Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zapomniałam powiedzieć, w cyzm będe... Numerek 610, ring 6, rudy amstaff :lol: , klips z matsaffkiem na lewej piersi, kolor kostiumu zielony popadający w zieleń ;) i wrazie czego kom 503657040

Posted

Ja bede z buldozkiem/wilczarzem/kanarkiem (zalezy kiedy mnie złapiecie^^), czarne spodnie, marynarka niebieska/brazowa, wisiorek dog na szyi ;) no i rozowo czarne wlosy :lol: ;)

Posted

Chetnie :D kurczę zero stresu.. tak jak przed Gdańskiem i Grudziądzem :) Zastanawiam się tylko co tu jutro o tej porze będe miała przyjemnosc napisać ;) Kurczę no chciałabym zdazyc do wilczarza :) jesli nie to chcialabym go porwac chociaz na bisy :) no nic, zobaczymy.. mam nadzieje ze wroce b. zadowolona :D :)

Posted

Ooo.. Widzę że sporo dogomaniaQw sie do nas wybiera. a ja myślałam że Słupsk to taka dziura że nikt nie będzie sie fatygował :evil_lol: Jesli będziecie czegoś potrzebowali będę sekretarzem przy ringu molosów;)

Posted

A tam... Ale i tak jets mało ast'ów bo tylko 20 :lol: albo mniej... niechce mi się liczyć. ;) Okaząło się, że jadę autkiem i wyjeżdżam dziś o 4:45 :)

Posted

Dziewczyny trzymam kciuki za wszystkie psiaki.:multi::multi::multi:
Będę tez na wystawie i postaram się wpaść na każdy ring po troszkę tylko nie wiem czy owczarki niemieckie mnie nie zatrzymają na amen :lol:

Posted

Ja rowniez trzymam kciuki <nie z powodu tego, ze zostalam poproszona przez kilka osob :lol: , ale zwlasnych checi!? bedzie super!~

Oczekuje SMS-ów od paru osób :diabloti:

Posted

a ja już wiem ,że Derylek Ali26762 welsh terrier zgarnia po kolei nagrody ;) napewno sie tu odezwie jak wróci do domu i sama się pochwali ma hiper udany debiut !!! :D

Posted

Ja mam fotki bokserów więc jak ktos zainteresowany przesle mailem bo tu nie ma chyba sensu bym wrzucała...Ogólnie wystawa świetna bokserki prezentowały się cudownie przykóły moja uwagę bardzoooo choć to nie moja rasa :)
Natomiast na owczarkach troszke się zawiodłam i nawet do końca nie wytrwałam :(

Posted

Wróciłam :) Jestem padnięta na ryj ;)
Z buldożkiem dosk1, CWC nie dostalismy bo cytuję sędzinę: "dzisiaj żadnemu nie daje cwc". :roll: :roll:
z wilczarzem doskonała i zwycięstwo młodzieży, na BIS Junior sędzina wybierała same kolorowe "ozdóbki" także nie mieliśmy szans ;)

Rasę w dogach niem. wziął LARSSON Margarejro, NPWR z buldogach franc. IVO Admiror.

Posted

Ja mam fotki bokserów więc jak ktos zainteresowany przesle mailem bo tu nie ma chyba sensu bym wrzucała...Ogólnie wystawa świetna bokserki prezentowały się cudownie przykóły moja uwagę bardzoooo choć to nie moja rasa :smile:
Natomiast na owczarkach troszke się zawiodłam i nawet do końca nie wytrwałam :-(

Jesli byloby to mozliwe to bardzo prosze o fotki boksiow. Mialam aparat ale zaaferowana naszym debiutem wlasciwie nie porobilam fotek :(( Please Fotki !!!! :razz:

Pozdrawiam

Posted

Niki która to Ty :p
Ja to ta poczochrana w ciemnych kłakach :) i zielonym płaszczu .Jestem pod wrażeniem jak pieknie każdy z Was wystawiał boksie wielkie gratulacje.
Zaraz prześlę fotki wszystkie jakie posiadam.