niki_ill Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Asta, a umiescili w innej, czy wogole? Ogolnie ja kilka razy dzwonilam by potwierdzic moje zgloszenie i zawsze mnie zbywano. Zaczelam juz miec watpliwosci czy ujrze moja sucz na liscie, ale na szczescie jest :) Quote
Asta Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Wogóle nie umieścili :( Wszystko zostało opłacone w terminie i zgłosozny został w terminie... Quote
niki_ill Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Asta, byc moze niedopatrzenie. Za telefon i dzwonic. Choc z doswiadczenia wiem, ze ciezko jest sie czegokolwiek dowiedziec u nich, a i godziny otwarcia oddzialu sa skromne :(:mad: Quote
Asta Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Musze tą wyjaśnić sprawę najpóźniej do wtorku, tak się składa, że nie maja ustalonych godzin "dzwonienia" więc w poniedziałek zadzwonię i jeszcze wysłałam e-mail do pani co robiła katalog :roll: I mam nadzieję, że to było nie dopatrzenie Quote
bonia Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 ASTO zadzwoń jutro pod ten numer (0-605) 34-64-85 ja tez już dzwoniłam ,choc w innej sprawie ,ale ta pani jest bardzo miła przez telefon i napewno Ci pomoże Quote
daga10011 Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 :-o leonbergery sa tylko moje:-o .To jak ta z otwartej(17 miesiecy-pierwsza wystawa od prawie roku) nie odwali nic na ringu to bedzie porownanko i bede potrzebowala az 2 osoby do porownania:roll: .bo ze mloda w mlodziezy dostanie doskonala to wiem na 100%,suka z posredniej juz byla u tego sedziego i tez zlazla z doskonala miesiac temu w klasie mlodziezy:lol: ,a ta co w otwartej idzie to nie wiem co odwali-na ostatniej wystawie w klasie szczeniat polozyla sie na ringu i nie chciala chodzic:shake: -wiec moze ona do porownania nie wylizie-ale jak pojdzie dobrze i sie ustawi to doskonala rowniez murowana,bo jej nic sie nie da zarzucic w budowie:loveu: .Kto chetny??? .w razie doskonalej w otwartej to ona idzie ze mna-oddam mloda 9 miesiecy do porownania,Gala idzie z Findekangela Quote
Santy Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 carotina napisał(a):Szukam transportu dla mojej mamy:eviltong: Ma ktoś może miejsce dla jednej osoby i suczki shih-tzu (Gdańsk)?? Dokładamy się do kosztów:razz: Mam 1 miejsce wolne,ale wyruszamy z Gdyni.;) :) Quote
vertragus Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 niki_ill napisał(a):Asta, a umiescili w innej, czy wogole? Ogolnie ja kilka razy dzwonilam by potwierdzic moje zgloszenie i zawsze mnie zbywano. Zaczelam juz miec watpliwosci czy ujrze moja sucz na liscie, ale na szczescie jest :) a może by tak zamiast krytykować,zgłosić psa w terminie i w dodatku czytelnie:-( ? wtedy organizatorzy mieliby czas wcześniej wszystko zrobić i dokonać ewentualnych poprawek:roll: w terminie było w Słupsku 100 zgłoszeń -i co mieliśmy z tym zrobić ?zamknąć -przyjmowaliśmy do 11 maja.Prawie 1/3 zgłoszeń nie powinna być przyjęta z powodów merytorycznychnp.brak nr .rejestracyjnego który jest podstawa przyjecia psa.Czasem siedzę 15 min.nad rozszyfrowaniem jednego zgłoszenia i jeszcze szukam po katalogach z innych wystaw. Ludzie ,trzymajcie sie regulaminu a potem wymagajcie tego od innych. Quote
carotina Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Santy napisał(a):Mam 1 miejsce wolne,ale wyruszamy z Gdyni.;) :) wysłałam PV;) Quote
Asta Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 [quote name='bonia']ASTO zadzwoń jutro pod ten numer (0-605) 34-64-85 ja tez już dzwoniłam ,choc w innej sprawie ,ale ta pani jest bardzo miła przez telefon i napewno Ci pomoże Dziękuję Ci bardzo :) Zadzwonię trochę później [quote name='vertragus']a może by tak zamiast krytykować,zgłosić psa w terminie i w dodatku czytelnie:-( ? wtedy organizatorzy mieliby czas wcześniej wszystko zrobić i dokonać ewentualnych poprawek:roll: w terminie było w Słupsku 100 zgłoszeń -i co mieliśmy z tym zrobić ?zamknąć -przyjmowaliśmy do 11 maja.Prawie 1/3 zgłoszeń nie powinna być przyjęta z powodów merytorycznychnp.brak nr .rejestracyjnego który jest podstawa przyjecia psa.Czasem siedzę 15 min.nad rozszyfrowaniem jednego zgłoszenia i jeszcze szukam po katalogach z innych wystaw. Ludzie ,trzymajcie sie regulaminu a potem wymagajcie tego od innych. Bradzo szanuję pani pracę, ale akurat uważam, żę akurat zgłoszenie co wysyłałam bło czytelne i chyba ze 100 razy patrzałam czy wszystko jest :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Daga,ja z wielką chęcią Ci pomogę przy porównaniu ;) vertragus,mam takie pytanie: Czy można zgłaszać się na "Młodego Prezentera" na wystawie? Asta,koniecznie to wyjaśnij! Quote
Gazuś Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 vertragus napisał(a):a może by tak zamiast krytykować,zgłosić psa w terminie i w dodatku czytelnie:-( ? wtedy organizatorzy mieliby czas wcześniej wszystko zrobić i dokonać ewentualnych poprawek:roll: w terminie było w Słupsku 100 zgłoszeń -i co mieliśmy z tym zrobić ?zamknąć -przyjmowaliśmy do 11 maja.Prawie 1/3 zgłoszeń nie powinna być przyjęta z powodów merytorycznychnp.brak nr .rejestracyjnego który jest podstawa przyjecia psa.Czasem siedzę 15 min.nad rozszyfrowaniem jednego zgłoszenia i jeszcze szukam po katalogach z innych wystaw. Ludzie ,trzymajcie sie regulaminu a potem wymagajcie tego od innych. Więc ZK powinno zamykać listę PO terminie! I tyle! Przecież jest REGULAMIN, czy ZK chociażby PRZYKŁADOWO nie powinien się tego trzymać?! Jak bez nr rej nie powinni przyjmować, to niech nie przyjmują! A co do zgłoszenia - wysłałam opłacone i CZYTELNE ZGŁOSZENIE, a matka mojego psa to "IVEE Yavanna" a nie katalogowa "NEE Yavanna". Zauważyłam peeeeełno literówek. Quote
daga10011 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 [quote name='Cavalierka']Daga,ja z wielką chęcią Ci pomogę przy porównaniu ;) vertragus,mam takie pytanie: Czy można zgłaszać się na "Młodego Prezentera" na wystawie? Asta,koniecznie to wyjaśnij! to super:multi: .Tylko na wszelki wypadek musialabys z nia przed wystawa pocwiczyc,zeby sie przyzwyczaila do ciebie,bo to mlode i glupie jeszcze-ma tylko 9 miesiecy:lol: Quote
niki_ill Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a może by tak zamiast krytykować,zgłosić psa w terminie i w dodatku czytelnie:-( ? wtedy organizatorzy mieliby czas wcześniej wszystko zrobić i dokonać ewentualnych poprawek:roll: w terminie było w Słupsku 100 zgłoszeń -i co mieliśmy z tym zrobić ?zamknąć -przyjmowaliśmy do 11 maja.Prawie 1/3 zgłoszeń nie powinna być przyjęta z powodów merytorycznychnp.brak nr .rejestracyjnego który jest podstawa przyjecia psa.Czasem siedzę 15 min.nad rozszyfrowaniem jednego zgłoszenia i jeszcze szukam po katalogach z innych wystaw. Ludzie ,trzymajcie sie regulaminu a potem wymagajcie tego od innych Wiesz tak sie sklada, ze zglosilam psa w terminie. Przefaxowalam wszystkie dokumenty i po dlugim weekendzie dzwonilam zeby potwierdzic zgloszenie. Balagan taki, ze nikt nic nie wiedzial.Najpierw mialam dzwonic w piatek, dzwonie i nic nikt nie wie. Wszystko zalatwilam na czas wiec i mam prawo wymagac choc minimum informacji:shake: Dla porownania, w Sopocie zadzwonilam tego samego dnia co wyslany byl fax i potwierdzono mi zgloszenie odrazu ;) Wiec nie atakuj mnie z miejsca ;) Pozdrawiam Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 daga10011 napisał(a):to super:multi: .Tylko na wszelki wypadek musialabys z nia przed wystawa pocwiczyc,zeby sie przyzwyczaila do ciebie,bo to mlode i glupie jeszcze-ma tylko 9 miesiecy:lol: No jasne,że poćwiczę ;) Przyjadę odpowiednio wcześnie tak żeby spokojnie z nią poćwiczyć i żeby się do mnie przyzwyczaiła ;) Daga,a jak można Cię poznać?:razz: Ja wyglądam tak jak na moim avatarze i jak cos to jeszcze na mojej stronie www jest moje zdjęcie :-D . Quote
Asta Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Juz sprawa została wyjaśniona bez żadnych problemów ;) Możemy jechać ze spokojem na wystawę Quote
daga10011 Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Cavalierka napisał(a):No jasne,że poćwiczę ;) Przyjadę odpowiednio wcześnie tak żeby spokojnie z nią poćwiczyć i żeby się do mnie przyzwyczaiła ;) Daga,a jak można Cię poznać?:razz: Ja wyglądam tak jak na moim avatarze i jak cos to jeszcze na mojej stronie www jest moje zdjęcie :-D . po pierwsze poznasz mnie po psach:lol: .jedyne 3 leonbergery na wystawie:lol: .A jak wygladam???Jestem wysoka postawna blondynka i bedzie mi towarzyszyl starszy lysy facet w okularach i mala ciemnowlosa dziewczynka-moja cora:lol: Quote
martyna. Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Daga10011, widze że torunianie sie zjeżdzają na wystawe :] Powodzenia :) Quote
Asta Posted May 14, 2006 Author Posted May 14, 2006 Ze Szczecina tez, ale chyba nie sa na forum :( Ale jedzie hodowla Gold Bonzo :) Quote
fidekangela Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Daga to ja nie wystawiam Twojej suni ? hymm Quote
karolka Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Zauważyłam że u karzdego psa są jkies błedy w pisowni, Mój ma na imie DENAR a nie DENAT, takie przykłady można wymieniać. NIESTETY Quote
wix Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Czy ktoś potrzebowałby pomocy w wystawieniu pieska w Słupsku? :) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 Fidekangela,nie chcę się wtrącać tylko napiszę,iż wszystko jest ok,pare postów wcześniej na str 9 daga napisała,że masz iść do porównania z Galą,cytuje: "Gala idzie z Fidekangelą";) To tak tylko dla wyjaśnienia :-D Asta,super,że wszystko już jest wporządku :multi: :multi: :multi: Daga,po tym opisie na 100% Cię rozpoznam,na pewno jakoś się znajdziemy ;) Quote
Recommended Posts