Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fidekangela-nie mam gg,mialam ale wykasowalam-zabieral mi strasznie duzo czasu:lol: .Ale mam chyba Twoj nr tel,od czasu Bydgoszczy.
Cavalierka-no trudno,przy innej okazji chetnie dam ci Baloo,wogole jesli bedzie chcial z wami chodzic to wam go zawsze oddam,bo ja jak z nim cwicze wystawe na prowizorycznym ringu to on na mnie skacze:roll: (on jest strasznie zakochany we mnie :lol: -a on jak pokocha to nie ma bata na niego,a ja go skarcic nie umiem,bo jak krzykne to od razu do ziemi sie plaszczy-poprzedni wlasciciele go bili...wiec zostawiam go takim jest-niewychowanym uparciuchem:oops: )...Ale z moja kolezanka za to na tym prowizorycznym ringu biega normalnie i sie ustawia jak ona mu kaze-a ona nigdy nie wystawiala psow,wiec mam nadzieje,ze z wami tak samo bedzie reagowal:multi:

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to chyba szczescie a nie nieszczescie??????:lol:
Pierwsza wystawa-pierwsze koty za ploty:lol: .Zawsze musi byc pierwszy raz..a piesio w szczenietach czy wyzej???????Jak w szczenietach to sie wogole nie boj-sedziowie toleruja duzo i bardzo poblazliwie patrza na szczenieta z reguly:lol: .W mlodziezy tez wiekszosc toleruje gorsze wystawianie i oceniaja raczej anatomie i ruch-choc tez nie zawsze bo wystawilam raz suke co nie chciala biegac(a teraz juz biega:evil_lol: ) i wygrala mimo wszystko-zalezy od sedziego juz w tej klasie...
Zycze powodzenia:loveu: .oby obupolny debiut byl udany-wtedy polubisz wystawy:lol:

Posted

Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :D

Mam walijczyka, pojutrze skończy 15 miesięcy, ale że to pierwsza wystawa, więc pójdzie w młodzieży.

Boję się, bo oprócz samego wystawienia, u walijczyka ważne jest również przygotowanie szaty, a to, także po raz pierwszy, robię sama.

Posted

Jejku Angela jak Ty się z tym wszystkim wyrobisz: Leonberger,Tosa Inu,Grzywacz,a teraz jeszcze walijczyk no i MP- sporo :roll:

Ali26762,radzę Ci,jeśli czujesz się na siłach to możesz wystawić swojego psiaka, w końcu kiedyś musi być ten pierwszy raz,prędzej czy później,a uwierz mi,że to świetna zabawa i warto spóbować,a nic sie nie traci,a można zystać ;)

Posted

Wiem, dla tej zabawy właśnie zdecydowałam się wystawiać psa, dlatego mam nadzieję, że uda nam się razem stawić czoła wyzwaniu :)

Ale z Angelą chętnie się spotkam, może się czegoś od niej nauczę :)

Posted

Cavalierka prosze nie wtrącaj się w moje sprawy bo ja wiem jakie mam psy a jakie nie...:/
W słupsku wystawiam grzywacza i ide z leonem na mp a z Ali chcę się spotkac i poćwiczyć z pieskiem , może ona się czegoś nauczy i ja też..;)

Posted

Findekangela-leona byc moze wystawisz,jesli dojdzie do porownania:razz: .
Cavalierka-na Ciebie licze w kwestii Baloo na przyszlych wystawach,a wlasciwie na was obie-bo ja tam gdzie ktorejs z was nie bedzie to go nie zabieram:shake:

Posted

fidekangela napisał(a):
z Ali chcę się spotkac i poćwiczyć z pieskiem , może ona się czegoś nauczy i ja też..;)

To pewnie ja się nauczę, o ile będziesz chciała podzielić się wiedzą :)

Jovanna bardzo Cię dzisiaj chwaliła!

W jakiej dzielnicy mieszkasz i kiedy mogłybyśmy się spotkać?

Posted

Ja mieszkam w centrum, koło Madisona. Myślę, że się zgadamy jeszcze, będę mogła podjechać do Brzeźna w przyszłym tygodniu, bo jutro i pojutrze Deryl ma szkołę po południu, a w niedzielę agility. Chyba, że jakoś tak w międzyczasie.
Najlepiej by było, jakbyś podała mi na priv jakiś namiar na siebie w postaci numeru telefonu, czy gg. I informację, o której zwykle bywasz już po szkolnych zajęciach.

Z okazji urodzin życzę Ci spełniena marzeń i sił oraz możliwości na ich realizację :)

Posted

Wszystkiego naj w dniu urodzin:multi: .Emoty mi nie chodza,wiec tortu ni ma:-(
Dostalam dzis potwierdzenie na maila,ze nas przyjeli,wiec juz wiem na bank ze bedziemy,no chyba ze jakas cieczka nam wypadnie:roll:

Posted

Czy ktoś z Was był w zeszłym roku w Słupsku i dysponuje katalogiem? Jeżeli tak, to poproszę o listę ast'ów z klasy otwartej oraz informacje, czy ringi są duże :)