Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gwiezdny... jesli do mnie piszesz to nie wiem jak sie jedzie...... Jesli przez wawe to cie zgarniemy of cors. jesli nie to musisz dojechac.

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardotka napisał(a):
Jakby co to ja jadę z W-wy:)))

Dorotko Ty to zawsze do Kalinigradu jedziesz :lol:

P.S Widze że Dike samotnie w Katowicach stoi 8)

Posted

Bardotka napisał(a):
Słoneczku, ja dopiero drugi raz tam jadę:)))

myslałam że już któryś tak mi się zdawało przynajmniej 8)

pamiętaj o staweczkach dla mnie Kochana :razz: :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
myslałam że już któryś tak mi się zdawało przynajmniej 8)

pamiętaj o staweczkach dla mnie Kochana :razz: :lol:

JA tylko dotrę bezpiecznie tam i z powrotem to masz jak w banku hi hi hi:cool3:

Posted

Bardotka napisał(a):
JA tylko dotrę bezpiecznie tam i z powrotem to masz jak w banku hi hi hi:cool3:

rozumiem oczywiście że jak foteczki będą to też podrzucisz?? 8)

P.S Zrób sobie cuiś ze skrzyneczką bo w sobotkę w nocy Ci e-maila wysyłałam ale wrócił bo miałaś skrzynke zapełnioną 8)

Posted

Słuchajcie, właśnie dostalam maila z numerem telefonu. Zadzwoniłam i powiedziała mi miła pani, że ten faks 007/4012/71-68-92 nie jest do nich !!!!! Podała mi numer faksu na tą wystawę (chodzi o zgłoszenia czy ogólnie) : 007/4012/21-85-60. Wiec upewniejcie się, zeby nie było ze Wam psa nie przyjeli, bo nie doszedł do nich faks.

Posted

Ach... I mówiła jeszcze, ze u nich jest różnica czasu i przed ta wystawą będzie zmiana na czas letni i wtedy będzie jeszcze większa różnica. jaka jest różnica czasu między nami a nimi? W która i ile????

Posted

Juta ! Dzięki za informacje. Nie rozumię dlaczego podali inny fax.Nie zależy im na zgłoszeniach,czy co ? :roll:
Czy znasz miejsce tej wystawy ?

Posted

Nie znam niestety. Ale można się jakoś umówić na granicy i dalej jechac razem. Ja wprawdzie wysłałam na ten fax podany wcześniej i na mail : baffi..., ale przypomniało mi się że dostałam od nich mail jakiś czas temu i zaczęłam go szukac bo coś mi nie tak ten numer był... I zadzwoniłam pod podany mi telefon /oczywiście zanim rozszyfrowałam te wszystkie obecne zmiany w cyfrach.... lo matko i corko...../ który oczywiście okazał sie byc nieco innym, ale to szczegol.... No i bardzo mila pani ze mna pogadala i podala mi ten drugi faks. Ja radze wyslac na obydwa faksy i na mail, zeby byc pewnym bo jak to mowia z szoszonami nigdy nie wie oj nie wie sie..... Pani nawet stawki sama zaczela podawac i wogole choc dzwonilam kolo 22.30.....

Posted

Chętnie bym się umówiła na granicy,ale podejrzewam,że pojedziecie przez Bezledy,a ja będę przekraczała granicę w Gronowie.Ale jeszcze pomyślę :hmmmm:
Mogłabyś podać numer telefonu pod który dzwoniłaś ??;)

Posted

Sluchajcie, prawie non stop siedze "na telefonie"... To jakas paranoja.... Bylam nawet po inf. na stronie RKFu. Wszedzie gdzie dzwonie to wszyscy wszystko iwedza tylko nikt nic nie wie..... Wiec ten pierwszy faks to jest do pracy jakiejs kobiety ktora najwyrazniej jest wspolorganizatorka tej wystawy. A ten co podalam jest do organizatora tej wystawy /cos w stylu ZKwP/. Ostatecznie wyszlo ze bydwa sa dobre. Trzeba miec na uwadze ze oni jesli konkretnie nie organizuja to nie przekaza np. organizujacemu koledze zgloszen. Dlatego ja wyslalam na wszystkie mozliwe sposoby.

Posted

Dostałam mailem. A czy uprawnia to tak do końca sama nie wiem. :???: :niewiem: Przypuszczam, że na 100 % będę to wiedziała w dniu wystawy. :sadCyber: Bo tak szczerze mówiąc to jakoś mi się nie chce wierzyć że za CAC na krajówce ma się championa:mad: :placz:

Posted

My byliśmy we wrześniu na krajowej i 1 JCAC wystarczył do Mł. CH. RUS (pies był już Mł. CH. Pl).
Ja mam tylko wątpilwości, bo ta wystawa jest "wsjerosijskaja" i nie wiem, czym to się różni od krajowej:crazyeye: