Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 145
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Czy ktoś może się wybiera do Kaliningradu za 2 tygodnie? :)

To chyba za 3 tygodnie ?? ;)
Czy masz więcej informacji o tej wystawie ( obsada sędziowska,opłaty) ?Można jeszcze zgłaszać? Jakie grupy będą oceniene w poszczególne dni ?:)

Posted

A tak, przepraszam za 3 tygodnie. Ja chce koniecznie jechać, ale niestety mogę mieć transport jedynie do Bezledów i poszukuje kogoś kto mnie przygarnie :(

Jak zostały jeszcze 3 tygodnie to myślę, że napewno można jeszcze zgłaszać i jutro właśnie to zrobię. Opłaty pewnie minimalne, bo to krajówka, obsada nieznana. Mam jedynie kontak telefoniczmy i meilowy do niech ( ale jak wysłałam meila to pryszedł mi zwrot ) - tel. 0112-332101, 322779, e-mail: baffi73@list.ru .

Posted

Santy, a Ty chcesz jechać? Mi strasznie zależy żeby tak jechać, bo potem nie mam możliwości.

Zastanawiam się. Problem w tym,że nawet niewiadomo,jakie grupy będą oceniane w poszczególne dni. Mnie interesuje gr.IX.
Nie wiem też,czy można zgłaszać faxem.
A TY już zgłosiłaś psa ?

Posted

Mam więcej informacji o tej wystawie.
1.Będzie jednodniowa- 26.03.06
2.Sędziowie-Baujes E.(Rosja) i Zuk A.(Białoruś)
3.Termin zgłoszeń-10.03. Można zgłaszać mailem lub faxem (4012)71 68 92
4.Opłata- 40 E. :cool3:

Posted

Hmmm..... Tak sobie myślę, ze moze bym pojechała skoro jeszcze przyjmuja zgłoszenia. Tylko co z wizą? Chyba nie zdażę juz jej otrzymać. W koncu to tylko 3 tydodnie zostaly..... Czy ktos by sie pisał na wyjazd ze mna? Myśle ze dla ulatwienia przyjechalabym i wtedy wyjazd bylby z lublina.

Posted

Ja wlasnie zglosilam do Kaliningradu, trzeba pamietac o 007 pzed tym numerem faxu, bo inaczej nie pojdze ;) Mi strasznie zalezy na tej wystawie, wiec ja bardzo chetnie. Na wize sie czeka 5 dni, wiec ja jakos niedlugo bede szla zlozyc.

Czyli moglabym z Toba jechac...? Jezeli to problem to tylko z Bezledow do Kaliningradu czyli 40 km.

Posted

[quote name='gwiezdny-wyslannik']40 Euro?! Napewno...? :roll: Ale no i tak i tak mnie ciagnie do tego Kaliningradu. A mozna prosic adres e-mail do nich? Bo ten co mam jest zly :/

No więc ktoś jedzie? :P

Na pewno 40 Euro. Taką właśnie odpowiedź otrzymałam.
Zgłoszenia można wysyłać na e-mail baffi73@list.ru Adres jest właściwy.;)

Czy ktoś z Trójmiasta ma ochotę się wybrać ?

Posted

To może nas ktoś przygarnąć? :(

Jeśli się wybiorę to jadąc z Gdyni mam znacznie bliżej granicę w Gronowie.

Posted

Ja mogę i dojechać do Gronowa, dla mnie to żadna różnica. Czy gdybyś jechała mogłabym się z Tobą zabrać...?

Oczywiście,żaden problem.;) Do środy dam ostateczną odpowiedź,czy jadę ,ok ?

Posted

Sluchajcie, wiec zglosilam na ten kaliningrad. Jade i mam wolne miejsca. Musialby tylko ktos dojechac do lublina a ja go z tamtad zabiore bo do mnie to raczej ciezko trafic, tam nawet wrony nie lataja, hehehehhehe