Jump to content
Dogomania

Krajowa Wystawa Psów Rasowych- Lublin 13.06.2010r.

Recommended Posts

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AnkaW napisał(a):
ale przecież jest klasa baby, pisze o tym w opłatach 30 zł i w formularzu zgłoszeniowym

tiaaa.... Tylko trzeba by jeszcze formularz luknąć.... jak się ma kompa na 15 minut dziennie to czuję się jak pies ze smyczy spuszczony - wszędzie bym chciała i nigdzie nic nie zalatwię do końca.

Posted

milamini napisał(a):
Nieśmiało zapytam- do kiedy są zgłoszenia? Bo na stronie nie widzę

generalnie do 24 maja, ale przez formularz na stronie oddziału myślę, że będą do 27 maja

Posted

ze strony Związku
"Miejsce wystawy: Stadion AVII Świdnik.
Piękny teren i praktycznie nieograniczona ilość miejsc parkingowych.

Termin przyjmowania zgłoszeń - 27 maja 2010 r. "

Posted

[quote name='AnkaW']ze strony Związku
"Miejsce wystawy: Stadion AVII Świdnik.
Piękny teren i praktycznie nieograniczona ilość miejsc parkingowych.

Termin przyjmowania zgłoszeń - 27 maja 2010 r. "[/QUOTE]
o to super!!!! tam jest ok! Dużo miejsca na wyjścia z psami, coby kooop nie robiły na terenie wystawy. No i zawsze można helikopterem przylecieć bezpośrednio na wytawę - lotnisko za płotem.

Posted

To dobrze, bo zastanawiałam sie, czy moim gdzieś wyląduje :diabloti:

My pozgłaszani na wszystkie strony już. Mp, pies... Teraz czekamy :loveu:

Posted

a ja jeszcze nie zglaszałam swojego zadnego. we wtorek pojadę do związku i zrobię to bezpośrednio na miejscu - zawsze tak robię. Pewnie będzie młody debiutował. Niech pobiega sobie po ringu! Ciekawa jestem czy jakieś jego siostry też będą?

Posted

no nie było tak źle!!!! Potem było bardzo pięknie i słonce świeciło i wszystko wyschło!
A wcześniej chyba się spotkamy z niektórymi we Lwowie.... (mnie łatwiej za granicą spotkać jak w Polsce...)

Posted

[quote name='panbazyl']no nie było tak źle!!!! Potem było bardzo pięknie i słonce świeciło i wszystko wyschło!
[/QUOTE]

O taaak pięknie się zrobiło, szkoda że po ocenie :evil_lol:

[QUOTE]Kisses
[INDENT]A co było w tamtym roku? [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG]

[B]AnkaW[/B], będę się koło Grzywków kręcić, to może jakoś Was rozpoznam [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_biggrin.gif[/IMG] [/INDENT]
[/QUOTE]

ooo na pewno poznasz czarne, chude, skórzaste, rozczochrane. Takie cosik jak w avatarze :evil_lol:

Posted

[B]AnkaW[/B], Jak Cię nie rozpoznam, to może ktoś, kogo znam zna Ciebie i tak się spotkamy :D

Mam potwierdzenie MP i zgłoszenia Womba już w skrzynce mailowej, czyli mogę (prawie) spać spokojnie :D

Posted

[quote name='panbazyl']wiecie stadion Avii to nie jest jakiś ogromny obiekt. Ciężko się tam pogubić....[/QUOTE]

a tam nie można :evil_lol: w tamtym roku po raz pierwszy odkąd jeżdże na wystawy nie mogłam znaleźć swojego ringu :cool3: