Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fidekangela napisał(a):
Daga to ja nie wystawiam Twojej suni ? hymm

Tak jak Cavalierka napisala pare postow nizej:lol: .Zlozylo sie po prostu tak,ze sa tylko 3 leony na wystawie,wszystkie moje i jesli wszystkie dostana doskonala-to bede potrzebowala 2 osoby do porownania;) .

Posted

No to dziewczyny spotkamy się w niedzielę :) A ja wieczorkiem psa wykapie, bo będzie musiał się dobrudzić, ponieważ rudzielce tak mają, że po kąpieli sa jasne, a później ciemnieją ;)

Posted

ja tez dzis swoja suke kapie:lol: .ale bynajmniej z powodu takiego jak Twoj,tylko linieje strasznie i po kapieli do niedzieli te wylazace lotki mam nadzieje,ze kompletnie znikna:roll: .problem w tym,ze bedzie chudsza bez futra:roll:

Posted

[HTML] Proszę kliknąć na jedną z ikon Szybka Odpowiedź przy dowolnej wiadomości, aby aktywować to okno[/HTML]

może ja, będe wystawiała dwa sharpki, sunię i psa, a że do słupska zgłoszono tylko 2 sharpki to pewnie przyda sie ktos kto wyjdzie z jednym do porównania. :)

Posted

Ja miałam wystawiac swoją suńkę(DONKA) na wystawie w Budach koło Warszawy i dzis moja suńka zrobiła mi niespodziankę i dostała cieczkę więc zadebiutujemy w Rewie w lipcu a teraz pojedziemy tylko podpatrzeć owczarki z ZK :)
Pozdrawiam serdecznie i trzymam mocno kciuki za wszystkie forumowe psiaczki

Posted

fidekangela napisał(a):
karolka to ja jestem bardzo chętna ! :D

Fidekangela-a jestes pewna ze Sharpki sie nie nakladaja z leonami??????Bo jak moj TZ zamiast Ciebie by musial na ring wyjsc to by mnie zabil:lol: .No i ja mam prosbe do was obydwu-suke ktora ja zamierzam wystawiac-czy moglybyscie z nia sprobowac probnie????przed wystawa?moze z wami by poszla lepiej:oops: .ja ja ustawiam w domu co wieczor godzinami-a ona mnie zalizac chce na smierc-tak tylko probnie-moze z wami by byla lepsza-bo jak ja z nia cwicze to siada i mnie lize,a jak krzykne to sie kladzie:roll: :-( .Inne suki bez problemu ustawiam w domu-i stoja....:roll: a ta:-( .no i to pierwsza jej wystawa od 10 miesiecy:roll:

Posted

Daga a ja też bym mogła? :) Broń Boże nie chcę tutaj Angelice ani ASTcie zabierać Twoich leonków na ring, tylko tak ot, żeby zobaczyc jak to jest :)

Posted

Oki Vio . To ,,bierz,, shapcie ;)
Daga to ja wtedy biorę się za Twoje leonki ;)Nie ma sprawy mogę poćwuczyć szybciej i jak bedzie dobrze to wystawić.Tak,że większośćwystawy spędze z wami ! Mogę?:P No i czeka mnie JH :D

Posted

fidekangela napisał(a):
Oki Vio . To ,,bierz,, shapcie ;)
Daga to ja wtedy biorę się za Twoje leonki ;)Nie ma sprawy mogę poćwuczyć szybciej i jak bedzie dobrze to wystawić.Tak,że większośćwystawy spędze z wami ! Mogę?:P No i czeka mnie JH :D

Z ta moja Kaja to kazdy handler moze sprobowac-jak z ktoras z was poszlaby,to ja ja chetnie oddam,chociaz wlasnie przed chwila osiagnelam pierwszy sukces w probach:lol: -w koncu stanela:multi: .po 2 tygodniach zmagan:roll: .Fidekangela-Tobie przypada bezapelacyjnie Gala-bo ja bierzesz na JH-ale jesli ktoras z Toba bedzie lepiej wspolpracowac-to nie ma problemu:lol: .Wszystkie 3 sa podobnego wzrostu(a czytalam ze sedzia lubi duze psy:razz: ) wiec masz wybor-zobaczysz sobie ktora najlepiej z toba idzie.Gala sie rewelacyjnie wystawiala w Opolu,Grudziadzu i inowroclawiu-a w lodzi na przyklad strasznie sie wiercila na ringu:mad: .vio-jak masz ochote tez mozesz wyprobowac ta moja Kajke-ale to wszystko przed wystawa-jak z zadna z was nie pojdzie( a ona bywa nieufna:roll: ) to ja ja wystawie-ale z nia ja mam stresa,z innymi nie,bo wiem co potrafi na ringu odwalic-a stres wystawcy wiadomo jak na psa dziala:shake: .a na ile slyszalam o panu ktory nas sedziuje to ceni dobra budowe przede wszystkim i ruch -i tu mialaby CWC jesli ladnie pojdzie i sie ustawi-bo jest to bezapelacyjnie suka bez wad anatomicznych i porusza sie przepieknie:loveu:

Posted

Aaah, kumpelka mnie namówiła i idziemy an JH (chyba) :lol: Ona z bokserką, albo jamniczką, ja z Docem, albo którąś z seterek (jak mi Pani ania pożyczy :lol: ) :lol: To się poooośmiejecie :lol: