Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psów Rasowych- Lublin 13.06.2010r.

Recommended Posts

Posted

[quote name='AnkaW']a tam nie można :evil_lol: w tamtym roku po raz pierwszy odkąd jeżdże na wystawy nie mogłam znaleźć swojego ringu :cool3:[/QUOTE]

[quote name='Kisses']Jak jest się zdolnym, to się wszędzie da zgubić :D[/QUOTE]

dokładnie!!!!!! :)

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kisses, gdzie znalazłaś zgłoszenie na MP ? Ja jakaś ślepa jestem a też wypadałoby się już zgłosić :eviltong: [boję się konkurencji.. :placz:]

Posted

Bouvierką prawdopodobnie ;)
Dziwnie,że trzeba normalnie - mogli by chociaż napisać, w tamtym roku było normalne zgłoszenie a teraz to nawet nie wiem co napisać :eviltong:

Posted

Hej czy ktos z moich okolic /Stalowa Wola podkarpackie,/ może mnie zabrać na tą wystawę z jednym psiakiem. Transpotr mi odpadł i nie wiem czy zgłaszać psiaka.

Posted

AnkaW, na razie nic nie obiecuję bo nie wiem czy nie pojadę do Lublina na kilka dni. Na wystawę oczywiście też się wybieram i do końca ale jeszcze za długo niestety na konkretne decyzje. Przypomnij mi się na PW przed terminem zgłaszania gdybyś nikogo nie znalazła.

Posted

Dziękuję za odpowiedź ;)
W takim razie mam nadzieję, że padać nie będzie bo jeszcze nie jestem wyposażona w takie wystawowe sprzęty jak namiot na przykład :lol::roll:
Ja tam mogę zmoknąć byleby tylko Gajka nie zmokła :evil_lol:

Posted

Oho, to się spotkamy :D Wiesz co, ja myślę, że jeżeli zacznie padać to nic straconego. To w końcu tylko deszcz ;) Powiedziała mi tak pani sędzia, dla której ostatnio sekretarzowałam :D I tak najgorzej mają psy ozdobne ;)

Posted

narisowa napisał(a):
generalnie do 24 maja, ale przez formularz na stronie oddziału myślę, że będą do 27 maja

Lepiej późno niż później - wielkie ale dzięki za info :) To chyba się zgłosimy :evil_lol:, skoro tak wszyscy zachwalają :knajpa:, a jak jeszcze Legionowo by pieniążki zdążyło oddać to już full szczęścia bym miała :p

Posted

milamini napisał(a):
To chyba się zgłosimy :evil_lol:, skoro tak wszyscy zachwalają :knajpa:,

czyżbyśmy miały się w końcu poznać ???? :cool3::cool3: z jakim psiakiem będziesz?

Posted

AnkaW napisał(a):
czyżbyśmy miały się w końcu poznać ???? :cool3::cool3: z jakim psiakiem będziesz?

Mam nadzieję, bo jakoś taaaki wielki kraj mamy- ja z Rudą Małpą- czyli Cogiśką.

Posted

milamini napisał(a):
Mam nadzieję, bo jakoś taaaki wielki kraj mamy- ja z Rudą Małpą- czyli Cogiśką.

to jak się jakaś baba z czarnym łysym będzie kręcić koło waszego ringu to mnie zaczep, bo ja mogę po twarzy Cię nie poznać a rudzielca to już na pewno,

Posted

Agata_Roki napisał(a):
Ja już też otrzymałam potwierdzenie w MP więc wszystko jest na dobrej drodze,byle pogoda dopisała :evil_lol:

Ohh, zazdroszczę. Ja jednak chyba nie za bardzo, bo okazało się że z psem nie wypali :(