Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psów Rasowych- Lublin 13.06.2010r.

Recommended Posts

Posted

też się nad tym zastanawiałam czy coś będzie z potwierdzeń, ale w końcu dostałam przed chwilą email z potwierdzeniem.
tylko że w moim przypadku trzeba drukować cztery kartki na cztery zgłoszenia.... szkoda że nie mogli przysłać czterech na jednej kartce ,byłoby mniej drukowania ;p

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę że potwierdzenia nie są konieczne, wystarczy zaświadczenie o szczepieniu p/wściekliźnie i potwierdzenie wpłaty. Numerek też można sobie zapamiętać.

Posted

Właśnie, trzeba lecieć po osobny papierek na wściekliznę czy wystarczy książka? Bo od znajomej słyszałam, że książka im całkiem wystarczy...

Ja potwierdzonko sobie dzisiaj wydrukowałam :D

Posted

ja potwierdzenie nie drukuję, bo mi się tusz skończyl w drukarce.... ot problem. :)

A poza tym na stronach lubelskiego ZK jest napisane, że jak ktoś figuruje na liście wystawców, znaczy się że wszystko ok - tylko potwierdzenie wpłaty i szczepienie sierściucha od wścieklizny konieczne. Oszczędzajmy drzewa!!!!

Posted

Czy ktoś mógłby pomóc w transporcie suki doga niemieckiego w dniu wystawy z Opola do nowego domu w Lublinie? Wiem, że dog zajmuje mnóstwo miejsca a na wystawy nikt pusto nie jedzie, ale może akurat

Posted

no i mnie nie będzie:placz: "szofer" odmówił przejazdu:mad: i teraz nie mam transportu:shake: kurczę a tak bardzo chciałam dowiedzieć się jak Gajka w młodzieży wypadnie przed Warszawą:roll:

Posted

[ [/FONT]
[FONT=Verdana]jeśli dobrze pamiętam, to chyba rok temu zrobili tak samo
[/FONT]

Dobrze pamiętasz a ja niestety zapomniałem, że w Lublinie mają taką oszczędnościową metodę.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Czy jakaś dobra duszyczka mogłaby podejść pod ring z Boston Terrierami i cyknąć kilka fotek mojemu dziecku w klasie młodzieży (suczka)?

Jak znajdę, to się postaram :)

Posted

jaki jest dokładny adres?
przy jakiej ulicy jest ten stadion? (bo nas będzie nawigacja prowadziła i nie wiem czy jak wpisze tylko Stadion AVII Świdnik to czy znajdzie miejsce)

Posted

Adres oraz wspólrzędne wklejam ze strony:
"LOKALIZACJA : ŚWIDNIK, ul. Sportowa - Stadion Avii
Współrzędne GPS : 51,225284 ° N 22,695243 ° E"
Proszę ;)

Posted

[quote name='panienkabubu']Ring nr 10, sędzia Jakub Kruczek, Boston Terrier suka klasa młodzieży wchodzi jako szósta na ringu, nr startowy 896. Bardzo proszę :modla:

Mój mail do ewentualnych fotek: dreamsbecomeareality@onet.eu

Będę bardzo wdzięczna, tak długo jej nie widziałam :(

Dobrze, naprawdę się postaram, zapiszę sobie ;) A czy są jakieś godziny określone dla ras?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dobrze, naprawdę się postaram, zapiszę sobie ;) A czy są jakieś godziny określone dla ras?

Nie ma, ale sędziowanie zaczyna się o 10:00. Wiec myślę, że ok 10:15-10:20 mała będzie na ringu. Wielkie dzięki.

Posted

My wróciliśmy z:
Batavia Red Pearl in Ginger- Lok.1, NSwR
Speedy Rules Red Pearl in Ginger- Lok.1, Zw. Mł, NJwR- Tym samym ukończyła mł. ch. pl :D

I wystawiana przeze mnie AVA z hodowli Crazy- Staff- Lok. 2 w szczeniakach :D

Wystawa super, piękna pogoda, ale cóż z tego, korki w drodze powrotnej, no ale załapaliśmy się na ten piknik lotniczy haha. :)

Posted

Ja mam dużo zdjęć - głównie jednak terierów typu bull, dobermanów, leonbergerów, suczkę boston terriera i zdjęcia z BISów prócz najlepszych w rasie, bo tak prażyło,. a my tacy spaleni, ze pojechaliśmy wcześniej...