Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jusstyna85 napisał(a):
To moje marzenie...poczułabym w końcu spokój...

Wiecie,że ona w ogóle nie wychodzi na dwór bez Pani Iwony...
Dobrze,że ona ma taki dobry kontakt z nią,ale chyba wolałabym,gdyby nie był aż taki mocny...

Też się boję że dla niej oderwanie od Pani Iwony to będzie duża trauma.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
To co robić?
Dobrym wyjściem byłby domek, własny i własną panią...
Ale jakoś go nie widać...
Pzdr.

I to z Panią z doświadczeniem i znajomością psiej psychiki.
Większość ludzi mimo że ma najlepsze chęci wyobraża sobie że jak wezmą psa ze schroniska, to od razu sielanka, pies rozpłynie się we wdzięczności i miłości za ich szlachetny uczynek i wielkie rozczarowanie że są problemy. A prawie z każdym psem po przejściach są.
Pozostaje ogłaszanie i czekanie....

Posted

Mysza2 napisał(a):
I to z Panią z doświadczeniem i znajomością psiej psychiki.
Większość ludzi mimo że ma najlepsze chęci wyobraża sobie że jak wezmą psa ze schroniska, to od razu sielanka, pies rozpłynie się we wdzięczności i miłości za ich szlachetny uczynek i wielkie rozczarowanie że są problemy. A prawie z każdym psem po przejściach są.
Pozostaje ogłaszanie i czekanie....

Właśnie,idealnie ujęłaś oczekiwania ludzi

bela51 napisał(a):
A czy nie ma takiej opcji, aby sunia zostala na zawsze w tym dt, w ktorym teraz przebywa?

Nie,P.Iwona nie ma w ogóle życia przy niej,jest uzależniona od Pusi.Pracuje teraz i w schronisku i w lecznicy,bo nie przelewa im sie.Ze schroniska co chwilę przynosi jakąś biede, a to 16-letnia pudlowatą sunie,sikającą wszędzie gdzie sie da,10 latkaez chorym sercem,od 2 dni także ma Szopa Pracza.,oczywiście koty też.Jej jest bardzo żal takich biedactw,a Pusia jest młoda,ma szansę na dom.
Gdyby tylko znalazł sie ktoś,kto zaakceptowałby jej dziwactwa i nie chciałby od niej przez powiedzmy mies.,to ona przyzwyczaiłaby sie.Kiedy w domu jest P.Andrzej,to Pusia jest nieszczęśliwa,kiedy wychodzi,to zmienia sie o 180 stopni-jest wesoła,kontaktowa,zabawowa.

Posted

Odnowię jej znowu ogłoszenia.
Pusia nawet nie chce wziąć jedzenia z ręki P.Andrzeja.To wygląda strasznie,bo płaszczy się,wyciąga sie,jak jamnik,wytrzeszcza oczka,czasem weźmie,ale wygląda jak zbity pies.
Z dziećmi jest ok,nawet wskakuje na kanape do nich,kiedy siedzą...

Wpłaty:
20 zł Chita
20 zł Mysza2
10 zł bela51(2 mies.)

dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

jusstyna85 napisał(a):

Wpłaty:
20 zł Chita
20 zł Mysza2
10 zł bela51(2 mies.)
dziękuje:loveu::loveu::loveu::loveu:

Czyli teraz zbieramy na hotelik na nastepny miesiąc, tak?

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Czyli teraz zbieramy na hotelik na nastepny miesiąc, tak?

Pusia ma zapłacone od 12 stycznia do 12 lutego,jest bezpieczna do 12 lutego.12 lutego trzeba będzie opłacić za następny mies.,czyli za 12.02-12.03.Ja musze to sobie tak rozpisywać,bo wtedy wiem dokładnie i rozumiem to.Mam wpłaty na innego psa i jeszcze koty.
Pzdr.

Cleo2008 napisał(a):
Ja na Pusie w przyszlym miesiacu dopiero moge dac, ale macie zaklepane (moze byc pierwszy tydzien). Wysle znow na mysze

dziękuje:)

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Mam FB,ale jestem ciemna z tego...
mam zrobic "wezmę udział",tak?

tak i pod tematem jest udostepnij -kliknij to sie po znajomych rozesle..
ja udostepnilam swoim