panbazyl Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='AnkaW']a tam nie można :evil_lol: w tamtym roku po raz pierwszy odkąd jeżdże na wystawy nie mogłam znaleźć swojego ringu :cool3:[/QUOTE] [quote name='Kisses']Jak jest się zdolnym, to się wszędzie da zgubić :D[/QUOTE] dokładnie!!!!!! :) Quote
panbazyl Posted May 5, 2010 Posted May 5, 2010 no tak w świdniku nie ma mola.... Co najwyżej są mole. A mój junior już zgłoszony i opłacony! Quote
essence67 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Będzie ktoś z I grupy? :D Będę sekretarzować ;) Quote
.Agata. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kisses, gdzie znalazłaś zgłoszenie na MP ? Ja jakaś ślepa jestem a też wypadałoby się już zgłosić :eviltong: [boję się konkurencji.. :placz:] Quote
Kisses Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Zgłoszenia nie ma, wysyła się je mailowo na wystawowe adres :) Agata, z jakim psiakiem idziesz? Quote
.Agata. Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Bouvierką prawdopodobnie ;) Dziwnie,że trzeba normalnie - mogli by chociaż napisać, w tamtym roku było normalne zgłoszenie a teraz to nawet nie wiem co napisać :eviltong: Quote
Kisses Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 To zaraz spodziewaj się PW, wyśle Ci, co ja napisałam :) Albo weź napisz do mnie na gg czy skype :P Quote
AnkaW Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Hej czy ktos z moich okolic /Stalowa Wola podkarpackie,/ może mnie zabrać na tą wystawę z jednym psiakiem. Transpotr mi odpadł i nie wiem czy zgłaszać psiaka. Quote
Viris Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 AnkaW, na razie nic nie obiecuję bo nie wiem czy nie pojadę do Lublina na kilka dni. Na wystawę oczywiście też się wybieram i do końca ale jeszcze za długo niestety na konkretne decyzje. Przypomnij mi się na PW przed terminem zgłaszania gdybyś nikogo nie znalazła. Quote
mimi_91 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Powiedzcie mi czy w razie deszczu jest gdzie się tam schować na chwilę?? Quote
essence67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mimi, raczej nie. W tamtym roku również padało i ludzie chowali się na własną rękę ;D Najczęściej pod jakieś namioty lub coś w tym stylu. Quote
mimi_91 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Dziękuję za odpowiedź ;) W takim razie mam nadzieję, że padać nie będzie bo jeszcze nie jestem wyposażona w takie wystawowe sprzęty jak namiot na przykład :lol::roll: Ja tam mogę zmoknąć byleby tylko Gajka nie zmokła :evil_lol: Quote
essence67 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Oho, to się spotkamy :D Wiesz co, ja myślę, że jeżeli zacznie padać to nic straconego. To w końcu tylko deszcz ;) Powiedziała mi tak pani sędzia, dla której ostatnio sekretarzowałam :D I tak najgorzej mają psy ozdobne ;) Quote
essence67 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 To prawda ;) Fajnie by było, gdyby dla psów ozdobnych był jakiś budynek, a reszta na powietrzu ;D Kiedyś było podobnie na MOSIRze... Quote
mimi_91 Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Nie tylko ozdóbki mają ciężko ;) Moja Gajka (bearded collie) choć pastuch, a nie ozdóbka kupę futra ma ;) Najwyżej zmokłą kurę wystawię :lol: Quote
Kisses Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 No właśnie, słoneczko zamawiamy :D I ładny foty przy nim wychodzą :evil_lol: Quote
Biutka Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ja będę na Mp prawdopodobnie z moim ASTem :) Muauhaha ]:-> Quote
milamini Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 narisowa napisał(a):generalnie do 24 maja, ale przez formularz na stronie oddziału myślę, że będą do 27 maja Lepiej późno niż później - wielkie ale dzięki za info :) To chyba się zgłosimy :evil_lol:, skoro tak wszyscy zachwalają :knajpa:, a jak jeszcze Legionowo by pieniążki zdążyło oddać to już full szczęścia bym miała :p Quote
AnkaW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 milamini napisał(a):To chyba się zgłosimy :evil_lol:, skoro tak wszyscy zachwalają :knajpa:, czyżbyśmy miały się w końcu poznać ???? :cool3::cool3: z jakim psiakiem będziesz? Quote
milamini Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 AnkaW napisał(a):czyżbyśmy miały się w końcu poznać ???? :cool3::cool3: z jakim psiakiem będziesz? Mam nadzieję, bo jakoś taaaki wielki kraj mamy- ja z Rudą Małpą- czyli Cogiśką. Quote
.Agata. Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Ja już też otrzymałam potwierdzenie w MP więc wszystko jest na dobrej drodze,byle pogoda dopisała :evil_lol: Quote
AnkaW Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 milamini napisał(a):Mam nadzieję, bo jakoś taaaki wielki kraj mamy- ja z Rudą Małpą- czyli Cogiśką. to jak się jakaś baba z czarnym łysym będzie kręcić koło waszego ringu to mnie zaczep, bo ja mogę po twarzy Cię nie poznać a rudzielca to już na pewno, Quote
Biutka Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 Agata_Roki napisał(a):Ja już też otrzymałam potwierdzenie w MP więc wszystko jest na dobrej drodze,byle pogoda dopisała :evil_lol: Ohh, zazdroszczę. Ja jednak chyba nie za bardzo, bo okazało się że z psem nie wypali :( Quote
Recommended Posts