Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

182 to mam w katalogu jako sznaucery i poniżej masz stawkę, ale mam jeszcze numer 181 i po ichniemu to"Rizensznaucer" oraz 183 "Cwiergsznaucer":crazyeye:

Stawka 182:
Tylko suki:
kl. mł.
DONNA CHIQUITA IVANOVNA BALTIJA z Litwy

kl. wet.
JUNA SILU CIFAS z Litwy

Posted

bongobongo napisał(a):
182 to mam w katalogu jako sznaucery i poniżej masz stawkę, ale mam jeszcze numer 181 i po ichniemu to"Rizensznaucer" oraz 183 "Cwiergsznaucer":crazyeye:

Stawka 182:
Tylko suki:
kl. mł.
DONNA CHIQUITA IVANOVNA BALTIJA z Litwy

kl. wet.
JUNA SILU CIFAS z Litwy

dziekuje slicznie :loveu:

Posted

Diana14 napisał(a):
bongobongo to ja tak ślicznie poprosze o staweczke FCI 156 :grins:

Proszę bardzo:
PSY:
kl.szcz.
ŻASAND ŻAS WILIAMS

kl. mł.
MICHELANDGELO PROKSENY
kl. cham.
CH RUS, RKF ENGLISH EBONY FANTAZIJA

SUKI
k. cham.
RUSSIAN REVOLUTION FANTAZIJA

Posted

No ładnie, a ja się zastanawiałam gdzie jest Santy, a Santy ze mną na BISie biegła! :lol: Wielkie gratualcje!

bongobongo - co do nauki to my z Dorotą od samego przekroczenie granicy zaczełyśmy się uczyć jak jest "ostatni pokój" i "ostatnie piętro" :diabloti:

Posted

bongobongo napisał(a):
Proszę bardzo:
PSY:
kl.szcz.
ŻASAND ŻAS WILIAMS

kl. mł.
MICHELANDGELO PROKSENY
kl. cham.
CH RUS, RKF ENGLISH EBONY FANTAZIJA

SUKI
k. cham.
RUSSIAN REVOLUTION FANTAZIJA

Dziękuję ślicznie ;) :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
to ja poprosze o dożki FCI 235 bo wqidze że Dorotka mi nie podesłała widać późno wróciłą ;-)

kolor mram.? (Bardotka! Na pomoc!)
PSY
kl.pos,
AILEND IZ KOROLEVSKOGO ZAMKA
kl.otw.
SARGOS OBERON

SUKI
kl.mł.
SARGOS BRANSZE TUAŁ
kl. pos.
ASSEL IZ KOROLEVSKOWO ZAMKA
kl. otw.
SARGOS FETIDA
kl. cham
IANA GRATIA SUPERIS

kolor pał.?
SUKI
kl.otw.
SARGOS PASADENA

O rany! Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłam te ich litery, a w kolorach chyba się połapiesz, bo ja nie:crazyeye:

W razie czego Bardotka poprawi:lol:

Posted

mam pytanie
czy był jakiś problem z wwozem psa do Kalliningradu? bo ja się chcę tam wybrać w tym roku też na jakas CAC-ową wystawke i chcialabym znać wszystkie UTRUDNIENIA ktore by mi mogly na drodze stanąć...

Posted

Z wwozem psa nie było problemu, ale mieliśmy w paszporcie pieczątkę od weta powiatowego i także od niego kartkę A4.
Myslę, że problemu nie ma, jak masz potrzebne dokumenty. Niektórzy nie biorą nic od powiatowego weta.
My byliśmy w Kalinigradzie 2 razy i zawsze sprawdzali nam tą okrągłą pieczątkę od powiatowego.

Posted

bongobongo napisał(a):
kolor mram.? (Bardotka! Na pomoc!)
PSY
kl.pos,
AILEND IZ KOROLEVSKOGO ZAMKA
kl.otw.
SARGOS OBERON

SUKI
kl.mł.
SARGOS BRANSZE TUAŁ
kl. pos.
ASSEL IZ KOROLEVSKOWO ZAMKA
kl. otw.
SARGOS FETIDA
kl. cham
IANA GRATIA SUPERIS

kolor pał.?
SUKI
kl.otw.
SARGOS PASADENA

O rany! Mam nadzieję, że dobrze przetłumaczyłam te ich litery, a w kolorach chyba się połapiesz, bo ja nie:crazyeye:

W razie czego Bardotka poprawi:lol:

Oj, jestem:)))
Witam wszystkich po powrocie (bardzo długim:(

Po pierwsze dzięki ogromne dla Dogomaniackiej ekipy za super doping mojego łaciatego słoneczka - byliście świetni:)))

Dużo arlekinów czyli marm.... i jedna sunia żółta:))))
Buziaki dla Wszystkich

Posted

jo-jo napisał(a):
BARDOTKO-DOROTKO GRATULUJE :smilecol: :smilecol: :smilecol:

Dianka wzięłą podobno wszystko co się dało :loveu:

Jojeczku, Dzięki śliczne:))))))))))))))):loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='bongobongo'];)

Nas też chcieli przetrzymać i nawet cofnęli z "zielonego" pasa, ale zadzwoniliśmy do organizatorów, prosząc o pomoc i poskutkowało. Po telefonie od nich na granicę, "wykrzyczeli" pogranicznicy numer naszego samochodu i przepuścili, kierując nas nawet na wolny pas dla Rosjan. Za nami w ten sposób przejechały jeszcze 2 sam. z psami. Podobno po nas dalej mieli tak samo traktować wszystkich Plaków wracających z wystawy.
Bardotka! O kórej byłaś na granicy? Bo my o 20.30.

Chcieliśmy bardzo serdecznie POGRATULOWAĆ WSZYSTKIM ZWYCIĘZCOM i podziękować za wspaniałą atmosferę:multi: :multi: :multi: !!!!!!!!!
Bardotka! Miło było Cię w końcu poznać! Dobrze, że zakasowałaś tą Panią "od pianina" (hi, hi,);)

Gwiezdny-wysłannik!Mam nadzieję, że nauki nie poszły w las;) ?

My też wyjazd zaliczamy do udanych:

Charger zdobył: CAC, NPwR, BOB, BOG III i ukończył Championat Rosji!!!
:laola: :laola:

Bongusiu, to my jechaliśmy za wami (czyli byliśmy jednym z 3 autek:)))):)))))
Mi też bardzo było miło poznać w realu:cool3: Dzięki za doping:loveu: :cool3:

Posted

Bardotka napisał(a):
Jojeczku, Dzięki śliczne:))))))))))))))):loveu: :loveu: :loveu:

Dorotko weekend jak najbardziej dla Ciebie udany :lol: a doLegionowa to przypadkiem nie jedzies? :razz:

i widze że jak zwykle skromnie dogi i tylkko jeden polski...gdybyś wczesniej powiedziała (przy zgłaszaniu Dudka) że jedziecie to może i ja bym złosiła o ile bys mnie zabrała :lol:

Posted

Wreszcie się odezwałaś! Żartuję oczywiście:lol: , bo my też zmęczeni i zabiegani - poniedziałkowa rzeczywistość.

Patrz, jak ta granica zmienia ludzi, czyli pozbawia zmysłu wzroku.... za diabła nie wiedziałam, że to Wy za nami.:crazyeye:

A co do dopingu, to poprosimy o następne wygrane, co byśmy z wprawy w klaskaniu nie powychodzili......:evil_lol: !

Posted

jo-jo napisał(a):
Dorotko weekend jak najbardziej dla Ciebie udany :lol: a doLegionowa to przypadkiem nie jedzies? :razz:

i widze że jak zwykle skromnie dogi i tylkko jeden polski...gdybyś wczesniej powiedziała (przy zgłaszaniu Dudka) że jedziecie to może i ja bym złosiła o ile bys mnie zabrała :lol:

Nie Jojku, do Legionowa nie jadę; Będę całkiem gdzi eindziej hi hi hi:cool3:

Posted

bongobongo napisał(a):
Wreszcie się odezwałaś! Żartuję oczywiście:lol: , bo my też zmęczeni i zabiegani - poniedziałkowa rzeczywistość.

Patrz, jak ta granica zmienia ludzi, czyli pozbawia zmysłu wzroku.... za diabła nie wiedziałam, że to Wy za nami.:crazyeye:

A co do dopingu, to poprosimy o następne wygrane, co byśmy z wprawy w klaskaniu nie powychodzili......:evil_lol: !

Hi hio hi, my dotarliśmy do domku ok 2.30, a do roboty rano musiałam się zwlec - oj ciężko było BARDZO:placz: :placz:

Co do wzroku, to gdyby twoje chłopie nie wychodziło do celnika, też nie wiedziałabym, że to Wy:))

Posted

W domku byliśmy koło 2, po drodze zostawialiśmy jeszcze Iwonkę na Żoliborzu.
Droga była okropna, przez tą mgłę,która bardzo męczy.

A co do mojego chłopia, to rzeczywiście działaliśmy na dwa fronty: On używał uroku osobistego do celnika, tylko zapomniał, iz to nie była kobitka:lol: , ja w tym czasie dzwoniłam do męża znajomej, aby nas ratował i jak pomślałam sobie o perspektywie kilku, czy już sama nie wiem ilu godzin na granicy, to niemalże płakałam w słuchawkę:placz:!

Posted

bongobongo napisał(a):
W domku byliśmy koło 2, po drodze zostawialiśmy jeszcze Iwonkę na Żoliborzu.
Droga była okropna, przez tą mgłę,która bardzo męczy.

A co do mojego chłopia, to rzeczywiście działaliśmy na dwa fronty: On używał uroku osobistego do celnika, tylko zapomniał, iz to nie była kobitka:lol: , ja w tym czasie dzwoniłam do męża znajomej, aby nas ratował i jak pomślałam sobie o perspektywie kilku, czy już sama nie wiem ilu godzin na granicy, to niemalże płakałam w słuchawkę:placz:!

Super, że mieliście taką możliwość (pomocy od znajomych) w końcu my korzystaliśy z tego hi hi hi:buzi: :bigcool: :cool2: