Asta Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Ah, to ok, tylko to nie bło w sensie złośliwośco, po prostu małe nie porozumienie Quote
Asta Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Zapomniałam powiedzieć, w cyzm będe... Numerek 610, ring 6, rudy amstaff :lol: , klips z matsaffkiem na lewej piersi, kolor kostiumu zielony popadający w zieleń ;) i wrazie czego kom 503657040 Quote
wix Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ja bede z buldozkiem/wilczarzem/kanarkiem (zalezy kiedy mnie złapiecie^^), czarne spodnie, marynarka niebieska/brazowa, wisiorek dog na szyi ;) no i rozowo czarne wlosy :lol: ;) Quote
Asta Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 O Viao to powinnyśmy w "biegu" sie spotkać :) Quote
wix Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Chetnie :D kurczę zero stresu.. tak jak przed Gdańskiem i Grudziądzem :) Zastanawiam się tylko co tu jutro o tej porze będe miała przyjemnosc napisać ;) Kurczę no chciałabym zdazyc do wilczarza :) jesli nie to chcialabym go porwac chociaz na bisy :) no nic, zobaczymy.. mam nadzieje ze wroce b. zadowolona :D :) Quote
kaja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Ooo.. Widzę że sporo dogomaniaQw sie do nas wybiera. a ja myślałam że Słupsk to taka dziura że nikt nie będzie sie fatygował :evil_lol: Jesli będziecie czegoś potrzebowali będę sekretarzem przy ringu molosów;) Quote
Asta Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 A tam... Ale i tak jets mało ast'ów bo tylko 20 :lol: albo mniej... niechce mi się liczyć. ;) Okaząło się, że jadę autkiem i wyjeżdżam dziś o 4:45 :) Quote
wix Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 O matko co za godzina ;P My o 7 wyjezdzamy, tylko 116 km :) Quote
Abis Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie psiaki.:multi::multi::multi: Będę tez na wystawie i postaram się wpaść na każdy ring po troszkę tylko nie wiem czy owczarki niemieckie mnie nie zatrzymają na amen :lol: Quote
Viz Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja rowniez trzymam kciuki <nie z powodu tego, ze zostalam poproszona przez kilka osob :lol: , ale zwlasnych checi!? bedzie super!~ Oczekuje SMS-ów od paru osób :diabloti: Quote
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 jak ktoś wróci to ja bardzo prosze o staweczke akit (japońskich)!!! :) Quote
jovanna Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 a ja już wiem ,że Derylek Ali26762 welsh terrier zgarnia po kolei nagrody ;) napewno sie tu odezwie jak wróci do domu i sama się pochwali ma hiper udany debiut !!! :D Quote
Viz Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ogromne gratulacje !! :loveu: Derylka mialam okazje poznac na agility i jego pańcię! Piesio jest cuuuudny :multi: Quote
sheltia12 Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Moge prosić o staweczke szetlandów? i ewentualnie o wyniki i fotki? pliss Pozdrawiam, Sheltia Quote
Dzidtka_Gl Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 bardzo proszę o stawkę LHASA APSO (gr IX) jesli wogóle były Quote
Abis Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja mam fotki bokserów więc jak ktos zainteresowany przesle mailem bo tu nie ma chyba sensu bym wrzucała...Ogólnie wystawa świetna bokserki prezentowały się cudownie przykóły moja uwagę bardzoooo choć to nie moja rasa :) Natomiast na owczarkach troszke się zawiodłam i nawet do końca nie wytrwałam :( Quote
wix Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Wróciłam :) Jestem padnięta na ryj ;) Z buldożkiem dosk1, CWC nie dostalismy bo cytuję sędzinę: "dzisiaj żadnemu nie daje cwc". :roll: :roll: z wilczarzem doskonała i zwycięstwo młodzieży, na BIS Junior sędzina wybierała same kolorowe "ozdóbki" także nie mieliśmy szans ;) Rasę w dogach niem. wziął LARSSON Margarejro, NPWR z buldogach franc. IVO Admiror. Quote
jo-jo Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 =VioaoiV= napisał(a): Rasę w dogach niem. wziął LARSSON Margarejro, A znasz może jeszcze jakies wyniki dogów ? Quote
wix Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Niestety nie, nie miałam czasu żeby zajść do dogusiów.. ;) Quote
niki_ill Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Ja mam fotki bokserów więc jak ktos zainteresowany przesle mailem bo tu nie ma chyba sensu bym wrzucała...Ogólnie wystawa świetna bokserki prezentowały się cudownie przykóły moja uwagę bardzoooo choć to nie moja rasa :smile: Natomiast na owczarkach troszke się zawiodłam i nawet do końca nie wytrwałam :-( Jesli byloby to mozliwe to bardzo prosze o fotki boksiow. Mialam aparat ale zaaferowana naszym debiutem wlasciwie nie porobilam fotek :(( Please Fotki !!!! :razz: Pozdrawiam Quote
Agappe Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 ktoś zna wyniki BOG V???? <i czy ktoś widział na finałach gdzies jakąś akitę??> Quote
Abis Posted May 21, 2006 Posted May 21, 2006 Niki która to Ty :p Ja to ta poczochrana w ciemnych kłakach :) i zielonym płaszczu .Jestem pod wrażeniem jak pieknie każdy z Was wystawiał boksie wielkie gratulacje. Zaraz prześlę fotki wszystkie jakie posiadam. Quote
Recommended Posts