Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może mi pożyczyć psa na Mp,oczywiscie jesli on/ona by ze mna poszla i była po ocenie na ringu :)Najbardziej zalezy mi na terrierach bądź chartach :)

Pozdrawiam,
Martyna

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje za życzenia :)
A ja dwa dni temu spotkałam się z Ali ..Deryl ejst boski , bosko stoi i wogule ale jak to ujeła Ali tylko ze mną :cool3:
Martyna idziesz na MP ? jaka grupa ?:>

Posted

Witam

Mam pytanie do osob, ktore braly udzial w zeszlorocznej wystawie w Slupsku. Czy jest tam mozliwe wprowadzenie psa, ktory nei jest zgloszony na wystawe?:roll: Niestety nei mam z kim zostawic mojego mlodzika, a zgloszona jest tylko starsza sucz :roll: .

Pozdrawiam

Posted

Gazuś napisał(a):
Martyna jakiego Ty masz psa? :lol: I byłaś może w Dobrym Mieście?

Ja mam spanielki,yorke i goldenke :lol: a na mp wystawialam jack russell terriera:cool3: W Dobrym Miescie mnie nie bylo ;)

Posted

No to spotkam się z Wiktorią, Martą, Martyna, Olą i Patrycją (<--BARDZO POWAŻNY PRZYPADEK BEZ...)(pewnie kimś eszcze na mp w młodszej)m a tak poza ringiem spotkam Gazusiową i Fidkę ;) ale bedzie jazda ]:->

Posted

Asta napisał(a):
No to spotkam się z Wiktorią, Martą, Martyna, Olą i Patrycją (<--BARDZO POWAŻNY PRZYPADEK BEZ...)(pewnie kimś eszcze na mp w młodszej)ale bedzie jazda

No super, a o mnie to już zapominasz!

Posted

Witam,

Chciałabym się zapytać czy ktoś z Was może mi pożyczyć psa na Mp,oczywiscie jesli on/ona by ze mna poszla i była po ocenie na ringu :smile:

Pozdrawiam,
Martyna

Posted

Hej!!

Czy ktos z Was moze mi porzyczyc pieska na mp?? Oczywiscie po ocenianiu na ringu i zeby on;ona chciala zemną isc :smile: numer gg 4007176 lub tu na forum:smile:

Posted

fidekangela napisał(a):
Asta ze mną nie zamierzasz się spotkać ;>;P oki.
wika jaka grupa jesteś?

A Ty w jakiej grupie będziesz??:> I z jakim psem ?
Wiki tak samo jak ja w młodszej ;)

Posted

dowiedziałam się że jutro ,a najpóźniej w poniedziałek ma się ukazać na stronie katalog przedwystawowy.zooobaczymy.:eviltong: