Jump to content
Dogomania

Sed znów porzucony! :( PROSIMY o pomoc - szukamy domu dla Seda!

Recommended Posts

• Replies 491
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

LadyBell napisał(a):
Ogłoszenia zrobiłam jak obiecałam, ale linków nie mam bo dogo nie działało i nie zapisałam. Ale są na ok.15 portalach

Robię właśnie ogłoszenia dla Stefana i wszędzie trafiam na ogłoszenia Seda :) Spisałaś się Lady Bell :)

Posted

Kociabanda2 napisał(a):
Robię właśnie ogłoszenia dla Stefana i wszędzie trafiam na ogłoszenia Seda :) Spisałaś się Lady Bell :)

dzekuje wszystkm serdeczie, o Seda mialam do tej pory 1 kntakt maila, gdzie go zna odebrac. i cisza..

Posted

wczoraj widzialam Seda pierwszy raz.
Myslałam ze jest z nim gorzej. Nie jest az tak bardzo bojazliwy. Ucieka przed aparatem, wiec zdjecia granicza z cudem. Ale jak chowałam aparat to podchodzil na głaski :)

Posted

taaaaa cały SED. jak masz aparat- jestes wrogiem, jak nie masz- jesteś przyjacielem,
ja nie wiem czemu on do tych zdjeć jest taki zrażony....

Głaski, przytulanie i mizianie -tak. fleszcze, cyki i pstryki- NIE.
Szukamy mu domu bez aparatu ;)

Posted

Gonia13 zafundowała Sedowi pakiecik ogłoszeń z tego bazarku, plus 2x wyróżnione Allegro.

Gonia, przepraszam, bo ogłoszenia już "wiszą" od jakiegoś czasu, ale zapomniałam napisać o nich w wątku Seda :oops:

Życzę Ci chłopaku cudownego domku :thumbs:

Posted

...i tak nie miałam swobodnego dostępu do netu a jak już się ostatnio dorwałam to - wybacz Sed - zapomniałam do ciebie zajrzeć:oops:

Dalej cisza?:shake:

Posted

Sedzik stetryczał....

Wczoraj byłyśmy u niego przy okazji zawożenia kolejnej bidy z ulicy, która wyhaczyła ludwa.
Przywitał się, poszczekał na innego psa i poszedł do budy :(