Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 308
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maksio z dnia na dzien piekniejszy! do poniedzialku bierze jeszcze antybiotyk. Zostal wykapany w specjalnym plynie.. wyglada slicznie ..odeszlo czesc juz strupkow, ale ciagle wychodza nowe . Uszka goja sie, juz nie krwawia. Mysle, ze w nastepnym tygodniu bedzie mozna zrobic juz badania?! Zrobimy zdjecia w wekeend , mam nadzieje, ze anielica odwiedzi nas!;) Bardzo bym chciala, zeby zobaczyla Maksia po tygodniu od pierwszej wizyty i zrobila ladne fotki. To jest wspanialy boskio, coz wieciej pisac??? Na razie jest wszystko OK... Maksio czuje sie w domu juz normalnie , chyba nam zaufal...nadal pilnuje michy:lol: Pozdrowienia od Maksia !!!

Posted

mariee nie martw sie Maxio da rade i wyzdrowieje, po prostu trzeba o niego zadbac!!!wszystko bedzie dobrze...jak patrze na te bidy ktore ratujecie to az mi sie serce sciska, ja niestety nie mialam na tyle odwagi zeby pomoc az takiej bidzie:( moze kiedys jak bede mieszkala sama....
gratuluje Ci odwagi mariee!!!i Wam wszystkim.
a za Maxia trzymam mocno kciuki!!

Posted

Maksio przydomek "Lizak" dzisiaj mial pierwsza wycieczke do rodziny i na dzialke. Mial kontakt z malym dzieckiem , psem (szczeniak ) i kura hihihihi. Test przeszedl pomyslnie szczegolnie z kura:lol: . Wylizal wszyskich po uszach ,az musieli sie myc! dlatego nazwali go Lizak. Bardzo ladnie bawil sie z pieskiem, ganiali sie po mieszkaniu:lol: . na kure nie zwracal uwagi , byl obojetny. Na dzialce biegal luzem , nie oddalal sie , caly czas chodzil przy nas. Dziwie sie , ze ktos jego oddal... nadal nie moge zrozumiec dlaczego?! Pozdrowienia od Maksa- Lizaka:calus:

Posted

Słuchajcie kochani. Stan Boksia niestety nie jest dobry. Oprócz ogólnego wyniszczenia, odmrożonych uszu, przyplątała się jeszcze grzybica (było też podejrzenie nużycy, ale na szczęście tego nie ma).

Rozmawiałam z mariee, piesek jest leczony, ale koszta są duże (sporo badań i drogie leki i płyny przeciwgrzybicze). Na ten moment pojawił się niestety problem finansowy.

Jeżeli ktoś z Was mógłby wspomóc leczenie Maxia, będziemy bardzo wdzięczne :oops: Nawet pomoc w kupieniu tych płynów przeciwgrzybiczych, to już będzie dużo...

Numer konta mariee mogę podać na pw.

Proszę o pomoc!

Posted

Ja poproszę, na razie wyskrobię niewiele, potem może
jeszcze trochę ale dopiero w kwietniu.

ale poprosze z dokładnym adresem z kodem,
bo nie che mi przyjmowac przelewu.

Posted

Nie koniec problemow. Sa juz wyniki ..Max ma chore nerki i anemie. Dostal znowu antybiotyk... po tym znowu badania. W tym przpadku grzybica skory bedzie leczona tylko zewnetrznie.

Posted

Biedny Maxio :-(
A tego, co go doprowadził do takiego stanyu, to ja bym... :mad: :angryy:

Mariee, ja też pomogę, w sobotę wiozę sunie do Warszawy, zobaczę ile mnie to wyniesie i ile mogę Maxia wspomóc.

Jesteś kochana, tak wiele dla niego robisz - Ty i Twój mąż. Aż strach pomyśleć co by z nim było, gdyby Wasza pomoc nie nadeszła...

Posted

shirrrapeira napisał(a):
Ja moge pomoc, ale jakies marne,male kwoty. Niestety studentka bez dochodow

shirrrapeira: liczy się chęć pomocy, nawet drobne kwoty! mało komu się przelewa teraz... dzięki! :buzi:

Posted

Maks dzisiaj zostal powtornie zdiagnozowany. niski ciezar wlasciwy moczu i brak bialka wskazuje na srodmiazszowe zapalenie nerek.. lekarz wyrazil sie jasno..ze zamiast moczu jest praktycznie woda.....zostaje przy antybiotyku , po tym znowu badanie. Co do skory, to bedzie jeszcze mial robione badanie na dermatologi ... Dzisiaj bylam z nim na AR