mariee Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Boksio juz po 1-wszym posilku i spacerku, uklad trawienny sie normuje..przynajmniej tutaj jest OK. DZisiaj ma wizyte u lekarza Quote
Zu Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 mariee, wymiziać slicznotę ode mnie..biedaczek, gdyby nie ty, to naprawde mogłoby byc kiepsko Quote
Aganiok Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Biedaczek, odsypia schroniskowe przejścia.... Quote
mariee Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Boksio juz po 1-szej wizycie u veta. Wchodze z boksiem do gabinetu a pani od razu ,ze widziala go na internecie . Zachowal sie jak gosc ,wszedl na krzeslo przy biurku usiadl na nim i czekal:lol: . Zostal na poczatek zwarzony..wazy 28,7 kg. Dostal leki na uszka + antybiotyk na wszelkie te rany + karme. Dostal tez Stronghold . Na razie tyle Pozdrowienia od boksia. Quote
anielica Posted March 10, 2006 Author Posted March 10, 2006 Ale jaki kulturalny biedaczek - na krzesełku siedzi :lol: Podobno Mariee robiła test bułek dzisiaj - zostawiła je z boksiem same... Bułki przeżyły :cool3: Tak sobie myślę, że ten boksio, jak się odżywi, to będzie niezły cielaczek... już teraz waży 29 kilo... Odezwał się do mnie Arek z forum bokserów, z propozycją wsprarcia finansowego naszego bokserka :loveu: Mariee, czy mogłabyś na swoje konto przyjąć wpłatę? Chyba nie ma potrzeby, żebym ja tutaj pośredniczyła- brała na swoje, a potem przesyłała. Quote
Zu Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 29 kilo to kawał chłopaka!!!....to jak teraz jest taka straszna chudzina to jak nabierze ciałka będzie z niego niezłe psicho:crazyeye: super musiał to wyglądać jak usiadł na krześle przy biurku lekarza, może też chciałby być doktorem:evil_lol: Quote
mariee Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 haha a po powrocie juz w kuchni wszedl na krzeslo i sobie siedzial. Zrobie zdjecie jutro jak wejdzie na krzeslo! A pozniej spal sobie u mnie na kolanach, tylne lapy mial na podlodze . Ciagle biega do kuchni i sprawdza czy ma cos nowego w misce, albo jej pilnuje?. Spal dzisiaj do gory brzuszkiem w dzien. Oj pociecha z niego nie zla! teraz bylam z nim na spacerze jeszcze jak wrcoil , szybko pobiegl do meza (maz spal) stanol przednimi lapkami na lozku i sprawdzal czy jest tam maz:lol: , jak sprawdzil ..polozyl sie u siebie! Quote
Zu Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 pewnie z mężem sie zmówili, że od czasu do czasu skontroluję, kto sypia w łóżku:evil_lol: i jakby co doniesie... a jak spi brzuchem do góry to dobry znak, bo znaczy chyba, ze czuje się bezpiecznie u Was Quote
mariee Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 Chyba tak! Budze sie dzisiaj w nocy i cos mi ciezko.. otwieram oczy a tu jakies szczudla , a to on spal na plecach obok mnie ...on na srodku a ja wcisnieta na brzeg ..dobrze ,ze nie spadlam..:lol: Quote
anielica Posted March 11, 2006 Author Posted March 11, 2006 Super! Cieszę się, że jutro go zaobaczę :lol: No chyba, że mnie choróbsko całkiem rozłoży, bo dzisiaj apogeum zakatarzenia :shake: Quote
Zu Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 anielica napisał(a):Super! Cieszę się, że jutro go zaobaczę :lol: No chyba, że mnie choróbsko całkiem rozłoży, bo dzisiaj apogeum zakatarzenia :shake: WSZYSCY mają katar (jeżeli jest to dla ciebie jakimś pocieszeniem) proszę "wymiziać" ode mnie Chudzinkę.. ja Cezara też skarmiam Intestinalem i bardzo dobrze mu robi ta karma na różne problemy jelitowe Quote
anielica Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 Byłam w odwiedzinach u Boksia :lol: No cóż, coraz mniejszy z niego chudzina... Sierść zaczyna mu błyszczeć, chociaż jeszcze ma dużo strupków, wklęśnięte miejsca szybko wypwłniają się ciałkiem. Ja tam nie znam się ta boksiach, ale sylwetkę to on ma piękną! I tylko się zastanawiam, jak ja mogłam napisać, że on jest mały... :evil_lol: Boksio potraktował mnie z dystansem, i nie zwracał na mnie uwagi. Dopiero jak go nakarmiłam karmą, to stał się łaskawszy i dostojnie... wlazł mi na kolana, uhhhh... ledwo się zmieścił, a ma taki pomysł chyba, że jast niewielkim psiaczkiem, ratlerkiem takim, i włazi ze wszystkimi łapami :evil_lol: W domu bardzo grzeczny, tylko za michą się ogląda, ale widać, że przywiązuje się do mariee i jej męża. A teraz fotki - zobaczcie jaki piękny kawaler :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Zu Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 komu takiego pięknego boksiunia!!!!!????????????? Quote
mariee Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Prosze zamknac temat! Maksio zostaje u nas! :loveu: Quote
Blondella Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Mariee jesteście cudowni:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Małgośka z Boksą Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 :loveu: :loveu: Strasznie się cieszę, że tak zdecydowałaś....poza tym on jest taki piękny....dopiero w prawdziwym domu ujawnia się jego klasa....:loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 mariee napisał(a):Prosze zamknac temat! Maksio zostaje u nas! :loveu::calus::buzi::buzi::buzi: Quote
mariee Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 Nie moglibysmy juz jego oddac, za duze kolejne przezycie dla nas. Pokochalismy juz go na dobre. Przepraszam ,ze zajelo to nam troche czasu, ale sytuacja tego wymagala. Dziekuje wszystkim ! dziekuje przede wszystkim Anielicy za dzisiejsza wizyte i piekne zdjecia jakie zrobila Maksiowi. Pozdrawiam Wszyskich! Quote
Zu Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 mariee napisał(a):Prosze zamknac temat! Maksio zostaje u nas! :loveu: Mariee!!!!! Jesteście cudowni!!!!!:loveu: Jestem pewna, że nigdy nie będziecie żałować tej decyzji!!! Quote
tus Posted March 12, 2006 Posted March 12, 2006 ja dopiero teraz poznałam historię Maksia... czytałam od początku... i na ostatniej stronie taka wiadomość <jupi> życzę pociechy z piesia :D:D:D Quote
anielica Posted March 12, 2006 Author Posted March 12, 2006 mariee - bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Maksio zostaje u Was! Widziałam dzisiaj Was i jego i wiedziałam :evil_lol: Życzę Wam dużo pociechy z Maksia, i żeby wzorowo zdał test kury :cool3: Zmieniam tytuł: BOKSIO MAKSIO ZNALAZŁ KOCHAJĄCY DOM NA STAŁE! Quote
anielica Posted March 13, 2006 Author Posted March 13, 2006 boksio prosi o przeniesienie na forum szczęśliwców! Quote
Recommended Posts