Asiaczek Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Marycha35']Puska suniaczku nasz kochany, normalniejesz;)[/QUOTE] Prawda! Pzdr. Quote
Justa&Zwierzaki Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='jusstyna85']I doszło aż 60 zł:loveu::loveu::loveu: W schronisku też wypada pojeść trochę,a może i nawet więcej,niż trochę,jedzenia na powietrzu najlepiej smakuje :) To jest najlepsza przyjaciółka Pusi [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/9903/obraz140p.jpg[/IMG] [IMG]http://img854.imageshack.us/img854/8/obraz139mm.jpg[/IMG][/QUOTE] Wątek mi gdzieś zniknął :roll: No to wręcz nie ten sam pies , Iwona jesteś wielka :iloveyou:, kawał dobrej roboty , teraz tylko domek musi sie odpowiedni znaleźć Quote
jusstyna85 Posted May 1, 2011 Author Posted May 1, 2011 [quote name='agata51']Z tej Puśki całkiem adopcyjny psiak się zrobił! Dlaczego nikt jej nie chce? Justynko, proszę, dopisz Aleksandrę D do stałych darczyńców - niech ma, matczysko, swój ślad na dogo. Wpłaca od lutego.[/QUOTE] A ja nie umiałam skojarzyć od kogo tak duże wpłaty:loveu: Bardzo dziękuje. Ja myśle,że Puśka przełamie sie już tak całkowicie do ludzi,odkąd minęła rocznica jest cały czas lepiej.To chyba taki prezent dla nas :) Ona bardzo sie pilnuje suni,która jest na fotkach,ona jest jej mentorką ,kiedy znika jej z oczu,to jest panika.Dla niej całym światem jest Pani Iwona i właśnie ta sunia.Myśle,że dom z innym,odważnym psem,byłby idealny i szybciej pozwoliłby przyzwyczaić się. Myśle,że można pozmieniać troche tekst ogłoszeń. Tak poza tym nikt sie nie upomina o filmik...Nie umiem go normalnie wrzucić... Widać coś na tym? [url]http://img852.imageshack.us/i/f4x.mp4/[/url] Quote
Marycha35 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Podpiszcie się tu proszę: http://www.petycje.pl/petycja/6663/petycja_w_sprawie_orzeczenia_bezwzglednej_kary_poz bawienia_wolnozci_.html Quote
pietrucha204 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 potycja podpisana, rozesłana, kasa (10zł) dla Puśki wpłacona :) Quote
Marycha35 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='pietrucha204']potycja podpisana, rozesłana, kasa (10zł) dla Puśki wpłacona :)[/QUOTE] Dziękuje za podpis:) uwalimy gnojów, którzy skatowali sunieczkę! Quote
Blood Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Pusik pieknie wygada pozdrowienia po nieobecnosci mojej;* Quote
bela51 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Nie wiedzialam, ze z Pusi taka śliczna laseczka jest ! Quote
Marycha35 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Ale ten ogonek lepiej mieć blisko przy pupce....kochana. Quote
Mysza2 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='jusstyna85'] Ja myśle,że Puśka przełamie sie już tak całkowicie do ludzi,odkąd minęła rocznica jest cały czas lepiej.To chyba taki prezent dla nas :) Ona bardzo sie pilnuje suni,która jest na fotkach,ona jest jej mentorką ,kiedy znika jej z oczu,to jest panika.Dla niej całym światem jest Pani Iwona i właśnie ta sunia.Myśle,że dom z innym,odważnym psem,byłby idealny i szybciej pozwoliłby przyzwyczaić się. Myśle,że można pozmieniać troche tekst ogłoszeń. Tak poza tym nikt sie nie upomina o filmik...Nie umiem go normalnie wrzucić...[/QUOTE] Wychodzi na to że potrzebowała czasu, Quote
Asiaczek Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Filmik oglądnęłam, nowości o Pusi doczytałam. Mogę się jedynie cieszyć z takiego obrotu. Ale gdzie ten domek, co? Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 [quote name='Asiaczek']Filmik oglądnęłam, nowości o Pusi doczytałam. Mogę się jedynie cieszyć z takiego obrotu. Ale gdzie ten domek, co? Pzdr. A no właśnie 1 domek odezwał się,przyciągnęłaś go chyba :) Właśnie jestem po rozmowie na gg z Panią zainteresowaną Pusią,ma Goldenke-dogoterapeute.Opowiedziałam o Pusi,w końcu mogłam więcej pozytywów powiedzieć,niż negatywów :) Pani przemyśli i zapowie sie na spacerek :) Quote
Mysza2 Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Marycha35']Trzymam kciukasy:):):)[/QUOTE] to jesteśmy dwie:):) Quote
Asiaczek Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='jusstyna85']A no właśnie 1 domek odezwał się,przyciągnęłaś go chyba :) Właśnie jestem po rozmowie na gg z Panią zainteresowaną Pusią,ma Goldenke-dogoterapeute.Opowiedziałam o Pusi,w końcu mogłam więcej pozytywów powiedzieć,niż negatywów :) Pani przemyśli i zapowie sie na spacerek :) I co, i co? Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 Pani nie zadzwoniła ...zobaczymy,może jeszcze zadzwoni.Ona mi pisała,że chciałaby poznać Pusie w Katowicach,ale dla mnie to naprawde bezsensowne stresować ją podróżą w nieznane miejsce na lotnisko Muchowiec,skoro mieszka w Świętochłowicach i do Rudy ma 20 min.,a do Zabrza 35 min. Brzmiała na gg sensownie,napisze do niej i zapytam,czy zastanawia sie,czy na pewno nie. http://www.dogomania.pl/threads/207348-Dziadek-SZKIELET-kleszcze-wylatywaly-gar%C5%9Bciami-S%C5%81ANIA%C5%81-SI%C4%98-na-n%C3%B3%C5%BCkach-%28 Wejdźcie,przynajmniej podnieście.Pies naprawde w fatalnym stanie :( Quote
Marycha35 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Asiaczek']I co, i co? Pzdr. No właśnie jakie wieści????? Quote
jusstyna85 Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Pani nie odpowiada na gg,wczoraj też nie zadzwoniła do P.Iwony. Widziałam Pusie przedwczoraj.Na początku było ok,poszłyśmy na kociarnie i zapomniałam,że Pusia boi sie aparatu.Przegrałam sobie u niej tym.Robiłam zdj. kotom,a ona cała sie trzęsła,naprężała,wytrzeszczała oczy.Po czasie i schowaniu aparatu zapomniała o tym i sama dopominała sie o pogłaskanie.Bardzo słucha P.Iwony.Jest niebo lepiej,ale to jeszcze nie jest normalność dla innych ludzi.mam jakieś fotki,dodam. Przy okazji Puśka dorobiła sie nowej koleżanki w ciężkim stanie :( Proszę zajrzyjcie:( http://www.dogomania.pl/threads/207394-M%C5%82oda-PO-POTR%C4%84CENIU-wstrz%C4%85%C5%9Bnienie-m%C3%B3zgu-krwiak-potrzebna-pomoc-%28?p=16835748#post16835748 Quote
Marycha35 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Cholera, czemu ona się tak boi tego aparatu???? Śliczna jest! Quote
Asiaczek Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Marycha35']Cholera, czemu ona się tak boi tego aparatu???? Śliczna jest! No, właśnie! Z czym jej się aparata jako taki kojarzy...? pzdr. Quote
Recommended Posts