bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Elitesse napisał(a):ale poszaleliscie !! ogromniaste gratulacje !!! :multi: :laola: :laola: czy byly jakies sznuacery srednie pieprz i sol zgloszone ? Który to jest numer FCI? Quote
Elitesse Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo napisał(a):Który to jest numer FCI? chyba 182 :eviltong: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 182 to mam w katalogu jako sznaucery i poniżej masz stawkę, ale mam jeszcze numer 181 i po ichniemu to"Rizensznaucer" oraz 183 "Cwiergsznaucer":crazyeye: Stawka 182: Tylko suki: kl. mł. DONNA CHIQUITA IVANOVNA BALTIJA z Litwy kl. wet. JUNA SILU CIFAS z Litwy Quote
Elitesse Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo napisał(a):182 to mam w katalogu jako sznaucery i poniżej masz stawkę, ale mam jeszcze numer 181 i po ichniemu to"Rizensznaucer" oraz 183 "Cwiergsznaucer":crazyeye: Stawka 182: Tylko suki: kl. mł. DONNA CHIQUITA IVANOVNA BALTIJA z Litwy kl. wet. JUNA SILU CIFAS z Litwy dziekuje slicznie :loveu: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Nie ma za co, dobrze, że się dogadałyśmy, które sznaucery :lol: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Aha! Teraz mi się przypomniało, że ta weteranka zajęła 2 lub 3 miejsce na bisie weteranów, chyba w sumie na 5 pokazywanych. Quote
Elitesse Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo napisał(a):Nie ma za co, dobrze, że się dogadałyśmy, które sznaucery :lol: te 181 to olbrzymy a 183 miniaturki :) Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 OK! Już się naumiałam;) ! Następnym razem, już nie będę Cię pytać o numer, po prostu: hasło- Elitess, odzew-182!:lol: Quote
Diana14 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo to ja tak ślicznie poprosze o staweczke FCI 156 :grins: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Diana14 napisał(a):bongobongo to ja tak ślicznie poprosze o staweczke FCI 156 :grins: Proszę bardzo: PSY: kl.szcz. ŻASAND ŻAS WILIAMS kl. mł. MICHELANDGELO PROKSENY kl. cham. CH RUS, RKF ENGLISH EBONY FANTAZIJA SUKI k. cham. RUSSIAN REVOLUTION FANTAZIJA Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 27, 2006 Author Posted March 27, 2006 No ładnie, a ja się zastanawiałam gdzie jest Santy, a Santy ze mną na BISie biegła! :lol: Wielkie gratualcje! bongobongo - co do nauki to my z Dorotą od samego przekroczenie granicy zaczełyśmy się uczyć jak jest "ostatni pokój" i "ostatnie piętro" :diabloti: Quote
Diana14 Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo napisał(a):Proszę bardzo: PSY: kl.szcz. ŻASAND ŻAS WILIAMS kl. mł. MICHELANDGELO PROKSENY kl. cham. CH RUS, RKF ENGLISH EBONY FANTAZIJA SUKI k. cham. RUSSIAN REVOLUTION FANTAZIJA Dziękuję ślicznie ;) :lol: Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 to ja poprosze o dożki FCI 235 bo wqidze że Dorotka mi nie podesłała widać późno wróciłą ;-) Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 jo-jo napisał(a):to ja poprosze o dożki FCI 235 bo wqidze że Dorotka mi nie podesłała widać późno wróciłą ;-) kolor mram.? (Bardotka! Na pomoc!) PSY kl.pos, AILEND IZ KOROLEVSKOGO ZAMKA kl.otw. SARGOS OBERON SUKI kl.mł. SARGOS BRANSZE TUAŁ kl. pos. ASSEL IZ KOROLEVSKOWO ZAMKA kl. otw. SARGOS FETIDA kl. cham IANA GRATIA SUPERIS kolor pał.? SUKI kl.otw. SARGOS PASADENA O rany! Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłam te ich litery, a w kolorach chyba się połapiesz, bo ja nie:crazyeye: W razie czego Bardotka poprawi:lol: Quote
Gana Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 mam pytanie czy był jakiś problem z wwozem psa do Kalliningradu? bo ja się chcę tam wybrać w tym roku też na jakas CAC-ową wystawke i chcialabym znać wszystkie UTRUDNIENIA ktore by mi mogly na drodze stanąć... Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Z wwozem psa nie było problemu, ale mieliśmy w paszporcie pieczątkę od weta powiatowego i także od niego kartkę A4. Myslę, że problemu nie ma, jak masz potrzebne dokumenty. Niektórzy nie biorą nic od powiatowego weta. My byliśmy w Kalinigradzie 2 razy i zawsze sprawdzali nam tą okrągłą pieczątkę od powiatowego. Quote
Bardotka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo napisał(a):kolor mram.? (Bardotka! Na pomoc!) PSY kl.pos, AILEND IZ KOROLEVSKOGO ZAMKA kl.otw. SARGOS OBERON SUKI kl.mł. SARGOS BRANSZE TUAŁ kl. pos. ASSEL IZ KOROLEVSKOWO ZAMKA kl. otw. SARGOS FETIDA kl. cham IANA GRATIA SUPERIS kolor pał.? SUKI kl.otw. SARGOS PASADENA O rany! Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłam te ich litery, a w kolorach chyba się połapiesz, bo ja nie:crazyeye: W razie czego Bardotka poprawi:lol: Oj, jestem:))) Witam wszystkich po powrocie (bardzo długim:( Po pierwsze dzięki ogromne dla Dogomaniackiej ekipy za super doping mojego łaciatego słoneczka - byliście świetni:))) Dużo arlekinów czyli marm.... i jedna sunia żółta:)))) Buziaki dla Wszystkich Quote
Bardotka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 jo-jo napisał(a):BARDOTKO-DOROTKO GRATULUJE :smilecol: :smilecol: :smilecol: Dianka wzięłą podobno wszystko co się dało :loveu: Jojeczku, Dzięki śliczne:))))))))))))))):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bardotka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 [quote name='bongobongo'];) Nas też chcieli przetrzymać i nawet cofnęli z "zielonego" pasa, ale zadzwoniliśmy do organizatorów, prosząc o pomoc i poskutkowało. Po telefonie od nich na granicę, "wykrzyczeli" pogranicznicy numer naszego samochodu i przepuścili, kierując nas nawet na wolny pas dla Rosjan. Za nami w ten sposób przejechały jeszcze 2 sam. z psami. Podobno po nas dalej mieli tak samo traktować wszystkich Plaków wracających z wystawy. Bardotka! O kórej byłaś na granicy? Bo my o 20.30. Chcieliśmy bardzo serdecznie POGRATULOWAĆ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM i podziękować za wspaniałą atmosferę:multi: :multi: :multi: !!!!!!!!! Bardotka! Miło było Cię w końcu poznać! Dobrze, że zakasowałaś tą Panią "od pianina" (hi, hi,);) Gwiezdny-wysłannik!Mam nadzieję, że nauki nie poszły w las;) ? My też wyjazd zaliczamy do udanych: Charger zdobył: CAC, NPwR, BOB, BOG III i ukończył Championat Rosji!!! :laola: :laola: Bongusiu, to my jechaliśmy za wami (czyli byliśmy jednym z 3 autek:)))):))))) Mi też bardzo było miło poznać w realu:cool3: Dzięki za doping:loveu: :cool3: Quote
jo-jo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Bardotka napisał(a):Jojeczku, Dzięki śliczne:))))))))))))))):loveu: :loveu: :loveu: Dorotko weekend jak najbardziej dla Ciebie udany :lol: a doLegionowa to przypadkiem nie jedzies? :razz: i widze że jak zwykle skromnie dogi i tylkko jeden polski...gdybyś wczesniej powiedziała (przy zgłaszaniu Dudka) że jedziecie to może i ja bym złosiła o ile bys mnie zabrała :lol: Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 Wreszcie się odezwałaś! Żartuję oczywiście:lol: , bo my też zmęczeni i zabiegani - poniedziałkowa rzeczywistość. Patrz, jak ta granica zmienia ludzi, czyli pozbawia zmysłu wzroku.... za diabła nie wiedziałam, że to Wy za nami.:crazyeye: A co do dopingu, to poprosimy o następne wygrane, co byśmy z wprawy w klaskaniu nie powychodzili......:evil_lol: ! Quote
Bardotka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 jo-jo napisał(a):Dorotko weekend jak najbardziej dla Ciebie udany :lol: a doLegionowa to przypadkiem nie jedzies? :razz: i widze że jak zwykle skromnie dogi i tylkko jeden polski...gdybyś wczesniej powiedziała (przy zgłaszaniu Dudka) że jedziecie to może i ja bym złosiła o ile bys mnie zabrała :lol: Nie Jojku, do Legionowa nie jadę; Będę całkiem gdzi eindziej hi hi hi:cool3: Quote
Bardotka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo napisał(a):Wreszcie się odezwałaś! Żartuję oczywiście:lol: , bo my też zmęczeni i zabiegani - poniedziałkowa rzeczywistość. Patrz, jak ta granica zmienia ludzi, czyli pozbawia zmysłu wzroku.... za diabła nie wiedziałam, że to Wy za nami.:crazyeye: A co do dopingu, to poprosimy o następne wygrane, co byśmy z wprawy w klaskaniu nie powychodzili......:evil_lol: ! Hi hio hi, my dotarliśmy do domku ok 2.30, a do roboty rano musiałam się zwlec - oj ciężko było BARDZO:placz: :placz: Co do wzroku, to gdyby twoje chłopie nie wychodziło do celnika, też nie wiedziałabym, że to Wy:)) Quote
bongobongo Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 W domku byliśmy koło 2, po drodze zostawialiśmy jeszcze Iwonkę na Żoliborzu. Droga była okropna, przez tą mgłę,która bardzo męczy. A co do mojego chłopia, to rzeczywiście działaliśmy na dwa fronty: On używał uroku osobistego do celnika, tylko zapomniał, iz to nie była kobitka:lol: , ja w tym czasie dzwoniłam do męża znajomej, aby nas ratował i jak pomślałam sobie o perspektywie kilku, czy już sama nie wiem ilu godzin na granicy, to niemalże płakałam w słuchawkę:placz:! Quote
Bardotka Posted March 27, 2006 Posted March 27, 2006 bongobongo napisał(a):W domku byliśmy koło 2, po drodze zostawialiśmy jeszcze Iwonkę na Żoliborzu. Droga była okropna, przez tą mgłę,która bardzo męczy. A co do mojego chłopia, to rzeczywiście działaliśmy na dwa fronty: On używał uroku osobistego do celnika, tylko zapomniał, iz to nie była kobitka:lol: , ja w tym czasie dzwoniłam do męża znajomej, aby nas ratował i jak pomślałam sobie o perspektywie kilku, czy już sama nie wiem ilu godzin na granicy, to niemalże płakałam w słuchawkę:placz:! Super, że mieliście taką możliwość (pomocy od znajomych) w końcu my korzystaliśy z tego hi hi hi:buzi: :bigcool: :cool2: Quote
Recommended Posts