martyna. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witam, Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może mi pożyczyć psa na Mp,oczywiscie jesli on/ona by ze mna poszla i była po ocenie na ringu :)Najbardziej zalezy mi na terrierach bądź chartach :) Pozdrawiam, Martyna Quote
fidekangela Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Dziękuje za życzenia :) A ja dwa dni temu spotkałam się z Ali ..Deryl ejst boski , bosko stoi i wogule ale jak to ujeła Ali tylko ze mną :cool3: Martyna idziesz na MP ? jaka grupa ?:> Quote
niki_ill Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witam Mam pytanie do osob, ktore braly udzial w zeszlorocznej wystawie w Slupsku. Czy jest tam mozliwe wprowadzenie psa, ktory nei jest zgloszony na wystawe?:roll: Niestety nei mam z kim zostawic mojego mlodzika, a zgloszona jest tylko starsza sucz :roll: . Pozdrawiam Quote
martyna. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 fidekangela napisał(a): Martyna idziesz na MP ? jaka grupa ?:> Ide,ide ;) W młodszej :) Quote
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Martyna2006 napisał(a):Ide,ide ;) W młodszej :) Martyna jakiego Ty masz psa? :lol: I byłaś może w Dobrym Mieście? Quote
martyna. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gazuś napisał(a):Martyna jakiego Ty masz psa? :lol: I byłaś może w Dobrym Mieście? Ja mam spanielki,yorke i goldenke :lol: a na mp wystawialam jack russell terriera:cool3: W Dobrym Miescie mnie nie bylo ;) Quote
Gazuś Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Martyna! Gadaj mi tu zaraz wszytsko o Goldenie :lol: Jaki, pies czy suka, jaka klasa, po jakich rodzicach :lol: Quote
martyna. Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 A wiec... Lady Diana Banda Midasa-suczka-,bedzie w Lesznie w klasie pośredniej ;) Ojciec : Gaudy z Lesnych Ostepow,Matka Roksana z Herbu Sapały :D Quote
Asta Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 No to spotkam się z Wiktorią, Martą, Martyna, Olą i Patrycją (<--BARDZO POWAŻNY PRZYPADEK BEZ...)(pewnie kimś eszcze na mp w młodszej)m a tak poza ringiem spotkam Gazusiową i Fidkę ;) ale bedzie jazda ]:-> Quote
Gazuś Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Asta napisał(a):No to spotkam się z Wiktorią, Martą, Martyna, Olą i Patrycją (<--BARDZO POWAŻNY PRZYPADEK BEZ...)(pewnie kimś eszcze na mp w młodszej)ale bedzie jazda No super, a o mnie to już zapominasz! Quote
martyna. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Witam, Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może mi pożyczyć psa na Mp,oczywiscie jesli on/ona by ze mna poszla i była po ocenie na ringu :smile: Pozdrawiam, Martyna Quote
wiki_2006 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Hej!! Czy ktos z Was moze mi porzyczyc pieska na mp?? Oczywiscie po ocenianiu na ringu i zeby on;ona chciala zemną isc :smile: numer gg 4007176 lub tu na forum:smile: Quote
fidekangela Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Asta ze mną nie zamierzasz się spotkać ;>;P oki. wika jaka grupa jesteś? Quote
martyna. Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 fidekangela napisał(a):Asta ze mną nie zamierzasz się spotkać ;>;P oki. wika jaka grupa jesteś? A Ty w jakiej grupie będziesz??:> I z jakim psem ? Wiki tak samo jak ja w młodszej ;) Quote
Asta Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Nie zapomniałam :P Ale napisąłam osoby na mp w młodszej... EDIT POST Quote
fidekangela Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 o ile będe to w starszej a z psem to najprawdopodobniej walijczykiem:] Quote
wiki_2006 Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 fidekangela napisał(a):Asta ze mną nie zamierzasz się spotkać ;>;P oki. wika jaka grupa jesteś? Jestem w mlodszej grupie:D Quote
gigi Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 dowiedziałam się że jutro ,a najpóźniej w poniedziałek ma się ukazać na stronie katalog przedwystawowy.zooobaczymy.:eviltong: Quote
Santy Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Wykaz zgłoszonych psów już jest :lol: www.zkslupsk.e-promo.pl/wystawy.shtml POWODZENIA DLA WSZYSTKICH !!! ;):thumbs: Quote
gigi Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 dzięki Santy za info , biorę się za przeglądanie.:lol: Quote
carotina Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 Szukam transportu dla mojej mamy:eviltong: Ma ktoś może miejsce dla jednej osoby i suczki shih-tzu (Gdańsk)?? Dokładamy się do kosztów:razz: Quote
gigi Posted May 13, 2006 Posted May 13, 2006 malutko zgłoszeń , coś ledwo ponad 600 piesiów. będzie to wystawka , nie wystawa .:lol: :lol: Quote
Asta Posted May 13, 2006 Author Posted May 13, 2006 Jestem załamana... DLACZEGO NIE UMIEŚCILI MOJEGO PSA W KLASIE OTWARTEJ? :/ Quote
Recommended Posts