KarolinkaAndRoni Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 ja moze i bym wystawila ale niema czasu mu porobic fajnych fotek:) Quote
madalenka Posted March 20, 2006 Author Posted March 20, 2006 Sunia juz gania po polach - skonczylysmy kwarantanne. Chociaz zawsze mi sie wydawalo, ze to jest kwarantanna po szczepieniach, a tu chodzilo o przyzwyczajenie do nowego srodowiska. 10 dni kwarantanny od przybycia do nowego domu. ??? Poznalysmy juz kilka pieskow i ozywila sie na tyle, ze zaczepia juz kazdego przechodnia i zadnemu psu nie przeposci.. :lol: Quote
Gazuś Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ale to powinna być właśnie kwarantanna poszczepianna, a nie na przyzwyczajenie się :roll: A, że mała się tak super rozwija to świetnie, czekamy na ZDJĘCIA :lol: I wyniuchaj ją odemnie i Doca :lol: (A w galerii sobie możesz obejżeć mojego doca jak był szczeniolem) Quote
Gazuś Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ale to powinna być właśnie kwarantanna poszczepianna, a nie na przyzwyczajenie się :roll: A, że mała się tak super rozwija to świetnie, czekamy na ZDJĘCIA :lol: I wyniuchaj ją odemnie i Doca :lol: (A w galerii sobie możesz obejżeć mojego Doca jak był szczeniolem) Quote
madalenka Posted March 22, 2006 Author Posted March 22, 2006 Ja tez tego nie rozumiem (z ta kwarantanna) :( Widzialam Twojego szczeniaczka:D Cudny :eviltong: A oto moj maluszek:D Quote
Gazuś Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Śliczna jest :lol: I taka włochata :lol: Mój był mniej opierzony :lol: Quote
betty_labrador Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 ale super psiak :loveu: zazdroszcze cuda :loveu: z jakiej jest hodowli? a gdzie buda w ogrodzie? :wink: juz w budowie? Quote
betty_labrador Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Gazuś napisał(a):Mała jest z hodowli Bufor :lol: dzieki, musialam przeoczyc :lol: Quote
madalenka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Nie budy nie bedzie! Mala mieszka z nami i koniec. Chyba, ze mam z nia zamieszkac w budzie, ale to chyba drogo by wyszlo :eviltong: Quote
betty_labrador Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 madalenka napisał(a):Nie budy nie bedzie! Mala mieszka z nami i koniec. Chyba, ze mam z nia zamieszkac w budzie, ale to chyba drogo by wyszlo :eviltong: heheheh, tak myslalam ze bedzie, ze wszyscy pokochaja psiaczka :cool3: u mnie tez miala byc buda, kojec :roll: masz nowe fotki? a materac dla malej superasny :D nie gryzie go? Quote
madalenka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Nie gryzie. Tylko kocyk szarpie. ;) Jednak jeszcze nie do konca sie wszyscy przyzwyczaili, choc jest juz moim zdaniem bardzo dobrze:D Quote
betty_labrador Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 madalenka napisał(a):Nie gryzie. Tylko kocyk szarpie. ;) Jednak jeszcze nie do konca sie wszyscy przyzwyczaili, choc jest juz moim zdaniem bardzo dobrze:D i bedzie coraz lepiej :D ja na poczatku slyszalam tylko, ale sie klaczy, ale rozrabia, ale brzydko pachnie itd, itp. :roll: pozniej to mama nawet koszyk kupila sama bez pytania, taki duzy dla pieskow :D tata zaczal sie bawic ;) mama dokarmiac, a brat polubil Tosce, bo na poczatku tylko wymyslal ze nie lubi psow :cool3: co umie juz Twoja psinka? Quote
Gazuś Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 Betty, a Twoja psina ile ma? Z jakiej hodowli? :lol: Quote
madalenka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 No to u mnie jest podobnie na razie. ;) Choc z kazdym dniem troszke lepiej. Waruje, siada, postawe cwiczymy, turla sie, slalom miedzy nogami, daje glos, zostaje... Wiecej nie pamietam.:D Quote
betty_labrador Posted March 26, 2006 Posted March 26, 2006 wow, to super madalenka , czyli mam rozumiec ze bedziesz ja tez wystawiala? :loveu: Gazuś, moja 11.04 tego roku skonczy 3 latka ( :( juz! 3.. ) , a jest z hodowli Cerasus pod Toruniem :lol: Quote
madalenka Posted March 26, 2006 Author Posted March 26, 2006 Tak, bardzo chce zalozyc hodowle:D Quote
Gazuś Posted March 30, 2006 Posted March 30, 2006 Najpierw rób hodowlankę i badania, później hodowlę :lol: Quote
madalenka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Nie no pewnie! Tyle ze bede sie starac. Ale czy sie suka bedzie nadawala, to juz inna sprawa. ;) Najpierw sprawdze czy wogole to wypali, a potem pomyslimy konkretnie - to sa moje cudne plany:cool3: Quote
madalenka Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Od kiedy (od ktorego miesiaca) moge ,,zbierac" oceny z wystaw na hodowlanke? :lol: Quote
aaliw Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='madalenka'] A oto moj maluszek:D :evil_lol: Czyli nie tylko Polo lubi spac w tak wygodnej pozycji :evil_lol: Quote
madalenka Posted April 10, 2006 Author Posted April 10, 2006 Oto nasze wyniki, jesli chodzi o wystawy :lol: Quote
Gazuś Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Ładnie suńka łapki ustawia :lol: Dodam tyle, że "grzbiet kufy" powinien być mniej więcej równoległy do ziemi, a nie tak zadarty do góry :cool3: A ogon powinien być w lini przełużenia grzbietu :cool3: Ale ślicznie się psinka prezentuje :lol: Quote
Recommended Posts