Mokisia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV VETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA BANSKÁ BYSTRICA 07.05.2006 Ing. Miroslava Záchenská, Ľaliová 13, 976 31 Vlkanová, e-mail: mzachenska@indprop.gov.sk Ing. Pavol Lupták, Ďumbierska 20, 974 01 Banská Bystrica, Tel: 048/ 418 81 01 1.uzáv. prihl. 14.03.2006, II. uzáv. prihl. 14.04.2006 Quote
Pearl Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 " CAC show, Slovakia winner Košice SPZ Okr. org., Pri Miklušovej väznici 8, 040 01 Košice, Tel: 00421 55 622 22 12, e-mail: spzke_mesto@stonline.sk 1st closing date – 16.05.2006, 2nd closing date – 20.06.2006 " http://www.skj.sk/pdf_folders/K2006_en.doc Quote
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 sh_maniak napisał(a):właśnie o to chodzi, że w Banskiej nie ma zw słowacji :placz: , też myslałam, ze jest :placz: No z 5 h trzeba liczyć, niby 300km mam, ale trasa :mad: Marcik nie ma ZW.SK? Zawsze w Banskiej Bylo:cool3: Vitaz Slovenska i Vitaz Slovenska Mladych;) Quote
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Pearl'] CAC show, Slovakia winner no własnie;) Quote
Mokisia Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 no to ciekawe...:shake: czemu nie poprwili nic na stronie:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: no to coś czuję, że sie jednak wyspię... pozdrowionka dla wszystkich Quote
Savannah Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='Mokisia']NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV V�ETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA Na tej wystawie jest przyznawany tytuł Zw.Słowacji tak samo ja Mł.Zw.SK! Quote
sh_maniak Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Ja tez jestem zawiedzona, że nie ma tego tytułu :placz: Ale chce i tak powalczyć z sunka o drugiego słowackiego CAC 9 to będzie jej drugi występ w Słowacji), a to juz by była połowa Ch. Sk :cool3: ... trzymajcie kciuki za Askę dziewczyny ;) Quote
Noelani Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Savannah napisał(a):Na tej wystawie jest przyznawany tytuł Zw.Słowacji tak samo ja Mł.Zw.SK! Nie jest :( Pisalam kiedys pod podany email do jakiejs kobiety i odpisala mi ze w tym roku Zwyc.Slowacji bedzie w Koszycach. Ale swoja droga to skandal ze bledne informacje sa na stronie :mad: Quote
BarbeSale Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 a ja sie nie wyspalem ale mamy CAJC i zw. rasy :) + nasza suka jest obojniakiem bo na juniorach wybieglem i w psach i sukach :D PS: nawet kundel by mogl sie przebiec po ringu honorowym bo nic nie sprawdzali :> PS2: jechalem przez Chyzne Quote
bajadera Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Na Słowacji zmieniają co trochę wystawę związaną z tytułem "Vitez Slovensko". Myśmy byli na dwu - raz w Preszowie i raz w Bańskiej. Bańską wspominamy dobrze - przyjemny hotel prawie u wrót stadionu, ładna pogoda. Z ciekawostek - na ringu jamników był stół, a na nim waga i każdy jamnior był ważony i mierzony. W Preszowie było przedziwnie - na jednym ringu na zmianę na ringu teriery i ozdóbki. Myśmy ze skye'ami byli pomiędzy pudlami miniaturami a pekińczykami. Poziom terrierów słowackich był wtedy taki, że wszystkie trzy miejsca na grupie wzięły terriery z Polski. Nie chwaląć się BOG terrierów był nasz Frodo Baggins.:multi: To był jego jedyny raz, kiedy wziął grupę. Zadziwia mnie zawsze dlaczego "Vitez Slovensko" jest dawany na prowincjonalnych wystawach krajowych, a nie na najważniejszych na Słowacji międzynarodowych np Bratysława czy Nitracanis. :roll: Co do championatu Słowacji. Trzeba wysłać kopie wszystkich czterech CAC, kart ocen , przesłać 10 euro na specjalne konto (najlepiej o nr zaemailować do skj), a potem uzbroić się w cierpliwość. Ja po 10 miesiącach czekania napisałam e-mail. No i po kilku dniach dostałam odpowiedź, a zaraz potem championat. Po prostu o nim zapomnieli !:mad: Quote
Noelani Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 BarbeSale czy Twoja suka ma ogon? Moja Noelani wrocila z CAC i BOB, skonczyla ChSK :multi: Jechalam przez Cieszyn i znowu trafilam na ta gore:mad: Ale tym razem ja troche obfotografowalam ;) Gratulacje dla wszystkich ktorzy byli, walczyli i dla tych co powygrywali rowniez ;) Quote
Elitesse Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 moj synek rozpoczal Championat Slowacji - CAC w kl.championow :multi: troszke fotek z Banskiej Bysricy: Quote
Elitesse Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 czy jakas dobra duszyczka moze mi podac stawke sznaucerow srednich pieprz i sol ? Quote
sh_maniak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Bańska Bańska i po Bańskiej :evil_lol: My też na tarczy, moja syberianka drugi raz na Słowacji, drugi CAC i drugi BOB :cool3: Miło było poznać dgm na ww wystawie :razz: Quote
Elitesse Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='sirion']Co do championatu Słowacji. Trzeba wysłać kopie wszystkich czterech CAC, kart ocen , przesłać 10 euro na specjalne konto (najlepiej o nr zaemailować do skj), a potem uzbroić się w cierpliwość. Ja po 10 miesiącach czekania napisałam e-mail. No i po kilku dniach dostałam odpowiedź, a zaraz potem championat. Po prostu o nim zapomnieli !:mad: ale dlugo ! az dziwi mnie to u Slowakow !! :crazyeye: ja dla swoich burkow dostalam 2 championaty po niecalym miesiacu od skonczenia Quote
BarbeSale Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 tak, moja sunia ma dlugi zakrecony ogon :) a co do stawki sznaucerow podam ale jak wroce ze szkoly :) wiec wieczorkiem, ale wsyzstkich psow bylo jak na moj gust duzo bo az ponad 1400 :) a co do tego dlaczego Zw. SK. daja na krajowkach, wydaje mi sie ze do bratyslawy przyjezdza i tak wystarczajaca liczba psow, wiec dlaczego by nie dac tego tytulu na krajowkach co by wiecej psov :) przyjechalo :D i jeszcze co do miejsca wystawy w BB, supeR !!!! kilometry lak zeby psa wyprowadzic :) 2 mankamenty :D "nie najczystrze" ubikacje i mokradla obok glownego ringu ;] Quote
Jakaranda Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Gratulacje dla wszystkich, którym się powiodło, pozdrowienia dla tych, którym tym razem gorzej poszło - następnym razem się uda. Jechałam przez Chyżne, wracałam przez Cieszyn. Droga powrotna była krótsza i lepsza. Miło było poznać znajomych z Forum:loveu: Dla Elitesse: Sznaucery śr. p&s PSY kl.otw. ENDEMIT OD KOBYLIHO POTA kl.ch. BATMAN Ź RÓDLANA DOLINA SUKI kl.mł. AIMY MORAVIA HEART kl.posr. AMBRA DEMITRA kl.otw. GENNY LEE IMPRESE kl.weter. RAMONA ZBOJECKA SAGA (tak było w katalogu, chyba niektóre nazwy z błędem) Quote
dorotal Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Poprosze o king charles spaniel (jesli byly) i ilosci buldozkow francuskich w klasach :lol: Quote
PSYLLA Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Bardzo proszę o stawkę posokowców bawarskich (FCI 217) + sędziego Quote
Noelani Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 [quote name='sh_maniak']Ma ktos jakies fotki? :) Ja mam :lol: Ale zadnego z ringu :roll: Wjezdzamy: Nokautujemy konkurencje :mad: Cieszymy sie ze zwyciestwa :multi: Zwiedzamy Narodna Prirodna Rezervacie :razz: I wracamy :-( Quote
Asdf Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Chciałabym sobie umieć wyobrazić haszczaka siedzącego koło szosy :) Quote
sh_maniak Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Moja Asiulka w Bańskiej :loveu: Noelani my cie chyba przyłapałysmy na robieniu tych fot :razz: Quote
Recommended Posts