Kociabanda2 Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 wtatara napisał(a):czy on ma ogłoszenia no własnie też się zastanawiałam czy ktoś go jeszcze ogłasza... ?? Quote
maja602 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Ja go nieustannie ogłaszam ale tylko na stronach, gdzie mam konta. Niestety jedna z nich adopcje.org jest według mnie nieczynna. Wstawia jakieś głupoty. Myli tekst i zdjęcia w zasadzie nie nadaje się do korzystania. Quote
Kociabanda2 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 maja602 napisał(a):Ja go nieustannie ogłaszam ale tylko na stronach, gdzie mam konta. Niestety jedna z nich adopcje.org jest według mnie nieczynna. Wstawia jakieś głupoty. Myli tekst i zdjęcia w zasadzie nie nadaje się do korzystania. pomnik Ci się dobra kobieto należy :) Bałam się, że już nikt go nie ogłasza. Rozumiem, że odzewu tylko brak... :( A może odświeżyć i zaktualizować jakoś tekst ogłoszeń? Nowe foty? Może wstawiać do ogłoszeń link do krótkiego filmiku z Sedem? Może to by pomogło, zwiększyło zainteresowanie nim? Quote
maja602 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Kociabanda2 napisał(a):pomnik Ci się dobra kobieto należy :) Bałam się, że już nikt go nie ogłasza. Rozumiem, że odzewu tylko brak... :( A może odświeżyć i zaktualizować jakoś tekst ogłoszeń? Nowe foty? Może wstawiać do ogłoszeń link do krótkiego filmiku z Sedem? Może to by pomogło, zwiększyło zainteresowanie nim? Piesek moim zdaniem jest atrakcyjny. Inne znajdują domy więc i on powinien. Jest jednak potrzeba zrobienia fajnych zdjęć i jak największej ilości ogłoszeń, nie tylko w Internecie. Plakaty, prasa. Quote
Kociabanda2 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 maja602 napisał(a):Piesek moim zdaniem jest atrakcyjny. Inne znajdują domy więc i on powinien. Jest jednak potrzeba zrobienia fajnych zdjęć i jak największej ilości ogłoszeń, nie tylko w Internecie. Plakaty, prasa. no lepsze foty by się przydały. Tylko on niestety podobno boi się aparatu :( Dzikus Ciapek co jest u mnie też się na początku bał, ale mu już prawie przeszło... tylko Sed nie ma tego na codzień :( Quote
idusiek Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 trzeba pytac Fela albo kogoś z psyniczyje http://www.psyniczyje.pl/ Quote
Kociabanda2 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 podaję za ewu: Przesyłajcie proszę UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org Quote
kameralna Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='Kociabanda2']podaję za ewu: Przesyłajcie proszę UWAGA! Rodzina W.....ze Świętochłowic z ulicy Hanki Sawickiej(dane podamy na priv) jest podejrzana o przyjmowanie psów bezdomnych na mięso. Jest zgłoszenie, że w krótkim czasie przez ten dom przewinęło się dużo psów, a dzieci z tej rodziny mówią jedzeniu mięska z psów. Nasza Fundacja prowadzi interwencję w tej sprawie. Schroniska okoliczne są powiadomione, ale staramy się nagłośnić sprawę w całym regionie. Prosimy osoby i organizacje, które wyadoptowały tej rodzinie psa o kontakt z Fundacją. biuro@fundacjasoosdlazwierzat.org Szokujące! Odświeżam tę informację. Czy jest nadzieja na dom dla Seda? Quote
maja602 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Ja go cały czas ogłaszam. Nie wiem, czy ktoś o niego pytał bo podałam namiary na osobę, która się Sedem opiekuje. Quote
kameralna Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Czas, by psinka znalazła już swój dom. Okres na adopcje jest taki sobie, ale zawsze jest nadzieja, że ktoś czeka właśnie na Seda. Quote
koosiek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Na stronie PN są chyba nowe zdjęcia: http://www.psyniczyje.pl/ (tak mi sie wydaje, że nie było ich na wątku) Ale generalnie chyba szkoda czasu na wątek, na którym nie wypowiada się nikt, kto ma bezpośredni kontakt z psem... Albo chociaż z osobą, która się psem zajmuje. Quote
Lucyja Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No właśnie... przecież można by zrobić mu dodatkowe ogłoszenia, ale tak to właściwie wątek poszedł w zapomnienie i Sed też :( Quote
Fela Posted May 27, 2012 Posted May 27, 2012 Sed jest cały czas w hotelui cały czas jest ogłaszany. Nie bardzo mamy na niego finanse, ale robimy co możemy i stajemy na głowie, żeby nie trafił do schroniska. Bo tam to dopiero nie miałby szans... Quote
Recommended Posts