Paulina87 Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Timbo to młody ok. 1,5 roczny pies. Jest średniego wzrostu, ma dłuższą sierść, bardziej szorstką niż jedwabistą. Zgadza się z innymi psami. Jest psem bardzo energicznym i wesołym. Powoli biała sierść zaczyna się brudzić w schronisku :shake:. www.ostrowschronisko.pl Quote
zeberka4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Moge poprosic o jeszcze kilka fotek? I jakies informacje? I dane kontaktowe to wystawie na allegro bo jest piekny,jak cos pw Quote
zeberka4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 A mozna prosić o wiecej informacji na temat pieska jak zachowuje sie na spacerach,do kogo oferowac ogloszenie dla starszych osob, czy pies toleruje dzieci, czy zgodzi sie z innym zwierzakami,jaka jest jego historia? itp? Quote
Paulina87 Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Na spacerze go nie miałam, więc nie wiem. Jest to pies energiczny, więc sprawdzi się w aktywnej rodzinie. Na pewno nie jest to typ, który spędzi cały dzień na kanapie. Do małych dzieci nie sprawdzony, do takich starszych OK. On jest bardzo spragniony kontaktu z człowiekiem, cieszy się na widok każdego. Do schroniska trafił pewnie tak jak większość błąkając się po mieście. Z innymi psami się dogaduje, co do innych zwierząt nie sprawdzony. Quote
zeberka4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Ok o to tekst ogłoszenia które chce powystawiac na necie,poszę o akceptacje zaczne wystawiac Timbo to młoda psina mają ok 1,5 roku. Psinka jest średniego wzrostu, jak widac ma dłuższą sierść ( bardziej szorstka niz jedwabista) która dodaje mu uroku. Niestety zycie już go doświadczyło po mimo swojego wieku i teraz przebywa w schronie. Do schroniska trafił pewnie tak jak większość błąkając się po mieście. Psiak bardzo energiczny i żywiołowy, a co najważniejsze wesoły więc jak najbardziej sprawdzi sie w energicznej rodzinie, nie jest to typ leniucha, woli pobiegać i wyszalec się na dworze! Polecam szczególnie do starszych dzieci,bedzie wspaniałym kompanem na przyszłe kilkanaście lat. Zgadza sie z innymi psami więc jeżeli szukasz towarzysza dla twojej psiny jak i dla siebie to bardzo dobrze trafiłeś! Bardzo spragniony kontaktu z ludźmi, jego ogonek cieszy sie na widok kazdego przechodzącego. Brzmi wspaniale! Prawda? Może to ty własnie dasz mu szansę na lepsze życie? Jego oczka mówią same za siebie! Kontakt w sprawie Timba: tel: 693-545-982 jura_sh@interia.pl GG 4619464 Quote
zeberka4 Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Wystawiłam Timba na kilu stronkach mam nadzieję ze cos zdziałamy Quote
zeberka4 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 Z tego co wyczytałam na kudłaczach to Timbo wrócił do właścicieli :D Fajnie to piekny pies Quote
Recommended Posts