Juta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Gwiezdny... jesli do mnie piszesz to nie wiem jak sie jedzie...... Jesli przez wawe to cie zgarniemy of cors. jesli nie to musisz dojechac. Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 6, 2006 Author Posted March 6, 2006 Do Ciebie, do Ciebie. Przez Wawe sie jedzie :eviltong: Quote
jo-jo Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Bardotka napisał(a):Jakby co to ja jadę z W-wy:))) Dorotko Ty to zawsze do Kalinigradu jedziesz :lol: P.S Widze że Dike samotnie w Katowicach stoi 8) Quote
Juta Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Ale my mamy granice w bezledach. tak jest chyba najblizej.... Quote
Bardotka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 jo-jo napisał(a):Dorotko Ty to zawsze do Kalinigradu jedziesz :lol: P.S Widze że Dike samotnie w Katowicach stoi 8) Słoneczku, ja dopiero drugi raz tam jadę:))) Quote
jo-jo Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Bardotka napisał(a):Słoneczku, ja dopiero drugi raz tam jadę:))) myslałam że już któryś tak mi się zdawało przynajmniej 8) pamiętaj o staweczkach dla mnie Kochana :razz: :lol: Quote
Bardotka Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 jo-jo napisał(a):myslałam że już któryś tak mi się zdawało przynajmniej 8) pamiętaj o staweczkach dla mnie Kochana :razz: :lol: JA tylko dotrę bezpiecznie tam i z powrotem to masz jak w banku hi hi hi:cool3: Quote
jo-jo Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Bardotka napisał(a):JA tylko dotrę bezpiecznie tam i z powrotem to masz jak w banku hi hi hi:cool3: rozumiem oczywiście że jak foteczki będą to też podrzucisz?? 8) P.S Zrób sobie cuiś ze skrzyneczką bo w sobotkę w nocy Ci e-maila wysyłałam ale wrócił bo miałaś skrzynke zapełnioną 8) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 7, 2006 Author Posted March 7, 2006 Ile kosztuje Championat Rosji? Quote
Bardotka Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Ile kosztuje Championat Rosji? Ja ostatnio płaciłam 25E Quote
Juta Posted March 7, 2006 Posted March 7, 2006 Słuchajcie, właśnie dostalam maila z numerem telefonu. Zadzwoniłam i powiedziała mi miła pani, że ten faks 007/4012/71-68-92 nie jest do nich !!!!! Podała mi numer faksu na tą wystawę (chodzi o zgłoszenia czy ogólnie) : 007/4012/21-85-60. Wiec upewniejcie się, zeby nie było ze Wam psa nie przyjeli, bo nie doszedł do nich faks. Quote
Juta Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Ach... I mówiła jeszcze, ze u nich jest różnica czasu i przed ta wystawą będzie zmiana na czas letni i wtedy będzie jeszcze większa różnica. jaka jest różnica czasu między nami a nimi? W która i ile???? Quote
Santy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Juta ! Dzięki za informacje. Nie rozumię dlaczego podali inny fax.Nie zależy im na zgłoszeniach,czy co ? :roll: Czy znasz miejsce tej wystawy ? Quote
Juta Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Nie znam niestety. Ale można się jakoś umówić na granicy i dalej jechac razem. Ja wprawdzie wysłałam na ten fax podany wcześniej i na mail : baffi..., ale przypomniało mi się że dostałam od nich mail jakiś czas temu i zaczęłam go szukac bo coś mi nie tak ten numer był... I zadzwoniłam pod podany mi telefon /oczywiście zanim rozszyfrowałam te wszystkie obecne zmiany w cyfrach.... lo matko i corko...../ który oczywiście okazał sie byc nieco innym, ale to szczegol.... No i bardzo mila pani ze mna pogadala i podala mi ten drugi faks. Ja radze wyslac na obydwa faksy i na mail, zeby byc pewnym bo jak to mowia z szoszonami nigdy nie wie oj nie wie sie..... Pani nawet stawki sama zaczela podawac i wogole choc dzwonilam kolo 22.30..... Quote
Santy Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 Chętnie bym się umówiła na granicy,ale podejrzewam,że pojedziecie przez Bezledy,a ja będę przekraczała granicę w Gronowie.Ale jeszcze pomyślę :hmmmm: Mogłabyś podać numer telefonu pod który dzwoniłaś ??;) Quote
Juta Posted March 8, 2006 Posted March 8, 2006 SI : 007/4012/33-21-01 a fax : 007/4012/21-85-60. Napisz jak sie cos dowiesz Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 Czyli moze mi ktos powiedziec na jaki numer moge wyslac zgloszenie? Ja wysylalam na ten numer co ktos podal wczesniej, bo do nich dzwonil. Quote
Juta Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Sluchajcie, prawie non stop siedze "na telefonie"... To jakas paranoja.... Bylam nawet po inf. na stronie RKFu. Wszedzie gdzie dzwonie to wszyscy wszystko iwedza tylko nikt nic nie wie..... Wiec ten pierwszy faks to jest do pracy jakiejs kobiety ktora najwyrazniej jest wspolorganizatorka tej wystawy. A ten co podalam jest do organizatora tej wystawy /cos w stylu ZKwP/. Ostatecznie wyszlo ze bydwa sa dobre. Trzeba miec na uwadze ze oni jesli konkretnie nie organizuja to nie przekaza np. organizujacemu koledze zgloszen. Dlatego ja wyslalam na wszystkie mozliwe sposoby. Quote
Juta Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Właśnie dostałam potwierdzenie przyjęcia mojego piecha!!!!!:multi: :multi: :klacz: :Cool!: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 W jaki sposob dostalas? I jeszcze jedno pytanie czy ta wystawa uprawnia poprzed uzyskanie jednego CAC'a do Championatu Rosji? Quote
Juta Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 Dostałam mailem. A czy uprawnia to tak do końca sama nie wiem. :???: :niewiem: Przypuszczam, że na 100 % będę to wiedziała w dniu wystawy. :sadCyber: Bo tak szczerze mówiąc to jakoś mi się nie chce wierzyć że za CAC na krajówce ma się championa:mad: :placz: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 9, 2006 Author Posted March 9, 2006 CAC z Krajówki na 1000 000 % uprawnia do uzyskania Championatu Rosji, ale oni mają to jakoś podzielone i nie jestem pewna czy napewno z tej. Quote
bongobongo Posted March 9, 2006 Posted March 9, 2006 My byliśmy we wrześniu na krajowej i 1 JCAC wystarczył do Mł. CH. RUS (pies był już Mł. CH. Pl). Ja mam tylko wątpilwości, bo ta wystawa jest "wsjerosijskaja" i nie wiem, czym to się różni od krajowej:crazyeye: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Jezeli wyslalam zgloszenie na ten numer - 007/4012/71-68-92 to zostalo one przyjete? Byl podany ten numer, wiec na ten zglosilam, bez problemu doszedl. Ten drugi fax nie dziala, wiec nie mam jak zglosic :/ Quote
Recommended Posts