daga10011 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 fidekangela napisał(a):Daga to ja nie wystawiam Twojej suni ? hymm Tak jak Cavalierka napisala pare postow nizej:lol: .Zlozylo sie po prostu tak,ze sa tylko 3 leony na wystawie,wszystkie moje i jesli wszystkie dostana doskonala-to bede potrzebowala 2 osoby do porownania;) . Quote
Asta Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 No to dziewczyny spotkamy się w niedzielę :) A ja wieczorkiem psa wykapie, bo będzie musiał się dobrudzić, ponieważ rudzielce tak mają, że po kąpieli sa jasne, a później ciemnieją ;) Quote
daga10011 Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 ja tez dzis swoja suke kapie:lol: .ale bynajmniej z powodu takiego jak Twoj,tylko linieje strasznie i po kapieli do niedzieli te wylazace lotki mam nadzieje,ze kompletnie znikna:roll: .problem w tym,ze bedzie chudsza bez futra:roll: Quote
wix Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 A ja się powtórzę :D Przydam się komuś w wystawianiu? :) ;) Quote
Asta Posted May 15, 2006 Author Posted May 15, 2006 Mamy 610 numerek, wydaje mi się jakis szczęśliwy :-D Quote
Santy Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 carotina napisał(a):wysłałam PV;) Odpisałam i czekam na odpowiedź. :p Quote
fidekangela Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Czy ktoś,jadący z trójmiasta miałby jedno miejsce w samochodzie.?! SZUKAM TRANSPORTU . Quote
karolka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 [HTML] Proszę kliknąć na jedną z ikon Szybka Odpowiedź przy dowolnej wiadomości, aby aktywować to okno[/HTML] może ja, będe wystawiała dwa sharpki, sunię i psa, a że do słupska zgłoszono tylko 2 sharpki to pewnie przyda sie ktos kto wyjdzie z jednym do porównania. :) Quote
Abis Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Ja miałam wystawiac swoją suńkę(DONKA) na wystawie w Budach koło Warszawy i dzis moja suńka zrobiła mi niespodziankę i dostała cieczkę więc zadebiutujemy w Rewie w lipcu a teraz pojedziemy tylko podpatrzeć owczarki z ZK :) Pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno kciuki za wszystkie forumowe psiaczki Quote
wix Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Karolka mogę się przydać? :) Bo rozumiem że to byla odp na mój post? :> Quote
daga10011 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 fidekangela napisał(a):karolka to ja jestem bardzo chętna ! :D Fidekangela-a jestes pewna ze Sharpki sie nie nakladaja z leonami??????Bo jak moj TZ zamiast Ciebie by musial na ring wyjsc to by mnie zabil:lol: .No i ja mam prosbe do was obydwu-suke ktora ja zamierzam wystawiac-czy moglybyscie z nia sprobowac probnie????przed wystawa?moze z wami by poszla lepiej:oops: .ja ja ustawiam w domu co wieczor godzinami-a ona mnie zalizac chce na smierc-tak tylko probnie-moze z wami by byla lepsza-bo jak ja z nia cwicze to siada i mnie lize,a jak krzykne to sie kladzie:roll: :-( .Inne suki bez problemu ustawiam w domu-i stoja....:roll: a ta:-( .no i to pierwsza jej wystawa od 10 miesiecy:roll: Quote
wix Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Daga a ja też bym mogła? :) Broń Boże nie chcę tutaj Angelice ani ASTcie zabierać Twoich leonków na ring, tylko tak ot, żeby zobaczyc jak to jest :) Quote
fidekangela Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Oki Vio . To ,,bierz,, shapcie ;) Daga to ja wtedy biorę się za Twoje leonki ;)Nie ma sprawy mogę poćwuczyć szybciej i jak bedzie dobrze to wystawić.Tak,że większośćwystawy spędze z wami ! Mogę?:P No i czeka mnie JH :D Quote
wix Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 Też się nad MP zastanawiam :) Może porwę buldożka bo jest przecudny :) Quote
karolka Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 ja bedę wiedziała dokładnie na wystawie, może jednak nie będzie tak jak myślę, jak was znajdę? Quote
daga10011 Posted May 16, 2006 Posted May 16, 2006 fidekangela napisał(a):Oki Vio . To ,,bierz,, shapcie ;) Daga to ja wtedy biorę się za Twoje leonki ;)Nie ma sprawy mogę poćwuczyć szybciej i jak bedzie dobrze to wystawić.Tak,że większośćwystawy spędze z wami ! Mogę?:P No i czeka mnie JH :D Z ta moja Kaja to kazdy handler moze sprobowac-jak z ktoras z was poszlaby,to ja ja chetnie oddam,chociaz wlasnie przed chwila osiagnelam pierwszy sukces w probach:lol: -w koncu stanela:multi: .po 2 tygodniach zmagan:roll: .Fidekangela-Tobie przypada bezapelacyjnie Gala-bo ja bierzesz na JH-ale jesli ktoras z Toba bedzie lepiej wspolpracowac-to nie ma problemu:lol: .Wszystkie 3 sa podobnego wzrostu(a czytalam ze sedzia lubi duze psy:razz: ) wiec masz wybor-zobaczysz sobie ktora najlepiej z toba idzie.Gala sie rewelacyjnie wystawiala w Opolu,Grudziadzu i inowroclawiu-a w lodzi na przyklad strasznie sie wiercila na ringu:mad: .vio-jak masz ochote tez mozesz wyprobowac ta moja Kajke-ale to wszystko przed wystawa-jak z zadna z was nie pojdzie( a ona bywa nieufna:roll: ) to ja ja wystawie-ale z nia ja mam stresa,z innymi nie,bo wiem co potrafi na ringu odwalic-a stres wystawcy wiadomo jak na psa dziala:shake: .a na ile slyszalam o panu ktory nas sedziuje to ceni dobra budowe przede wszystkim i ruch -i tu mialaby CWC jesli ladnie pojdzie i sie ustawi-bo jest to bezapelacyjnie suka bez wad anatomicznych i porusza sie przepieknie:loveu: Quote
Asta Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 =VioaoiV= napisał(a):A co, chcecie się pośmiać? :D ;) Nie, popatrzec na dobrego handlera:diabloti: Quote
Gazuś Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 Aaah, kumpelka mnie namówiła i idziemy an JH (chyba) :lol: Ona z bokserką, albo jamniczką, ja z Docem, albo którąś z seterek (jak mi Pani ania pożyczy :lol: ) :lol: To się poooośmiejecie :lol: Quote
Recommended Posts