LadyS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Biutka napisał(a):Ja ładnie poproszę o AST'y :D O widzisz, ja robiłam jednak głównie staffiki - z astów mam zwycięzcę chyba BIS młodzieży albo szczeniąt... Nie pamiętam. Quote
LadyS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 agnethka napisał(a):to ja poproszę o staffiki ;) Ciebie też mam na zdjęciach ;) Quote
ewka122 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 A ja wrócona i OGROMNIE wykończona!! Wystawiane przeze mnie psiaki zdobyły: Field Spaniel: kl. młodzieży, oc. dosk. lok. 1, Zw. Młodzieży, NJwR, BOB, IV BIS Junior, III BOG, Buldog angielski: kl. championow, oc. dosk. lok. 1, CWC, NDPwR, BOB, (nie zostali do finałów), Mops: kl. młodzieży, oc. dosk. lok. 1, Zw. Młodzieży, NJwR, (nie zostali do finałów), Doberman: kl. otwarta, oc. dosk. lok. 1, CWC, Owczarek Australiski: kl. młodzieży, oc. bardzo dobra. Młody Prezenter: Ja - 5/5 pkt, bez kwalifikacji do finałów(bardzo się cieszyłam, że nie otrzymałam kwalifikacji, ponieważ byłam niesamowicie zmęczona) Przygotowynane przeze mnie osoby: Dominika Mazurek: gr. młodsza, 5/5 pkt, kwalifikacja do finału, II miejsce, ogółem puktów: 5 + 8 = 13 ( uzyskalam max. liczbę pkt możliwą do uzykania stając na II lokacie); Krystyna Kobiałka: gr. młodsza, 5/5 pkt, kwalifikacja do finału, I miejsce, ogółem puktów: 5 + 10 = 15 ( uzyskalam max. liczbę pkt możliwą do uzykania stając na I lokacie); Katarzyna Grążek: gr. starsza, 5/5 pkt, kwalifikacja do finału, I miejsce, ogółem puktów: 5 + 10 = 15 ( uzyskalam max. liczbę pkt możliwą do uzykania stając na I lokacie) oraz Zw. Dnia czyli uzyskała 20/ 20 pkt( MAX. liczba punktów do uzyskania w konkursie); Ponadto pokazałam się również w Naj. Parze Hodowlanej z Dobermanami oraz na wyborze Naj. Psa Oddziau Lubelskiego z Field Spanielem, lecz bnie uzyskując wyższych wyników. Jestem ogromnie zadowolona :)))) Quote
evel Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Wrażenia z wystawy bardzo fajne, aczkolwiek chyba umrę, bo mnie spiekło na amen... :shake: Mam foty, jak obrobię, to wstawię... Wiedzieliście, że jamniki mogą być pręgowane?! :crazyeye: Najlepsze były kobiety, które siedziały na BISach za nami... :evil_lol: "Ten husky nie ma kątów!", "Okropny ma tył!" - to dzieciaku tosa inu, chociaż komentarz taki padał pod adresem większości wystawianych na BISach psów... Że okropne tyły, że grube, że takie, że śmakie... Nie ma to jak znajomość wzorców :razz: No i to: http://www.dogomania.pl/threads/142760-Jak-reagujecie-na-chamstwo-innych-psiarzy-2/page318?p=14870772#post14870772 :shake: Quote
LadyS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Zdjęcia z bullowatych: http://pl.tinypic.com/useralbum.php?ua=jzcS3IoR36b4mc%2BmpPFuxg%3D%3D Średnie miałyśmy miejsca, bo te ringi jakoś beznadziejnie były ustawione.. Quote
LadyS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 agnethka napisał(a):można kraść? i użyć np. na www - jak podpisać autora? ;) Można kraść, będzie mi bardzo miło - można podpisać mną:D tj. Paulina Dudek Quote
Hawanka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Gratulacje dla wszystkich :loveu::multi: I czy ma ktoś fotki hawańczyka wiem ze była jedna sunia w klasie młodzieży i shih tzu ???? Quote
LadyS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja nie mam - przejrzałam fotki i mam: - wstawione już staffiki i bulle - dobermany (wszystkie lub prawie wszystkie) - leonbergery (j.w.) - pana basseta - wszystkie prezentacje BISów (podium) - Młodych Prezenterów - trochę rottków Quote
essence67 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Czy mógłby mi ktoś powiedzieć, jakie rasy wygrały BIS, BOG itp? Bo musiałam zmyć się wcześniej :| Quote
LadyS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 W klasie Baby - 1. Doberman; 2. Akita; 3. Kaukaz W klasie Szczeniąt - 1. Husky; 2. Tosa inu; 3. West Potem w użytkowych - 1. nie pamiętam, 2. na pewno jamnik szorstkowłosy; nie pamiętam miejsc 1, 3 i 4, ale w zwycięzcach były golden, flat i doberman... Potem były polskie rasy - 1. Chart polski; 2. Polski gończy 3. Ogar polski i 4. Podhalańczyk Weterani - 1. Belg, 2. Husky 3. Golden 4. Whippet Młodzież - 1. Bokser, 2. Szpic wilczy 3. Amstaff Okręg lubelski - 1. Gordon seter; 2. Beagle, 3. Jużak Pary - 1. Whippety, 2. Setery irlandzkie 3. Szeltie 4. Jamniki długowłose Quote
Saga200 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Moja BRIDA Morning Smile, zdobyła: - oc. dosk., I lokata, NDSwR, CWC i BOB. Tym samym ROZPOCZĘŁA CHAMPIONAT POLSKI! :multi: To wielkie zaskoczenie z mojej strony ^^ Oprócz tego na MP z Bridką: 5/5 bez kwalifikacji do finałów. Quote
Kisses Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 lok.2 na parach miały chyba setery czerwono-białe... ? My rozpoczęliśmy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI, V1,Zw.Mł.,NJwR !!! :loveu: Na JH 5/5 bez kwalifikacji ;) Ma ktoś coś mojego? Cairn terier, rudy, pies, klasa młodzieży :D Quote
LadyS Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Kisses napisał(a):lok.2 na parach miały chyba setery czerwono-białe... ? My rozpoczęliśmy MŁODZIEŻOWY CHAMPIONAT POLSKI, V1,Zw.Mł.,NJwR !!! :loveu: Na JH 5/5 bez kwalifikacji ;) Ma ktoś coś mojego? Cairn terier, rudy, pies, klasa młodzieży :D Nom, setery czerwono-białe, irlandzkie ;) Twojego to ja wygłaskałam i podziwiałam :lol: Quote
AnkaW Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Ja wróciłam w barwach narodowych na ciele :roll::roll:, teraz mam dreszcze :-( Mój grzywek KARAT Pastoral dosk. 1 cwc ,Zwycięzca, BOB, fin. 6 na BOG. GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW :multi::multi: Quote
panbazyl Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 agnethka wielkie dzięki za to że mogłam dojechać na wystawę (gdyby nie Wielka pomoc to bym do tej pory szła piechotą do Świdnika!!!!), dzięki za śliczne rozety i miłe spotkanie! Mnie jakoś upał nie przeszkadzał - skorzystaliśmy z pożyczonego cienia na ringu labków. Pierwsze koty za płoty. Panbazyl Herbu Bazyl w bejbikach 2 miejsce, za "jeszcze nieco niesforny ruch" czyli w tłumaczeniu na nasze - "weź se babo i połaź z psem na smyczy.....":evil_lol: Quote
panbazyl Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 agnethka napisał(a):ależ prosze bardzo ;) nam też było bardzo miło Was poznać ;) :) :) :) a moze ktoś ma foty z ringu labkow???? Bo ja bylam tak zajęta spotkaniem z rodziną, czyli z siostrami Panbazyla, ze zapomnialam ze w plecaku jest aparat.... Zagadalam się w tym pożyczonym cieniu. Quote
Marzena>> Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 Emiko napisał(a):Pierwszy puchar dla naszej Emiko (Akita Amerykańska); Klasa BIS Baby lok. 2 z 31;) Cudownie, Ogromne gratulacje :) Quote
Saga200 Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 psy - klasa młodzieży: SZAFIR z Willi Polanka psy - klasa pośrednia: GAZDA Herbu Węszynos NAŁÓG ze Studenckiej Biedy SIRIUS WINCENTY psy - klasa otwarta: DROKS z Huculskiej Łąki psy - klasa championów: RELAKS Hulaj Dusza suki - klasa młodzieży: ELZA z Krainy Łowców ESKADA z Krainy Łowców FORTUNA Kłusująca Sfora FCI HUBA Gończa Fantazja WIZJA Świecka Tradycja suki - klasa pośrednia TATRA Miłosny Trop (FCI) suki - klasa otwarta FIGA Herbu Węszynos HECA Jednorożec RACA z Huculskiej Łąki suki - klasa championów BORÓWKA Herbu Węszynos Quote
McDzik Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 ladySwallow napisał(a):Ja nie mam - przejrzałam fotki i mam: - wstawione już staffiki i bulle - dobermany (wszystkie lub prawie wszystkie) - leonbergery (j.w.) - pana basseta - wszystkie prezentacje BISów (podium) - Młodych Prezenterów - trochę rottków Wstaw proszę leonbergery :) Czy mogę potem fotki na forum leonowe przerzucić? Oczywiście napiszę, że są Twojego autorstwa :) Z góry dziękuję Quote
Agatka Posted June 13, 2010 Posted June 13, 2010 To ja sie tez pochwale: Lhasa Apso - AMERICAN GIGOLO z Czańca - v1 CWC Zwciezca BOB BOG II sznaucer mini bialy - DON:T STOP ME NOW von Portenschlag - V1 Zw.Mł BOB Junior BOB sznaucer mini pis - UNLIMITED de Trufas Negras - V1 Zw.Mł. BOB junior sznaucer mini czarny - BLACK VELVET Mengo Celebration - WO 1 Best Baby Jesli ktos ma fote z pudła gr IX to byłabym bardzo zobowiązana !!!!! Quote
narisowa Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 to i ja się pochwalę - moje chłopaki: WOODY - BOB, BOG III, BIS JUNIOR IV:multi: i czekoladek zakończył MŁ CH PL - to jego 4 młodzieżowy championat :lol: NARIS - BOB, BIS Oddziału Lubelskiego :multi: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA [SIZE=3]EWELINY ZA PROFESJONALNĄ PREZENTACJĘ WOODY'EGO !!! Quote
LadyS Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 McDzik napisał(a):Wstaw proszę leonbergery :) Czy mogę potem fotki na forum leonowe przerzucić? Oczywiście napiszę, że są Twojego autorstwa :) Z góry dziękuję Tutaj link do wszystkich zdjęć: http://picasaweb.google.pl/105531313515779013645/WystawaLublinCzerwiec2010Leonbergery# Wydaje mi się, ze jest od drugiego psa, wcześniej się zagadałam i nie dobiegłam :lol: narisowa napisał(a):to i ja się pochwalę - moje chłopaki: WOODY - BOB, BOG III, BIS JUNIOR IV:multi: i czekoladek zakończył MŁ CH PL - to jego 4 młodzieżowy championat :lol: NARIS - BOB, BIS Oddziału Lubelskiego :multi: SERDECZNE PODZIĘKOWANIA DLA [SIZE=3]EWELINY ZA PROFESJONALNĄ PREZENTACJĘ WOODY'EGO !!! Mam Was chyba tutaj z Narisem: http://lh5.ggpht.com/__PzL0RsYOIA/TBVHE5IogpI/AAAAAAAAAcs/HkLvHL48CeM/PICT0974.JPG ;) "Agatka" napisał(a):Jesli ktos ma fote z pudła gr IX to byłabym bardzo zobowiązana !!!!! Ja mam tylko pudla dużego, i to nie podczas oceniania, a już po. Quote
Hawanka Posted June 14, 2010 Posted June 14, 2010 czy moge poprosić dobrego duszka o stawke Hawańczyka i coton de tuler ,shih tzu ??? wiem ze w hawańczykach była jedna sunia bardzo mi zależy :roll: z góry dziękuje :) Quote
Recommended Posts