emilak Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 dzisiaj rano dostałam maila z prośbą o znalezienie domu, sprawa jest pilna...zaraz spróbuję wkleić zdjęcia suni, poniżej oryginalny tekst: [FONT=Consolas],,Późniejszym wieczorem, w sobotę 20.02.2010r usłyszeliśmy na przeraźliwy skowyt psa dochodzący z klatki schodowej. Ponieważ skowyt nie ustawał poszliśmy zobaczyć co się stało. Do barierki schodów przywiązany był przerażony szczeniak. -Niebywałe, jakim trzeba być bezdusznym człowiekiem (człowiekiem?)by pozostawić tak bezbronne małe zwierzątko.[/FONT] [FONT=Consolas]-Sunia dusiła się przy każdej próbie uwolnienia.- Była tak przerażona, że piszczała, warczała i ze strachu ciurkiem siusiała pod siebie (!!!).-Myśleliśmy, że ma cos z tylnymi nóżkami, ale to strach sprawiał ,że nie chciała wstać ani nie pozwalała nikomu do siebie się zbliżyć. Powoli i przy wspólnych z sąsiadami staraniach udało się ją oswobodzić.[/FONT] [FONT=Consolas]Nie mamy warunków do tego by mieć psa (małe mieszkanie a w nim tez już kot)mimo to nie mieliśmy serca by a nawet nie wyobraziliśmy sobie by pozostawi pieska samego czy odwieźć ja do schroniska.[/FONT] [FONT=Consolas]„Pereł” po kąpieli (była cała zasiusiana) zasnęła na rekach jak dziecko -miała w sumie niemało przeżyć… Niestety nasz kot niezbyt przychylnie odniósł się do niej -więc noc spędziła u naszych sąsiadów równie poruszonych jej losem. Aktualnie „Pereł” tymczasowo znowu jest u nas.- Na czas aż znajdziemy DOBRYCH LUDZI u których będzie mogła znaleźć serce i prawdziwy dom.-Teraz odzyskała już spokój- jest radosnym i ślicznym szczeniakiem (zdjęcia w załączeniu).[/FONT] [FONT=Consolas]Apelujemy do wszystkich kochających zwierzęta o pomoc w znalezieniu właściciela dla „Perełki” (!!!).[/FONT] [FONT=Consolas]pozdrawiam Bogucha"[/FONT] Quote
emilak Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 nie wiem jak wkleić zdjęcia, pomocy...:( Quote
Vasco Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 emilak napisał(a):nie wiem jak wkleić zdjęcia, pomocy...:( agnkow3@wp.pl prześlij, wkleję. Quote
emilak Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Vasco napisał(a):agnkow3@wp.pl prześlij, wkleję. dziękuje:) Quote
Vasco Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jak mój Vasco wygląda prawie, bida mała.... Quote
obraczus87 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Jestem i zapisuje. Trzeba masę ogłoszen malej porobic.... tylko gdzie Ja "upchnąć" Quote
emilak Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 sunia jest już w nowym, kochającym domku:) Quote
obraczus87 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 emilak napisał(a):sunia jest już w nowym, kochającym domku:) super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
Recommended Posts