Ludzie ,trzymajcie sie regulaminu a potem wymagajcie tego od innych

Wiesz tak sie sklada, ze zglosilam psa w terminie. Przefaxowalam wszystkie dokumenty i po dlugim weekendzie dzwonilam zeby potwierdzic zgloszenie. Balagan taki, ze nikt nic nie wiedzial.Najpierw mialam dzwonic w piatek, dzwonie i nic nikt nie wie. Wszystko zalatwilam na czas wiec i mam prawo wymagac choc minimum informacji:shake: Dla porownania, w Sopocie zadzwonilam tego samego dnia co wyslany byl fax i potwierdzono mi zgloszenie odrazu ;)
Wiec nie atakuj mnie z miejsca ;)
Pozdrawiam

Posted

daga10011 napisał(a):
to super:multi: .Tylko na wszelki wypadek musialabys z nia przed wystawa pocwiczyc,zeby sie przyzwyczaila do ciebie,bo to mlode i glupie jeszcze-ma tylko 9 miesiecy:lol:

No jasne,że poćwiczę ;) Przyjadę odpowiednio wcześnie tak żeby spokojnie z nią poćwiczyć i żeby się do mnie przyzwyczaiła ;) Daga,a jak można Cię poznać?:razz: Ja wyglądam tak jak na moim avatarze i jak cos to jeszcze na mojej stronie www jest moje zdjęcie :-D .

Posted

Cavalierka napisał(a):
No jasne,że poćwiczę ;) Przyjadę odpowiednio wcześnie tak żeby spokojnie z nią poćwiczyć i żeby się do mnie przyzwyczaiła ;) Daga,a jak można Cię poznać?:razz: Ja wyglądam tak jak na moim avatarze i jak cos to jeszcze na mojej stronie www jest moje zdjęcie :-D .

po pierwsze poznasz mnie po psach:lol: .jedyne 3 leonbergery na wystawie:lol: .A jak wygladam???Jestem wysoka postawna blondynka i bedzie mi towarzyszyl starszy lysy facet w okularach i mala ciemnowlosa dziewczynka-moja cora:lol:

Posted

Fidekangela,nie chcę się wtrącać tylko napiszę,iż wszystko jest ok,pare postów wcześniej na str 9 daga napisała,że masz iść do porównania z Galą,cytuje: "Gala idzie z Fidekangelą";) To tak tylko dla wyjaśnienia :-D

Asta,super,że wszystko już jest wporządku :multi: :multi: :multi:

Daga,po tym opisie na 100% Cię rozpoznam,na pewno jakoś się znajdziemy ;)