Asta Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Kto z Was wybiera się do Słupska? Opłata za zgłoszenie 60zł Termin przyjmowania zgłoszeń 30.04.06 Planowana obsada sędziowska Grupa 1 Iwona Magdziarska (PL) Owczarek niemiecki Anna Redlicka (PL) inne rasy Grupa 2 Anna Rogowska (PL) Jerzy Mrugasiewicz (PL) Iwona Magdziarska (PL) Bokser Wojciech Myszkowski (PL) pinczery, sznaucery / Pinschers, Schnauzers Grupa 3 Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL) Airedale Terrier teriery typu bull Aleksandra Sękowska-Miros (PL) teriery wysokonożne i niskonożne Grupa 4 Henryk Stępka (PL) Grupa 5 Marek M. Bork-Grabkowski (PL) Grupa 6 Leszek Siejkowski (PL) Grupa 7 Henryk Stępka (PL) Grupa 8 Elżbieta Sobieszczańska (PL) Golden Retriever spaniele Magdalena Swiętoń (PL) Labrador Retriever pozostałe retrievery Grupa 9 Elżbieta Junikiewicz (PL) Grupa 10 Wiesława Misterka-Kluska (PL) Inne Młody Prezenter / Junior Handling Zbigniew Gilarski (PL) Więcej na: http://www.zkwp.pl/index_pl.htm Quote
lima Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Pan Marek, Maciej Bork - Grabkowski-czy napewno będzie sędziował grupę VI jestem zaskoczona. Quote
Asta Posted March 5, 2006 Author Posted March 5, 2006 lima mój błąd... Źle napisałam, 6 ma p.Siejkowski:) Quote
lima Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Asta napisał(a):lima mój błąd... Źle napisałam, 6 ma p.Siejkowski:) Asta dzięki za wyjaśnienie :multi: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Ja będę ;) Z chęcią pomogę przy wystawianiu piesków, rzecz jasna bezpłatnie;) Quote
Bushak Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Ja się chyba wybiorę, bo do Słupska mam niedaleko :-) Więc jeśli ktoś np. ze Szczecina nie miałby transportu, to wstępnie mogę zabrać :-) Tylko z jakimś małym psem, bo mój Tajfun zajmuje duuuużo miejsca ;-) Ale na razie to tylko wstępna deklaracja, bo do wystawy jeszcze dużo czasu... Quote
Asta Posted April 22, 2006 Author Posted April 22, 2006 Tak mało osób do Słupska? :( A ja przed chwilą zauważyłam, że ast-y sedziuje nasza ulubiona sedzina p.Viva Maria Soleckyj-Szpunar :) Quote
bonia Posted April 22, 2006 Posted April 22, 2006 lima napisał(a):Pan Marek, Maciej Bork - Grabkowski-czy napewno będzie sędziował grupę VI jestem zaskoczona. sędziuje ,ale grupe V. Quote
beatkacg Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 My też się wybieramy - to będzie nasz debiut Quote
Viz Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Hymmm troche nam sedzia nie odpowiada, ale co tam - mamy blisko to zajedziemy ;) Quote
Gazuś Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Ja też chyba jadę :lol: Jak z hodowczynią seterek - Panią Anią - uda mi sie zabrać :lol: W czwartek będę wiedziała na 100% teraz no, jeszcze mam troche wątpliwości :lol: Ale im więcje wystaw, tym lepiej. Wiecie coś o naszej sędzinie? Quote
niki_ill Posted April 27, 2006 Posted April 27, 2006 J ajade z sucza, to bedzie nasza 2 wystawa w zyciu heheh. Lekkie nerwy sa, ale co tam :) Pozdrawiam Quote
fidekangela Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 mam pytanko , czy ktoś użyczyłby mi swojego piesa na mp ?:) Quote
Viz Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Jesli bym byla to mozesz sobie wziac mojego brytana :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 akurat w Słupsku sędziuje na MP p.Gilarski,sędziowął mnie już w Sopocie na MP i powiem szczerze,że lubi Młodych Prezenterów z dużymi psami,najlepiej terrierami.I zadaje różne pytania jak np.ile pies ma zebów czy kości w ogonie :roll: Quote
Asta Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 Muszę do Słupska ostro popracować z psem... Wyczesywanie (zmienianie sierści), poprawić kondycję... I rzecz jasne pouczyc sie troshkę o anatomi psa :lol: (Post Cavalierki) Quote
daga10011 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 fidekangela-jak chesz to moge Ci dac moja suke na MP-juz ladnie biega po ringu (przynajmniej ze mna) i bardzo ladnie sie wystawia. Sluchajcie-jesli moje obie suki wygraja swoje klasy(posrednia i otwarta)-w co watpie,bo obie sie lapia na mlodziez jeszcze,ale rozbilam je na rozne klasy-wiec "jesli" stanie sie cud-bede potrzebowala czyjejs pomocy na porownaniu:oops: . Mam zla wiadomosc-niedzwiadek Baloo nie jedzie,bo wciaz nie dostalam rodowodu nostryfikowanego-strasznie dlugo im zajmuje przystawienie tej jednej pieczatki:angryy: :-( Quote
fidekangela Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 daga z chęcią , poćwiczę sobie jeszcze z sunią przed mp na wystawie :) Co do pomocy to też jestem chętna i mam nadzieje ,że wygracie ;) Tak ,że możesz na mnie liczyć :D :) Quote
daga10011 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 ok,super,tylko podczas oceny musialabys juz byc w poblizu naszego ringu:oops: .Gdyby doszlo do porownania,to wlasnie z ta co na MP bys biegla,bo druga nie wiem co odwali-w zeszlym roku w szczeniakach polozyla sie na ringu i nie chciala biec-wiec pewnie nic nie zwojuje w otwartej,ale a nuz nie bedziemy mieli konkurencji:lol: Quote
fidekangela Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Oki , nie ma sprawy , to jesteśmy umówione ;) Ja specjalnie nie biore sobie dużo psów na słupsk bo chcę iść na mp ;D Daga masz może gg ?:> Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Szkoda,że Baloo nie jedzie w końcu,bo miałam go wystwić,no,ale trudno się mówi :-( :-( :-( .Jak coś to też moge pomóc,bo w Słupsku prócz Młodego Prezentera nie mam nic do roboty ;) Quote
Recommended Posts