Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Viz napisał(a):
A ja jamników długowłosych, jeśli łaska :razz:

Właśnie wrócilam,Viz dlaczego Ciebie nie bylo??
króliczy użytkowa
Irys z Końskiego Raju
suki

szczenięta
PRIDE OF DLUGIE CUDO
młodzież
ATRAKCJA Z KOŃSKIEGO RAJU
otwarta

HARPIA TETRIS
ZINKA ZKOŃSKIEGO RAJU

weteran
NADZIEJA Z KOŃSKIEGO RAJU RASĘ WYGRYWA ATRAKCJA

MINIATURY PSY

szczeniąt
PRIMO DLUGIE CUDO
młodzieży
AMARANT A KOŃSKIEGO RAJU
HONOR Z KOŃSKIEGO RAJU
weteranów
CALIMERO ELSANTA

SUKI

oywarta
SCARLETT O'HARA ELSANTA
u.żytek
QUBANKA DŁUGIE CUDO
rasę wygrywa SCARLETT

GERO Z GAJU KARCZÓW

HONOR zdobył Zwycięstwo Młodzieży-jak na pierwszą wystawę nieżle;)
nie wspominając o pięknej konkurencji:lol: .Amarant to naprawdę cudny pies mający już ładne osiągnięcia.
Ma przepiękną barwę sierści , zgrabną głowę i jest miotowym bratem Atrakcji.

Zinka zostala błednie zgloszona:cool3: za szybko,ma przecież male dzieci:lol: - nie startowala.

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje dla Honorka!!!! :loveu:
(Ale to przecie zni ebyla jego peirwsza wystawa :) )

A nas nie bylo, bo znajomi hodowcy jamnisiów nie radzili jechać do tego sędziego ;)

Fotki, fotki!!

Jakie nastepne wystawy planujecie? :)

Posted

Abis, ja to to, co stalo za ringiem z mlodym zoltym bokserem, w niebieskiej kurtce i z plecakiem. Moja sucz moj facet wystawial :)

Z gory dzieki za fotki i pytanko, czy moge je ewentualnie wstawic na Boxer Forum?:razz:

Pozdrawiam

Posted

Niki wstawiaj jasne :)Juz je wyśłałam
Ja zrobiłam 11 fotek bokserką gdybym wiedziała to bym Ci napstrykała ze sto
Mam też owczarków kilka fotek więc jeśli ktos chce to prześlę...

Posted

Witam wlaśnie wróciłam z wystawy
oto skromnaaaa stawka sharpków.

PIES

kl. szczeniąt

- DRAGO Ze Złotej Alfy NDO

- EXCELLENT CHOICE RED DURANGO Thi-Hi WO

kl. pośrednia

Mł.Ch.Pl. DENAR-TAY Rysi Wykrot CWC, NPwR, BOB
(mój ukochany DENUŚ ukończył dziś dorosły CHAMPIONAT POLSKI)

SUKI

kl. otwarta

DEMI Odzew Świata CWC, NSwR
(równiez dzis ukończyła Championat Polski)

Wiem że chwalić się nie mam czym bo stawka skromna, na ale jeśli kogoś interesują wyniki :)

FOTKI PÓZNIEJ :)

Posted

USH ogromne gratulacje !!! :multi: :multi: :multi:

Widze, ze z Gdyni, a ja chyba ostatnio spotkalam gromadke haszczaków na spacerku :razz:

Posted

ja fotek nie mam,niestety.Z katalogu moge jutro podac stawki,dzis pisze z nieswojego kompa,mam malutko czasu.
Moja suka w wieku 9 miesiecy dostala najlepszego juniora i BOBA:multi:
Wystawiala ja Cavalierka-dziekuje:multi:
Druga sucz doskonala,zloto-wystawiala ja Fidekangela..a trzecia suka zeszla z bdb-za kolor ktory jest dopuszczalny w standarcie,tyle ze nie jest calkowicie ruda a ma czarne koncoweczki:-( .A poza tym suka ideal:diabloti:
Gratuluje wszystkim wygranym:loveu:

Posted

[quote name='daga10011']ja fotek nie mam,niestety.Z katalogu moge jutro podac stawki,dzis pisze z nieswojego kompa,mam malutko czasu.
Moja suka w wieku 9 miesiecy dostala najlepszego juniora i BOBA:multi:
Wystawiala ja Cavalierka-dziekuje:multi:
Druga sucz doskonala,zloto-wystawiala ja Fidekangela..a trzecia suka zeszla z bdb-za kolor ktory jest dopuszczalny w standarcie,tyle ze nie jest calkowicie ruda a ma czarne koncoweczki:-( .A poza tym suka ideal:diabloti:
Gratuluje wszystkim wygranym:loveu:

Gratulujemy!!!

Posted

[quote name='Viz']USH ogromne gratulacje !!! :multi: :multi: :multi:

Widze, ze z Gdyni, a ja chyba ostatnio spotkalam gromadke haszczaków na spacerku :razz:

Dziękujemy, bardzo nas to cieszy!!!!

Moją gromadke?

Posted

My wracamy z CWC do ch.pl i 2 miejscem na MP u p.Siejkowskiego :) Jeszcze brakuje nam dużego CWC... Szczerze mówiąc, organizacja była trochę "pomieszana", bo dużo sędziów pozmieniali, np. nas miała sędziować p.Viva Maria Soleckyj Szpunar, a sędziował p.Myszkowski, tak samo na MP, miał sędziować p.Gilarski, a sędziował p.Siejkowski. Chciałam także wspomnieć o dość przykrym incydencie, który miał miejsce na ringu honorowym, po zakończeniu sedziowania grupy młodszej, gdy odbierałam index... Więc stałam i czekałam na index z B.J, i nagle jack russell rzucił się na niego i pewnie ktoś z was widział, jak sie gryzie właśnie jack z ast'em... Oczywiście wina spadła na amstaffa :roll: bo to przecież PIES ZABÓJCA, a komentarz pani która "komentowała" wystawę w dość nie przyjemny sposób, dodała, że nie można tym psom ufać... A czy to moja wina, że jest uprzedzona do tych psów byc może i musi wygadywać bzdury ?? A o innych komentarzach nie wspomnę...

Posted

Asta
mnie sie komentarz p.Kępki nie podobał, chociaz bardzo ją szanuję jako szkoleniowca, ma na pewno wielkie doswiadczenie i zna sie lepiej ode mnie wiec komentowac nie zamierzam.

co do Twojego psa.
moze i JRT zaczepil Twojego asta, ale to jednak Twoj pies jest silniejszy, wiekszy, dal sie zbyt szybko sprowokowac i to ON trzymal jrta w pysku i wymachiwal nim na wszystkie strony. Prawdopodobnie tylko szybka i zdecydowana reakcja pana Siejkowskiego uchroniła malucha od powazniejszych obrazen :roll: Uwazam ze jesli to TY jestes wlascicielka psa wiekszego (i do tego ASTa) to TY masz obowiazek wychowac go tak zeby nie reagowal tak szybko na zaczepki innych psow, miec nad nim panowanie, mieć oczy dookoła głowy i móc go odwołać. tak nie było, chyba sama wiesz.

pozdr.

Posted

Hymm widze, ze nie zabraklo rowniez nieciekawych doswiadczen :roll:
Nie widzialam, totez sie nei wypowiadam.

USH, a no wlasnie sie tak zastanawiam, czy to aby nie Was widzialam :razz:
Mój długowlosy jamniś łądnie się witał z haszczakami :lol:
Z kolei krótkowłosy latał i udawał, że nei widzi :)

Posted

PSY młodzieży
LARES z Hambalek Busin
SLEIT Warden Kids
WWW KNIGHTERRANT Port Erin

PSY otwarta
TAKO Bałtyckie Perełki

SUKI szczeniąt
QANTANAMERRA KACCIORRA Staff-Ka

Posted

[quote name='=VioaoiV=']Asta
mnie sie komentarz p.Kępki nie podobał, chociaz bardzo ją szanuję jako szkoleniowca, ma na pewno wielkie doswiadczenie i zna sie lepiej ode mnie wiec komentowac nie zamierzam.
pozdr.

Mi wszystkie jej komentarze sie nie podobaja, a metody jej szkolenia sa dla mnie sadystyczne.