daga10011 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 fidekangela-nie mam gg,mialam ale wykasowalam-zabieral mi strasznie duzo czasu:lol: .Ale mam chyba Twoj nr tel,od czasu Bydgoszczy. Cavalierka-no trudno,przy innej okazji chetnie dam ci Baloo,wogole jesli bedzie chcial z wami chodzic to wam go zawsze oddam,bo ja jak z nim cwicze wystawe na prowizorycznym ringu to on na mnie skacze:roll: (on jest strasznie zakochany we mnie :lol: -a on jak pokocha to nie ma bata na niego,a ja go skarcic nie umiem,bo jak krzykne to od razu do ziemi sie plaszczy-poprzedni wlasciciele go bili...wiec zostawiam go takim jest-niewychowanym uparciuchem:oops: )...Ale z moja kolezanka za to na tym prowizorycznym ringu biega normalnie i sie ustawia jak ona mu kaze-a ona nigdy nie wystawiala psow,wiec mam nadzieje,ze z wami tak samo bedzie reagowal:multi: Quote
Ali26762 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 No niestety, ja się też wybieram, na nieszczęście moje i mojego psa ;) Oboje będziemy debiutować. Quote
daga10011 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 to chyba szczescie a nie nieszczescie??????:lol: Pierwsza wystawa-pierwsze koty za ploty:lol: .Zawsze musi byc pierwszy raz..a piesio w szczenietach czy wyzej???????Jak w szczenietach to sie wogole nie boj-sedziowie toleruja duzo i bardzo poblazliwie patrza na szczenieta z reguly:lol: .W mlodziezy tez wiekszosc toleruje gorsze wystawianie i oceniaja raczej anatomie i ruch-choc tez nie zawsze bo wystawilam raz suke co nie chciala biegac(a teraz juz biega:evil_lol: ) i wygrala mimo wszystko-zalezy od sedziego juz w tej klasie... Zycze powodzenia:loveu: .oby obupolny debiut byl udany-wtedy polubisz wystawy:lol: Quote
Ali26762 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :D Mam walijczyka, pojutrze skończy 15 miesięcy, ale że to pierwsza wystawa, więc pójdzie w młodzieży. Boję się, bo oprócz samego wystawienia, u walijczyka ważne jest również przygotowanie szaty, a to, także po raz pierwszy, robię sama. Quote
fidekangela Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Ali widze ,że jesteś z Gdańska Jak chcesz możemy się spotkać i mogłabym poćwiczyć z psiakiem przed wystawą ;) Quote
Ali26762 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Spotkać się możemy, czemu nie :) Ale czy to znaczy, że chcesz wystawiać Deryla? Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Jejku Angela jak Ty się z tym wszystkim wyrobisz: Leonberger,Tosa Inu,Grzywacz,a teraz jeszcze walijczyk no i MP- sporo :roll: Ali26762,radzę Ci,jeśli czujesz się na siłach to możesz wystawić swojego psiaka, w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz,prędzej czy później,a uwierz mi,że to świetna zabawa i warto spóbować,a nic sie nie traci,a można zystać ;) Quote
Ali26762 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Wiem, dla tej zabawy właśnie zdecydowałam się wystawiać psa, dlatego mam nadzieję, że uda nam się razem stawić czoła wyzwaniu :) Ale z Angelą chętnie się spotkam, może się czegoś od niej nauczę :) Quote
Asta Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Ali to życze powodzenia w przygotowaniach ;) A ja się już nie mogę wystawy doczekać :) Quote
fidekangela Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Cavalierka prosze nie wtrącaj się w moje sprawy bo ja wiem jakie mam psy a jakie nie...:/ W słupsku wystawiam grzywacza i ide z leonem na mp a z Ali chcę się spotkac i poćwiczyć z pieskiem , może ona się czegoś nauczy i ja też..;) Quote
daga10011 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Findekangela-leona byc moze wystawisz,jesli dojdzie do porownania:razz: . Cavalierka-na Ciebie licze w kwestii Baloo na przyszlych wystawach,a wlasciwie na was obie-bo ja tam gdzie ktorejs z was nie bedzie to go nie zabieram:shake: Quote
Daisunia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 a ja nie jade :( rodzice w tym czasie jeszcze beda na wczasach :( buu no coz w przyszlym roku pewnie bede Quote
Ali26762 Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 fidekangela napisał(a):z Ali chcę się spotkac i poćwiczyć z pieskiem , może ona się czegoś nauczy i ja też..;) To pewnie ja się nauczę, o ile będziesz chciała podzielić się wiedzą :) Jovanna bardzo Cię dzisiaj chwaliła! W jakiej dzielnicy mieszkasz i kiedy mogłybyśmy się spotkać? Quote
asia&smyk Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Ali i Angela - czy nie przeszkadzałoby Wam, jeśli (o ile bedzie mi pasowac) bym tez przyjechala na Wasze spotkanko i popatrzyla jak sie wystawia? Quote
fidekangela Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 mnie także nie ;) ja mieszkam w brzeźnie a Ty ? hehe , Jovanna , Jovannna :P Quote
jovanna Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Angela ma dziś urodzinki więc wszystkiego najlepszego małolato hyhy :eviltong: spełnienia marzen ect... :D:BIG: :new-bday: :tort: :smilecol: Quote
Ali26762 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Ja mieszkam w centrum, koło Madisona. Myślę, że się zgadamy jeszcze, będę mogła podjechać do Brzeźna w przyszłym tygodniu, bo jutro i pojutrze Deryl ma szkołę po południu, a w niedzielę agility. Chyba, że jakoś tak w międzyczasie. Najlepiej by było, jakbyś podała mi na priv jakiś namiar na siebie w postaci numeru telefonu, czy gg. I informację, o której zwykle bywasz już po szkolnych zajęciach. Z okazji urodzin życzę Ci spełniena marzeń i sił oraz możliwości na ich realizację :) Quote
fidekangela Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Dziękuje za życzonka :D :) Ali mój numer gg 5310005 :) Quote
Asta Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 Pewnie ast'ów będzie mało i innych terrier'ów typu bull, bo wszyscy na bulliadę się zmywają :( Quote
daga10011 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 Wszystkiego naj w dniu urodzin:multi: .Emoty mi nie chodza,wiec tortu ni ma:-( Dostalam dzis potwierdzenie na maila,ze nas przyjeli,wiec juz wiem na bank ze bedziemy,no chyba ze jakas cieczka nam wypadnie:roll: Quote
Asta Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Czy ktoś z Was był w zeszłym roku w Słupsku i dysponuje katalogiem? Jeżeli tak, to poproszę o listę ast'ów z klasy otwartej oraz informacje, czy ringi są duże :) Quote
wiki_2006 Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Hej!! Czy ktos z Was moze mi porzyczyc pieska na mp?? Oczywiscie po ocenianiu na ringu i zeby on;ona chciala zemną isc :) numer gg 4007176 lub tu na forum:):) Quote
Recommended Posts