Mysza2 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Przelałam 250 zł z bazarku dla Pusi :multi::multi::multi: Jeszcze nie wszystkie paczki doszły bo poczta przed świętami nawala, ale mam nadzieję że po świętach dojdą. Quote
agata51 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wesołych świąt, Pusiu, cioteczki i wujkowie Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Oooo, az tyle się uzbierało...? Super! Pzdr. Quote
Marycha35 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Wesołych Świąt dla wszystkich dogowariatów i zwierzyny wszelakiej:) Quote
jusstyna85 Posted December 23, 2010 Author Posted December 23, 2010 Mysza2 napisał(a):Przelałam 250 zł z bazarku dla Pusi :multi::multi::multi: Jeszcze nie wszystkie paczki doszły bo poczta przed świętami nawala, ale mam nadzieję że po świętach dojdą. Pusia ma super prezent finansowy :) Będzie troche na następny miesiąc-bardzo wszystkim dziękuje Quote
Mysza2 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Zdrowych i wesołych Świąt wszystkim cioteczkom i wujkom i ich czworonogom:tree1::tree1::tree1: a także Pani Iwonie opiekunce Puśki Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 [quote name='jusstyna85']Pusia ma super prezent finansowy :) Będzie troche na następny miesiąc-bardzo wszystkim dziękuje Też o tym pomyślałam:) Pzdr. Quote
Mysza2 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Asiaczek napisał(a):Też o tym pomyślałam:) Pzdr. to między innymi dzięki Tobie Asiaczku :):) . Tak mi się marzy domek dla Puski w tym Nowym Roku. Może los się uśmiechnie:thumbs::thumbs: Quote
Asiaczek Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Ja nadal jestem optymistką, jeżeli chodzi o wszystkie "moje" psiaki. Psiaki, które choć ciutkę mogę wesprzeć czy to finansowo czy poprzez bazarki. Wierzę, że 2011 rok będzie dobrym rokiem dla nich:) Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 Puśka ma zapewne pierwsze normalne Święta... Ciekawe co sobie myśli... Będzie na pewno wielka panika w czasie i przed Sylwestrem, z resztą to samo mam z jednym moim psiakiem... Quote
jusstyna85 Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 melduje,że doszło 250 zł od Myszy2:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Mysza2 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 jusstyna85 napisał(a):Puśka ma zapewne pierwsze normalne Święta... Ciekawe co sobie myśli... Będzie na pewno wielka panika w czasie i przed Sylwestrem, z resztą to samo mam z jednym moim psiakiem... Wszystkie się boją petard, a co dopiero Puśka :(:( jusstyna85 napisał(a):melduje,że doszło 250 zł od Myszy2:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Dzięki Justynko:) Quote
jusstyna85 Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Pusia, śliczna, młoda, zdrowa, średniej wielkości ok. 2-3 letnia, sunia - szuka kochającego domu. Nie znamy jej przeszłości. W lutym tego roku, podczas bardzo silnych mrozów, wycieńczona, przerażona i zziębnięta błąkała się po osiedlu w Rudzie Śląskiej. W panice uciekając przed ludźmi, pewnie podzieliłaby los wielu psów przejechanych przez pędzące opodal samochody lub odchodzących z głodu i wyziębienia, gdyby nie serce i ogromna determinacja woluntariuszki. Dzięki niej udało się, po wielu nieudanych próbach, wycieńczoną Pusię złapać i umieścić u tymczasowych opiekunów w Zabrzu, do czasu znalezienia jej domu. Mimo że już od 10 miesięcy Pusia jest bezpieczna, pozostała psem wycofanym, wystraszonym i nieufnym w stosunku do obcych, a zwłaszcza do mężczyzn. Możemy tylko domyślać się jak straszną musiano wyrządzić jej krzywdę, skoro strach do tej pory nie minął. Najchętniej przebywa z opiekunką i dwójką jej dzieci. W ich towarzystwie czuje się pewnie i bezpiecznie. Pusia jest łagodna, akceptuje inne psy i koty. Najbardziej wskazany byłaby dla niej dom z cierpliwą, wyrozumiałą dla jej lęków osobą, która będzie chciała włożyć dużo pracy i serca, aby zatrzeć w pamięci suni ślady jej smutnej przeszłości. Osoby chcące zaadoptować Pusię, lub pomóc jej w jakikolwiek sposób proszone są o kontakt pod nr telefonu 510268586, gg 1788222,justice.fm@interia.pl Oferujemy pomoc z transporcie w dowolny rejon Polski Nowy tekst napisany przez Mysze2:loveu::loveu::loveu: Quote
Marycha35 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 super tekst, rzeczowy, profesjonalny, oby Pusia znalazła kogoś kochającego i mądrego, biedna suńka, ech... Quote
Asiaczek Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Miłych snów o nowym DS, Pusia:) Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Dzisiaj Pusia przeżywa katusze, z resztą moje psy też... Quote
Mysza2 Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 jusstyna85 napisał(a):Dzisiaj Pusia przeżywa katusze, z resztą moje psy też... Wszystkie psy niestety, u mnie już się zaczęło i żal patrzeć, uszy do tyłu, oczy wytrzeszczone. Wszystkim cioteczkom z tego watku życzę jak najmniej bied proszących o pomoc, samych udanych adopcji, a Puśce nowego super domu:):) Quote
Marycha35 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 dziękujemy i dla wszystkich POMYŚLNOŚCI:) a jak Pusia się czuje? Quote
Justa&Zwierzaki Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Zycze ci Dosiego Roku , aby szybko znalazł sie super domek , a póki co wielu sponsorów :) Quote
jusstyna85 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Pusia ledwo żywa po wystrzałach Quote
Asiaczek Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Jutro ludziska ida do pracy, więc licze, że tych wystrzałów juz nie powinno w ogóle być... Pzdr. Quote
jusstyna85 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 U mnie do teraz słychać od czasu do czasu.Na siłe wyciągam psy na dwór,przekonałam sie ile potrafią nie sikać... Nienawidze tego okresu... Quote
Marycha35 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 ja też uważam, że to kretyński zwyczaj tyle czasu nawalać, mizianko dla psinek:) Quote
Recommended Posts