Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kto z Was wybiera się do Słupska?
Opłata za zgłoszenie 60zł
Termin przyjmowania zgłoszeń 30.04.06

Planowana obsada sędziowska
Grupa 1
Iwona Magdziarska (PL)
Owczarek niemiecki
Anna Redlicka (PL)
inne rasy
Grupa 2
Anna Rogowska (PL)
Jerzy Mrugasiewicz (PL)
Iwona Magdziarska (PL)
Bokser
Wojciech Myszkowski (PL)
pinczery, sznaucery / Pinschers, Schnauzers
Grupa 3
Viva Maria Soleckyj-Szpunar (PL)
Airedale Terrier
teriery typu bull
Aleksandra Sękowska-Miros (PL)
teriery wysokonożne i niskonożne
Grupa 4
Henryk Stępka (PL)
Grupa 5
Marek M. Bork-Grabkowski (PL)
Grupa 6
Leszek Siejkowski (PL)
Grupa 7
Henryk Stępka (PL)
Grupa 8
Elżbieta Sobieszczańska (PL)
Golden Retriever
spaniele
Magdalena Swiętoń (PL)
Labrador Retriever
pozostałe retrievery
Grupa 9
Elżbieta Junikiewicz (PL)
Grupa 10
Wiesława Misterka-Kluska (PL)
Inne
Młody Prezenter / Junior Handling
Zbigniew Gilarski (PL)

Więcej na: http://www.zkwp.pl/index_pl.htm

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja się chyba wybiorę, bo do Słupska mam niedaleko :-) Więc jeśli ktoś np. ze Szczecina nie miałby transportu, to wstępnie mogę zabrać :-) Tylko z jakimś małym psem, bo mój Tajfun zajmuje duuuużo miejsca ;-)
Ale na razie to tylko wstępna deklaracja, bo do wystawy jeszcze dużo czasu...

• 1 month later...
Posted

Tak mało osób do Słupska? :( A ja przed chwilą zauważyłam, że ast-y sedziuje nasza ulubiona sedzina p.Viva Maria Soleckyj-Szpunar :)

Posted

Ja też chyba jadę :lol: Jak z hodowczynią seterek - Panią Anią - uda mi sie zabrać :lol: W czwartek będę wiedziała na 100% teraz no, jeszcze mam troche wątpliwości :lol: Ale im więcje wystaw, tym lepiej. Wiecie coś o naszej sędzinie?

Posted

Muszę do Słupska ostro popracować z psem... Wyczesywanie (zmienianie sierści), poprawić kondycję... I rzecz jasne pouczyc sie troshkę o anatomi psa :lol: (Post Cavalierki)

Posted

fidekangela-jak chesz to moge Ci dac moja suke na MP-juz ladnie biega po ringu (przynajmniej ze mna) i bardzo ladnie sie wystawia.
Sluchajcie-jesli moje obie suki wygraja swoje klasy(posrednia i otwarta)-w co watpie,bo obie sie lapia na mlodziez jeszcze,ale rozbilam je na rozne klasy-wiec "jesli" stanie sie cud-bede potrzebowala czyjejs pomocy na porownaniu:oops: .
Mam zla wiadomosc-niedzwiadek Baloo nie jedzie,bo wciaz nie dostalam rodowodu nostryfikowanego-strasznie dlugo im zajmuje przystawienie tej jednej pieczatki:angryy: :-(

Posted

ok,super,tylko podczas oceny musialabys juz byc w poblizu naszego ringu:oops: .Gdyby doszlo do porownania,to wlasnie z ta co na MP bys biegla,bo druga nie wiem co odwali-w zeszlym roku w szczeniakach polozyla sie na ringu i nie chciala biec-wiec pewnie nic nie zwojuje w otwartej,ale a nuz nie bedziemy mieli konkurencji:lol: