Bura Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Jeśli nie boisz się Igora, to możemy Ci go wypożyczyć :) Quote
psiulka Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Bura napisał(a):Jeśli nie boisz się Igora, to możemy Ci go wypożyczyć :) Bardzo chętnie, będę się jeszcze kontaktować z Panią :) Quote
Bura Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 psiulka napisał(a):Bardzo chętnie, będę się jeszcze kontaktować z Panią :) Oki, zapraszam :) Quote
Foxowa Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Tak przy okazji, szukam nadal psiaka na MP. Obojętnie z rasą byle tylko umiał chodzić na ringu i pójdzie z obcą osobą. Quote
.Agata. Posted May 22, 2010 Posted May 22, 2010 A czy ktoś z warszawiaków miałby chęci przewieźć dla mnie małego chomika w dniu wystawy ? Całkiem możliwe,że zostałby 'podrzucony' w umówione miejsce w stolicy ;) Bardzo ładnie proszę :loveu: Quote
whitewestie Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 Juz jestesmy zgloszone i pewnie dojedziemy, bo mamy blisko i nie trzeba rano wstawac. Na MP moge zaproponowac moja westie. Quote
Kisses Posted May 24, 2010 Posted May 24, 2010 A ja mogę powiedzieć, że w Radomiu miałam przyjemność pochodzić trochę z Sarcią (psiak WhiteWestie), mała chodzi bardzo fajnie, stoi też spoko :loveu: I ogólnie jest kochana ;) Gdyby ktoś potrzebował pomocy w wystawieniu to, w miarę moich możliwości, mogę pomóc :) Quote
AnkaW Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Zgłoszeni, potwierdzeni, transport jest więc do zobaczenia.:lol: Quote
Musiałek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 A czy ktoś z warszawiaków miałby chęci przewieźć dla mnie małego chomika w dniu wystawy ? Całkiem możliwe,że zostałby 'podrzucony' w umówione miejsce w stolicy Bardzo ładnie proszę hejka, jesli nadal szukasz to moge go podrzucic :) odbior albo w Babicach, albo Nowy Swiat, albo Wawer albo Mokotów dolny :) Quote
milamini Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 [quote name='Musiałek']A czy ktoś z warszawiaków miałby chęci przewieźć dla mnie małego chomika w dniu wystawy ? Całkiem możliwe,że zostałby 'podrzucony' w umówione miejsce w stolicy Bardzo ładnie proszę hejka, jesli nadal szukasz to moge go podrzucic :) odbior albo w Babicach, albo Nowy Swiat, albo Wawer albo Mokotów dolny :) Iwonka- ty to umiesz czytać w moim umyśle :) Dodam, że Babice lub okolice- Jelonki, Bemowo, Wola niedaleka, czy Bielany. Quote
Musiałek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 agnethka napisał(a):oooo czyżby było więcej aussie na wystawie? ;) z tego co wiem to 6 + ewentualnie Twoje :)) no i nie wiem jak inne :)) Quote
Kisses Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ooo, Musiałki, super, że będziecie :D Mam nadzieję, że się jakoś na Was natknę :) Quote
Musiałek Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 zapraszamy :) bedziemy pod biało niebieskim namiotem z wybiegiem dla psów :)) Quote
McDzik Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 Arniego nie zgłaszam, ale jeśli komuś przyda się pomocna dłoń w wystawianiu piesków, służę pomocną dłonią i postaram się jakoś dojechać na wystawę :) EDIT: jednak mnie nie będzie, mam inny wyjazd w tym terminie... Quote
ylonka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 essence67 napisał(a):Będzie ktoś z I grupy? :D Będę sekretarzować ;) taj ja zgłaszam maliniaka, wiesz juz coś moze o sędzinie? Quote
ylonka Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 agnethka napisał(a):ja wiem ,ze to będzie jej debiut :) Na prawde?? kurcze to zaczynam się bac, bo moja malinka pozwala tylko mi zęby sprawdzac. Myślicie, że jesli jej powiem ze to tez i mój debiut to nie bedzie wkąłdała rąk do pyska?? dodam ze wystawiam malinke w młodzieży Quote
panbazyl Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 ylonka napisał(a):Na prawde?? kurcze to zaczynam się bac, bo moja malinka pozwala tylko mi zęby sprawdzac. Myślicie, że jesli jej powiem ze to tez i mój debiut to nie bedzie wkąłdała rąk do pyska?? dodam ze wystawiam malinke w młodzieży sędzia nie musi wkladać rąk w paszczę zwierza. Wcale!!! bardzo często to właściciel otwiera paszczę zwierzakowi a sędzia patrzy co tam w srodku. :) w końcu co to za przyjemność mazać się w ślinie tylu zwierzaków.... A na ringu umywalki nie ma. Tak jest praktykowane za granicą bardzo często, jak w Polsce nie bardzo wiem, bo malo jeździmy po Polsce..... Quote
panbazyl Posted May 25, 2010 Posted May 25, 2010 agnethka napisał(a):no bo weźcie przy samcach: za ząbki, za jajeczka, za ząbki, za jajeczka... :D wiesz, to może być fascynujące:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
narisowa Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Jutro ostatni dzień zgłoszeń ! ZAPRASZAMY !!! ZAPRASZAMY !!! i WYSTAWCÓW i ASYSTENTÓW Quote
panbazyl Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 [quote name='narisowa']Jutro ostatni dzień zgłoszeń ! ZAPRASZAMY !!! ZAPRASZAMY !!! i WYSTAWCÓW i ASYSTENTÓW ja za rok moze się skuszę na asystę! :) Pisać umiem.... Quote
Kisses Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 My dzisiaj kaske wysłaliśmy, teraz czekamy na zakończenie zgłoszeń, no i listy psów i plan :loveu; Quote
Recommended Posts