Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boksio juz po 1-szej wizycie u veta. Wchodze z boksiem do gabinetu a pani od razu ,ze widziala go na internecie . Zachowal sie jak gosc ,wszedl na krzeslo przy biurku usiadl na nim i czekal:lol: . Zostal na poczatek zwarzony..wazy 28,7 kg. Dostal leki na uszka + antybiotyk na wszelkie te rany + karme. Dostal tez Stronghold . Na razie tyle Pozdrowienia od boksia.

Posted

Ale jaki kulturalny biedaczek - na krzesełku siedzi :lol: Podobno Mariee robiła test bułek dzisiaj - zostawiła je z boksiem same... Bułki przeżyły :cool3:

Tak sobie myślę, że ten boksio, jak się odżywi, to będzie niezły cielaczek... już teraz waży 29 kilo...

Odezwał się do mnie Arek z forum bokserów, z propozycją wsprarcia finansowego naszego bokserka :loveu: Mariee, czy mogłabyś na swoje konto przyjąć wpłatę? Chyba nie ma potrzeby, żebym ja tutaj pośredniczyła- brała na swoje, a potem przesyłała.

Posted

29 kilo to kawał chłopaka!!!....to jak teraz jest taka straszna chudzina to jak nabierze ciałka będzie z niego niezłe psicho:crazyeye:
super musiał to wyglądać jak usiadł na krześle przy biurku lekarza, może też chciałby być doktorem:evil_lol:

Posted

haha a po powrocie juz w kuchni wszedl na krzeslo i sobie siedzial. Zrobie zdjecie jutro jak wejdzie na krzeslo! A pozniej spal sobie u mnie na kolanach, tylne lapy mial na podlodze . Ciagle biega do kuchni i sprawdza czy ma cos nowego w misce, albo jej pilnuje?. Spal dzisiaj do gory brzuszkiem w dzien. Oj pociecha z niego nie zla! teraz bylam z nim na spacerze jeszcze jak wrcoil , szybko pobiegl do meza (maz spal) stanol przednimi lapkami na lozku i sprawdzal czy jest tam maz:lol: , jak sprawdzil ..polozyl sie u siebie!

Posted

pewnie z mężem sie zmówili, że od czasu do czasu skontroluję, kto sypia w łóżku:evil_lol: i jakby co doniesie...
a jak spi brzuchem do góry to dobry znak, bo znaczy chyba, ze czuje się bezpiecznie u Was

Posted

Chyba tak!
Budze sie dzisiaj w nocy i cos mi ciezko.. otwieram oczy a tu jakies szczudla , a to on spal na plecach obok mnie ...on na srodku a ja wcisnieta na brzeg ..dobrze ,ze nie spadlam..:lol:

Posted

anielica napisał(a):
Super! Cieszę się, że jutro go zaobaczę :lol: No chyba, że mnie choróbsko całkiem rozłoży, bo dzisiaj apogeum zakatarzenia :shake:

WSZYSCY mają katar (jeżeli jest to dla ciebie jakimś pocieszeniem)
proszę "wymiziać" ode mnie Chudzinkę..
ja Cezara też skarmiam Intestinalem i bardzo dobrze mu robi ta karma na różne problemy jelitowe

Posted

Byłam w odwiedzinach u Boksia :lol:
No cóż, coraz mniejszy z niego chudzina... Sierść zaczyna mu błyszczeć, chociaż jeszcze ma dużo strupków, wklęśnięte miejsca szybko wypwłniają się ciałkiem. Ja tam nie znam się ta boksiach, ale sylwetkę to on ma piękną! I tylko się zastanawiam, jak ja mogłam napisać, że on jest mały... :evil_lol:

Boksio potraktował mnie z dystansem, i nie zwracał na mnie uwagi. Dopiero jak go nakarmiłam karmą, to stał się łaskawszy i dostojnie... wlazł mi na kolana, uhhhh... ledwo się zmieścił, a ma taki pomysł chyba, że jast niewielkim psiaczkiem, ratlerkiem takim, i włazi ze wszystkimi łapami :evil_lol:

W domu bardzo grzeczny, tylko za michą się ogląda, ale widać, że przywiązuje się do mariee i jej męża.

A teraz fotki - zobaczcie jaki piękny kawaler :cool3:

:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Nie moglibysmy juz jego oddac, za duze kolejne przezycie dla nas. Pokochalismy juz go na dobre. Przepraszam ,ze zajelo to nam troche czasu, ale sytuacja tego wymagala. Dziekuje wszystkim ! dziekuje przede wszystkim Anielicy za dzisiejsza wizyte i piekne zdjecia jakie zrobila Maksiowi. Pozdrawiam Wszyskich!

Posted

mariee napisał(a):
Prosze zamknac temat! Maksio zostaje u nas! :loveu:

Mariee!!!!! Jesteście cudowni!!!!!:loveu:
Jestem pewna, że nigdy nie będziecie żałować tej decyzji!!!

Posted

ja dopiero teraz poznałam historię Maksia... czytałam od początku... i na ostatniej stronie taka wiadomość <jupi>
życzę pociechy z piesia :D:D:D

Posted

mariee - bardzo, ale to bardzo się cieszę, że Maksio zostaje u Was! Widziałam dzisiaj Was i jego i wiedziałam :evil_lol:

Życzę Wam dużo pociechy z Maksia, i żeby wzorowo zdał test kury :cool3:

Zmieniam tytuł: BOKSIO MAKSIO ZNALAZŁ KOCHAJĄCY DOM NA STAŁE!