Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Mi też... Nienawidzę błota :roll: A co mają powiedziec właściciele psów przy których trzeba klęczęc?

Przy moim trzeba. I w dodatku caaaały spód w błocie będzie.

A i ja i Florcia, mamy po 15 lat, więc starsza :lol:

Posted

Asta napisał(a):
Mi też... Nienawidzę błota :roll: A co mają powiedziec właściciele psów przy których trzeba klęczęc?

Przy moim trzeba. I w dodatku caaaały spód w błocie będzie.

A i ja i Florcia, mamy po 15 lat, więc starsza :lol:

Posted

Martyna przecież sędzia nie będzie się na Ciebie patrzył cąły czas ;) więc jak nie będzie patrzał... niech pieske odpcoznie

Posted

MASZ IŚĆ, KONIEC I KROPKA. A ja mam juz zaplanowane co bede robila na wystawie...
Przetestowanie w MP Patrycji, Wytsaiwnie B.J, spotkanie i ćwiczenie z Angelą, Gazusiem i Tobą :P, ćwiczenie z Martą i Martyną, a dalej zobaczymy ;)

Posted

fidekangela-jak tak palnelam,ze dam Ci Gale na MP-ale teraz czytam,ze one musza ustac jakos dlugo:-o :oops: .Mam nadzieje,ze Gala ustoi:-o .W kazdym badz razie zobaczysz sobie wobec tego ktora lepiej i dluzej stoi-mloda czy Gala-i sobie wybierzesz sama,zeby na mnie potem nie bylo,ze jestes ostatnia:lol: .Bo Gala to maupa jest-czasem stoi pieknie-w domu nawet i 10 min i nawet sobie moge odejsc od niej-ale na wystawach roznie to bywa:roll: .jak idzie pierwsza na ringu-to jest ok..jak idzie za kims to porazka:shake: .Ale moze Tobie sie uda ja poskromic:lol:

Posted

Cavalierka napisał(a):
A ja jeszcze jestem w młodszej :cool3:
Daga,ja też mogę spróbować z tą suczką ;) Postaram się już o 9 być pod ringiem Leonów i spokojnie poćwiczyć sobie z suczką/suczkami ;) Mój nr komórkowy w razie czego wysłałam na PW.

ja sie pewnie zawloke tam dopiero na 10....a czy ktos zna mniej wiecej plan sedziowania??????Ja nawet nie wiem dokladnie kto nas bedzie sedziowal-mysle,ze pan Mrugasiewicz,ale pewna nie jestem:roll: .numer Twoj mam-i jak dojade to od razu dryndne...Mam nadzieje,ze sucze beda chetne do wspolpracy z wami:razz:

Posted

A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z sędzią Anną Rogowską? Na co zwraca szczególną uwagę? Czy toleruje psy kapryszące przy pokazywaniu zębów (bo mój psiak ma czasem humory i zdarza mu się kręcić głową przy badaniu zgryzu, zwłaszcza jak jest gorąco)?

Posted

Bushak napisał(a):
A czy ktoś ma jakieś doświadczenia z sędzią Anną Rogowską? Na co zwraca szczególną uwagę? Czy toleruje psy kapryszące przy pokazywaniu zębów (bo mój psiak ma czasem humory i zdarza mu się kręcić głową przy badaniu zgryzu, zwłaszcza jak jest gorąco)?

Nie znam tego sedizego - ale bez przesady - pies to pies i moze pokrecic troche glowa, nie rozumiem czemu ktos mialby tego nie tolerowaac. Wazne zeby pies dal sie pokazac - nie warczal ani nie bal sie sedizego. No chyba ze piszac "kaprysy" masz na mysli ze sedzia w ogole nie jest w stanie sprawdzic psu zebow.

Posted

daga10011 napisał(a):
ja sie pewnie zawloke tam dopiero na 10....a czy ktos zna mniej wiecej plan sedziowania??????Ja nawet nie wiem dokladnie kto nas bedzie sedziowal-mysle,ze pan Mrugasiewicz,ale pewna nie jestem:roll: .numer Twoj mam-i jak dojade to od razu dryndne...Mam nadzieje,ze sucze beda chetne do wspolpracy z wami:razz:

Ok w takim razie będę czekać na telefon ;) .Ja również mam nadzieje,że suczki będą chętne do współpracy ;) .Co do sędziego to jeśli chodzi o sędziowanie na MP to strasznie go nie lubię :shake: .W Sopocie jedną grupę wiekową, nie aż tak liczną, sędziował jakąś godzinę z kawałkiem :shake: .Psy już wariowały i nie chciały ładnie stać (i wcale się im nie dziwię).To było okropne,żałowałam,że Atosika tak męczyłam...Ale może tym razem pójdzie trochę szybciej,oby :cool1: :razz: