Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV VETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA

BANSKÁ BYSTRICA

07.05.2006

Ing. Miroslava Záchenská, Ľaliová 13, 976 31 Vlkanová, e-mail: mzachenska@indprop.gov.sk

Ing. Pavol Lupták, Ďumbierska 20, 974 01 Banská Bystrica, Tel: 048/ 418 81 01

1.uzáv. prihl. 14.03.2006, II. uzáv. prihl. 14.04.2006

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sh_maniak napisał(a):
właśnie o to chodzi, że w Banskiej nie ma zw słowacji :placz: , też myslałam, ze jest :placz:

No z 5 h trzeba liczyć, niby 300km mam, ale trasa :mad:

Marcik nie ma ZW.SK? Zawsze w Banskiej Bylo:cool3: Vitaz Slovenska i Vitaz Slovenska Mladych;)

Posted

no to ciekawe...:shake: czemu nie poprwili nic na stronie:angryy: :angryy: :angryy: :angryy: no to coś czuję, że sie jednak wyspię...
pozdrowionka dla wszystkich

Posted

[quote name='Mokisia']NÁRODNÁ VÝSTAVA PSOV V�ETKÝCH PLEMIEN, CAC, VÍŤAZ SLOVENSKA

Na tej wystawie jest przyznawany tytuł Zw.Słowacji tak samo ja Mł.Zw.SK!

Posted

Ja tez jestem zawiedzona, że nie ma tego tytułu :placz:

Ale chce i tak powalczyć z sunka o drugiego słowackiego CAC 9 to będzie jej drugi występ w Słowacji), a to juz by była połowa Ch. Sk :cool3: ... trzymajcie kciuki za Askę dziewczyny ;)

Posted

Savannah napisał(a):
Na tej wystawie jest przyznawany tytuł Zw.Słowacji tak samo ja Mł.Zw.SK!

Nie jest :(

Pisalam kiedys pod podany email do jakiejs kobiety i odpisala mi ze w tym roku Zwyc.Slowacji bedzie w Koszycach.

Ale swoja droga to skandal ze bledne informacje sa na stronie :mad:

Posted

a ja sie nie wyspalem ale mamy CAJC i zw. rasy :) + nasza suka jest obojniakiem bo na juniorach wybieglem i w psach i sukach :D

PS: nawet kundel by mogl sie przebiec po ringu honorowym bo nic nie sprawdzali :>

PS2: jechalem przez Chyzne

Posted

Na Słowacji zmieniają co trochę wystawę związaną z tytułem "Vitez Slovensko". Myśmy byli na dwu - raz w Preszowie i raz w Bańskiej. Bańską wspominamy dobrze - przyjemny hotel prawie u wrót stadionu, ładna pogoda. Z ciekawostek - na ringu jamników był stół, a na nim waga i każdy jamnior był ważony i mierzony. W Preszowie było przedziwnie - na jednym ringu na zmianę na ringu teriery i ozdóbki. Myśmy ze skye'ami byli pomiędzy pudlami miniaturami a pekińczykami. Poziom terrierów słowackich był wtedy taki, że wszystkie trzy miejsca na grupie wzięły terriery z Polski. Nie chwaląć się BOG terrierów był nasz Frodo Baggins.:multi: To był jego jedyny raz, kiedy wziął grupę.
Zadziwia mnie zawsze dlaczego "Vitez Slovensko" jest dawany na prowincjonalnych wystawach krajowych, a nie na najważniejszych na Słowacji międzynarodowych np Bratysława czy Nitracanis. :roll:
Co do championatu Słowacji. Trzeba wysłać kopie wszystkich czterech CAC, kart ocen , przesłać 10 euro na specjalne konto (najlepiej o nr zaemailować do skj), a potem uzbroić się w cierpliwość. Ja po 10 miesiącach czekania napisałam e-mail. No i po kilku dniach dostałam odpowiedź, a zaraz potem championat. Po prostu o nim zapomnieli !:mad:

Posted

BarbeSale czy Twoja suka ma ogon?

Moja Noelani wrocila z CAC i BOB, skonczyla ChSK :multi:

Jechalam przez Cieszyn i znowu trafilam na ta gore:mad:

Ale tym razem ja troche obfotografowalam ;)

Gratulacje dla wszystkich ktorzy byli, walczyli i dla tych co powygrywali rowniez ;)

Posted

Bańska Bańska i po Bańskiej :evil_lol:

My też na tarczy, moja syberianka drugi raz na Słowacji, drugi CAC i drugi BOB :cool3:

Miło było poznać dgm na ww wystawie :razz:

Posted

[quote name='sirion']Co do championatu Słowacji. Trzeba wysłać kopie wszystkich czterech CAC, kart ocen , przesłać 10 euro na specjalne konto (najlepiej o nr zaemailować do skj), a potem uzbroić się w cierpliwość. Ja po 10 miesiącach czekania napisałam e-mail. No i po kilku dniach dostałam odpowiedź, a zaraz potem championat. Po prostu o nim zapomnieli !:mad:

ale dlugo ! az dziwi mnie to u Slowakow !! :crazyeye: ja dla swoich burkow dostalam 2 championaty po niecalym miesiacu od skonczenia

Posted

tak, moja sunia ma dlugi zakrecony ogon :)

a co do stawki sznaucerow podam ale jak wroce ze szkoly :) wiec wieczorkiem, ale wsyzstkich psow bylo jak na moj gust duzo bo az ponad 1400 :)

a co do tego dlaczego Zw. SK. daja na krajowkach, wydaje mi sie ze do bratyslawy przyjezdza i tak wystarczajaca liczba psow, wiec dlaczego by nie dac tego tytulu na krajowkach co by wiecej psov :) przyjechalo :D

i jeszcze co do miejsca wystawy w BB, supeR !!!! kilometry lak zeby psa wyprowadzic :) 2 mankamenty :D "nie najczystrze" ubikacje i mokradla obok glownego ringu ;]

Posted

Gratulacje dla wszystkich, którym się powiodło, pozdrowienia dla tych, którym tym razem gorzej poszło - następnym razem się uda.

Jechałam przez Chyżne, wracałam przez Cieszyn. Droga powrotna była krótsza i lepsza.
Miło było poznać znajomych z Forum:loveu:

Dla Elitesse:

Sznaucery śr. p&s

PSY
kl.otw.
ENDEMIT OD KOBYLIHO POTA
kl.ch.
BATMAN Ź RÓDLANA DOLINA
SUKI
kl.mł.
AIMY MORAVIA HEART
kl.posr.
AMBRA DEMITRA
kl.otw.
GENNY LEE IMPRESE
kl.weter.
RAMONA ZBOJECKA SAGA
(tak było w katalogu, chyba niektóre nazwy z błędem)

Posted

[quote name='sh_maniak']Ma ktos jakies fotki? :)
Ja mam :lol: Ale zadnego z ringu :roll:

Wjezdzamy:

Nokautujemy konkurencje :mad:

Cieszymy sie ze zwyciestwa :multi:

Zwiedzamy Narodna Prirodna Rezervacie :razz:

I wracamy :-(