Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja jakieś rzeczy też mam,tylko to wszystko mało....

Oj, porób fotki, zrób opisy i wyślij...... może do Mysza2?
Ja moje dorzucę, może jeszcze ktoś i będzie bazarek "misz-masz"....:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

Może napisze w tytule,że szukamy rzeczy na bazarek?

Posted

ja sie tez dolacze, tylko u mnie to nieco bardziej skomplikowane
kto mi pomoze? musialbym wyslac paczke do jednej osoby, ktora to potem porozsyla. to co sie nie sprzeda dacie na inego psa, ok?

Posted

monika083 napisał(a):
ja moge cos tez dorzucic, kazde 5 zl w tym przypadku to duzo:)
wlasnie zgrywam fotki na kompa i zrobie bazar na Pusie i ''mojego'' Portosa po polowie.

Asiaczek napisał(a):

Pzdr.

super

Cleo2008 napisał(a):
ja sie tez dolacze, tylko u mnie to nieco bardziej skomplikowane
kto mi pomoze? musialbym wyslac paczke do jednej osoby, ktora to potem porozsyla. to co sie nie sprzeda dacie na inego psa, ok?

Cleo paczkę możesz wysłać do mnie albo do Justyny tylko zorientuj się ile cię ta wysyłka będzie kosztować, ja nie mam pojęcia.

Posted

[quote name='Cleo2008']Sorry za OFF TOPIC, wczoraj bylam w takim szoku, ze nawet tu nie zajrzalam

Bylyscie tam juz? Jak nie to bardzo bardzo prosze
http://www.dogomania.pl/threads/200481-Pies-podpalony-żywcem!!!!!!pilne!!!
(link trzeba skopiowac razem z ostatnimi trzema wykrzyknikami)

Ostatnio tragedia goni tragedię :(
W Rudzie też jest Benek w strasznym stanie z mojej dzielnicy,facet bogaty,doprowadził Benka do stanu skrajnego zagłodzenia,ten pies nie ma nawet mięśni,same odleżyny :(

Posted

byłam tam Cleo, masakra ale tam już na szczęście jest bardzo dużo osób do pomocy.
Nie mam już siły do nowych tragedii. Brak możliwości żeby zadbać należycie o te wątki na których już się jest:(:(

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ostatnio tragedia goni tragedię :(
W Rudzie też jest Benek w strasznym stanie z mojej dzielnicy,facet bogaty,doprowadził Benka do stanu skrajnego zagłodzenia,ten pies nie ma nawet mięśni,same odleżyny :(

moze Fundacje benkowa powiadomic albo zuzulikowa, moze chociaz goscia nastraszą

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Powiadomieni są...

Ten Benek jest w moim podpisie...

jezu...dopeiro zajrzalam...

w dziale oddam ktos ostatnio oferowal ze odda fanty na bazarek, musze poszukac to...

Posted

Poczytam dłużej w wolnej chwili, teraz zrobiłam przegląd na szybko bo jestem w pracy.
Nasuwa mi się jednak kilka pytań.
Czy w DT jest spokój - w sensie czy jest to dom w miarę cichy? 6 ludzi w tym 4 dzieci i różne przewijające się zwierzęta to chaos no i dość głośny dom. Może suka potrzebuje domu z małą ilością ludzi, a w dodatku takiego gdzie będzie spokojnie? Może niewielka ilość ludzi w domu będzie rozwiązaniem problemu. Może warto jej poszukać bardzo cichego i spokojnego tymczasu? Może wtedy uda się ją dobrze ocenić jeśli chodzi o zachowania i dopiero wtedy będzie mozna szukać jej domu z konkretnymi wymaganiami?
To tak na szybko, wielu stron nie czytałam jeszcze.
Mam trochę rzeczy bazarkowych, może coś wykombinuję dla tej biedy.

Posted

Dzięki Mestudio.
Gdybyś miała fanty to ja chętnie zrobię bazarek.
Ja już nie wiem co dla niej byłoby dobre. Dt bez innych psów i z jedną osobą, tylko gdzie taki znaleźć.

Posted

Tu nie chodzi o DT z jedną osobą tylko bardzo spokojny dom, cichy. U mnie np. mieszkają 3 osoby dorosłe i jest cisza cały dzień. U nas nikt nie ogląda TV bo jej nie mamy, nikt nie słucha głośno muzyki, nikt nie szaleje. W domu jest zawsze cicho. No chyba że pies zaszczeka jakiś. Może jesteśmy dziwolągi jakieś, ale nie wyobrażam sobie domu gdzie ciągle ktoś się przewija, wchodzi, wychodzi, papla. Mieszkamy na uboczu i mamy spokój:-). Czasami dobrze jest jak psiak w domu jest zostawiony sam sobie aby się przyjrzeć jak ten dom żyje.
No nic, poczytam więcej wieczorkiem to może cos mi przyjdzie do głowy bo teraz to się wymądrzam.

Posted

cały czas czytam wątek Pusi i co miesiąc wpłacam malutką kwotę, domek cichy byłby cudny, tylko domek tymczasowy znaleźć dobry to jak wygrana w totolotku...
Bardziej bym byla żeby poszukac hotelu ze socjalizacje, wiem, że w Gostniu jest ale dla psów agresywnych, może takie psy tez ustawiaja, nie znam kosztów, ale bardzo duzo dobrego o nich słyszałam.

Posted

Poświęciłam trochę czasu na poczytanie wątku.
Pusia musi mieć lepsze zdjęcia, jeśli używacie tych, które są w wątku to klapa. Wstawię linki do mojej znajdy, która jest prawie Pusią (moja jest straszliwie brzydka, ale zdjęcia moża naprawdę zrobić fajne)
http://img413.imageshack.us/img413/5981/img1636u.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/965/img1221g.jpg
Zdjęcia muszą pokazać psa z ładnej strony bo każdy pies ma coś ładnego w sobie i już.
Oprócz tego koniecze są informacje w ogłoszeniu o wielkości, sterylce, szczepieniach (ktoś już o tym pisał), miejsce pobytu.
Czy ona miała, ma allegro? Jak nie to zrobię wyróżnione, ale z fajnymi zdjęciami.
W weekend zrobię jakiś bazarek dla niej.