Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psów Rasowych- Lublin 13.06.2010r.

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Foxowa napisał(a):
Tak przy okazji, szukam nadal psiaka na MP.
Obojętnie z rasą byle tylko umiał chodzić na ringu i pójdzie z obcą osobą.

jesli futrzak odpowiada to możesz iść ;-))

Posted

Narisowa pisząc asystentów miała na mysli osoby, które zdały egzamin asystencki i uczą się jak być sędzią kynologicznym! sekretarzem na ringu może być każdy,ale nie każdy jest asystentem.

Posted

[quote name='panbazyl']ja za rok moze się skuszę na asystę! :) Pisać umiem....

Narisowa pisząc asystentów miała na mysli osoby, które zdały egzamin asystencki i uczą się jak być sędzią kynologicznym! sekretarzem na ringu może być każdy,ale nie każdy jest asystentem.

Posted

[quote name='ludwik13']

dziękuję za uściślenie informacji! :)
I proszę Cię - wyluzuj trochę!
Może umówimy się gdzieś na herbacie?

Posted

Witam :)
Wybieram się na tą wystawę jako widz i mam pytanie.. Nigdzie nie mogę znaleźć harmonogramu, w jakich godzinach, na jakich ringach, jakie grupy będą oceniane. Zależy mi, żeby obejrzeć pudle, rhodesiany i border collie, a w dniu wystawy nie chciałabym latać gorączkowo i szukać informacji, o jakiej godzinie dane grupy będą prezentowane.
Czy macie link do dokładnego harmonogramu, czy coś takiego po prostu nie istnieje?

pozdrawiam!

Posted

Dzięki za odpowiedź (i to błyskawiczną :D)!
Będę śledzić informację na stronie! Sama mogę siedzieć cały dzień na miejscu od 10 rano, ale obawiam się, że chłopak po godzinie zacznie mi marudzić, że chce do domu :)

pozdrawiam!

Posted

Mam pytanie - do kiedy można wpłacać pieniądze ? Zagapiłam się i zapomniałam a najwcześniej zrobię to we wtorek. Jest w ogóle jakiś limit tak jak ze zgłoszeniami [formularz nadal jest :diabloti:] ? ;)

Posted

Ze strony oddziału
"Lista wystawców i plan sędziowania opublikowane będą na naszej stronie 04.06.2010 r."

nie wiem czy tak długo wytrzymam :evil_lol:

Posted

AnkaW napisał(a):
Ze strony oddziału
"Lista wystawców i plan sędziowania opublikowane będą na naszej stronie 04.06.2010 r."

nie wiem czy tak długo wytrzymam :evil_lol:

I my zgłoszone :) Wesoły autobus jedzie!!!

Posted

essence67 napisał(a):
Napiszę Wam we wtorek dokładny harmonogram sędziowania, bo będę w związku :D Wczoraj go czytałam, chyba o 13:30 ma być MP...

:cool3::cool3:

Posted

LUBLIN - 13.06.2010

KRAJOWA WYSTAWA PSÓW RASOWYCH

LISTA ZGŁOSZEŃ NA WYSTAWĘ 13.06.2010 r. ZOSTAŁA ZAMKNIĘTA
Zgłoszenia do konkurencji "Para hodowlana" i "Młody prezenter" prosimy przesyłać drogą mailową. do dnia 03.06.2010 r.
Lista wystawców i plan sędziowania opublikowane będą na naszej stronie 04.06.2010 r.
Miejsce wystawy: Stadion AVII Świdnik.
Piękny teren i praktycznie nieograniczona ilość miejsc parkingowych.

Termin przyjmowania zgłoszeń - 27 maja 2010 r.

Posted

jest już podział sędziów na rasy w grupie I :

Izabela Olejniczak
Australian Cattle Dog, Bearded Collie, Biały Owczarek Szwajcarski, Bouvier des flandres, Owczarek Australijski, Owczarek Szkocki (krótko i długowłosy), Welsh Corgi
Bożena Kalinowska
pozostałe rasy